Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Devam karariniza cok sevindim kizlar

Hayirli olsun

Güzel dereceler, basarilar insallah
Teşekkür ederiz desteğin için çok sağol
Kocaman öpüyorum seniii
Ben buradayım ve her konuda destek olmaya hazırım biraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
Süpersin sen de bana güç veren nadide kişilerdensin
Amannn hep öyle olur zaten çocukların da hastalanacağı tutar hep
Günaydın kızlarrrr bugün süper bir eksi gördüm. tahmin ediyordum zaten. 4 günün ardından kilo almadan gelmişim. Üstelik vermişim bile.
Harikasın yaaa
Sevindim devam etmene
Düzenli menü ve paylaşım bekliyoruz
Gerçekten misafir varken veya ben gidince güvenebilirsiniz ben biri varken yemek aklıma gelmiyor yalnızlıktan benimki hep
selam kızlar nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor
yaz geliyor sanki valla hava buz ama takvim ilerliyor
İyiyiz canım sağolsen nasılsın
Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Olabilir canım. Şöyle baya da pahalı alırsan kesin işe yarar
Ayy ne oldu böyle .
ben de diyorum bunu okudum aaaa niye aynı mesaj geliyor diye şaşırdım
cnm diyete başlamadan 42 beden giyiyordum. Hatta bazı kesimlerde o bile dar gelmeye başlamıştı.
Aldığım elbise 40 bedendi. rahatlıkla giyebiliyorum şimdi. Sıra geldi 38 bedene.
Aaaa ben seni 36-38 giyiyorsundur diye düşünüyordum

Kızlar bende yürüyüş yaptim 5000adim attim kaldı 5000 onuda akşam yemeği yapayım ütulerimide bitirip öyle evin icinde yürürüm
Süpersin misafir olunca yürüyemedim ben ya
Afiyet olsun canım sanki senin kilona göre zeytinler fazla gibi

Menüm..sabah 11.00 bir bardak sut,1kivi
Öğle saat.13.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilimpeynir,5zeytin,bikac domates salatalik,çay
Akşam..18.30..1kase tarhana çorbası,6kasik bezelye yemeği,yogurt
2litre su yatana 3olur,1kahve
30squat,30mekik,30ip atlama G gunesli gunler

Menü de spor da güzel. Maşallah
Bende ipi elime aldım 10 tane atladım. Sonra siz aklıma geldiniz dur bi gireyim napıyolar dedim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…