çok geçmiş olsun canım. Hastalık zor. Benim iki oğlum da kızıl geçirdiler. Çok zorŞimdilik iyi ama biliyosunki gece bulur ateş falan inşallah iyi olacak birde 2dis daha patlatmış burnu gozu akiyo hastanelere girilmiyo gitmemek daha mantikli...sanada geçmiş olsun canım
Her zaman canımnasilda guzel hissettim
Teşekkür ederiz desteğin için çok sağolDevam karariniza cok sevindim kizlar
Hayirli olsun
Güzel dereceler, basarilar insallah
Süpersin sen de bana güç veren nadide kişilerdensinBen buradayım ve her konuda destek olmaya hazırımbiraz kilo aldım ama detoks metoks bişeyler yapıp biran önce listeye girmek için uğraşacağım
Amannn hep öyle olur zatenGünaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo
Harikasın yaaaGünaydın kızlarrrr bugün süper bir eksi gördüm.tahmin ediyordum zaten. 4 günün ardından kilo almadan gelmişim. Üstelik vermişim bile.
Sevindim devam etmeneGünaydın,
Yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 12 kilo civarında verdim. Grubun çok faydasını gördüm.
Yıl sonu civarı iş yerinde yoğunluk oldu ve pek katılamadım. Sonrasında geri döndüğümde herkes kopmuştu gruptan. Sonrasında yaşadığım sağlık sorunları beni hedefimden biraz saptırdı ama ben hedefimde hala ısrarcıyım.
Yani buradayım ve elimden geldiğince de daha sık katılmaya çalışacağım.
Gerçekten misafir varken veya ben gidince güvenebilirsiniz ben biri varken yemek aklıma gelmiyorKolay gelsin canım sana guveniyoruz cislarin tadına bile bakmazsin
Benimde çarşamba kuzenlerim gelecek 5kuzen 6cocuk en küçüğü 9aylik en büyüğü 9 yasinda o günü bi atlatsaydimyemek konusunda degil cocuklar altini ustune getirecekler evin hepsinide cok seviyorum gülü seven dikenine katlanir diyoruz
İyiyiz canım sağolselam kızlar nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor
yaz geliyor sanki valla hava buz ama takvim ilerliyor
Olabilir canım. Şöyle baya da pahalı alırsan kesin işe yararKendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Ayy ne oldu böyle .
Aaaa ben seni 36-38 giyiyorsundur diye düşünüyordumcnm diyete başlamadan 42 beden giyiyordum. Hatta bazı kesimlerde o bile dar gelmeye başlamıştı.
Aldığım elbise 40 bedendi. rahatlıkla giyebiliyorum şimdi. Sıra geldi 38 bedene.
Süpersin misafir olunca yürüyemedim ben yaKızlar bende yürüyüş yaptim 5000adim attim kaldı 5000 onuda akşam yemeği yapayım ütulerimide bitirip öyle evin icinde yürürüm
Afiyet olsun canım sanki senin kilona göre zeytinler fazla gibiKızlar ,
Menüm;
06:30
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta, 3-4 çeri domates, 2-3 tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 8-10 Zeytin
10:00
Yeşil Çay
13:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Türk Kahvesi
16:30
3-4 Gün kurusu, 5-6 Badem
19:30
Ispanak Yemeği , Yoğurt
20:30
Yeşil Çay
G gunesli gunler ,
Spor için seni mi etiketleyelim?
Amin canım çok sağol umarım hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırızHakkında hayirlisi olsun canım
Oyy yaZık sana. Bırakınca uyaranlardan mi seninki?Kiz kucağımda uyuyor yerimden kalkamiyorum acıktım acıktım acıktım
Hayırlısı olsun canım. Mezun olduğunda bize de uğra.Amin canım çok sağol umarım hepimiz istediğimiz hedeflere ulaşırız❤
Kizlar uyumadan menü spor paylaşırım kv geldi şimdi elimde telefonu alamam onun yanında gidince hemen damlarim
Menü de spor da güzel. MaşallahMenüm..sabah 11.00 bir bardak sut,1kivi
Öğle saat.13.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilimpeynir,5zeytin,bikac domates salatalik,çay
Akşam..18.30..1kase tarhana çorbası,6kasik bezelye yemeği,yogurt
2litre su yatana 3olur,1kahve
30squat,30mekik,30ip atlama G gunesli gunler
Uğrarım canımHayırlısı olsun canım. Mezun olduğunda bize de uğra.
Evet kipirdatmaya gelmiyor ama diskoda uyur öyle diyim ses hiç etkilemiyorOyy yaZık sana. Bırakınca uyaranlardan mi seninki?
Menü ve sporları diğer konuya yazacağız kızlar linki 1. sayfaya ekliyorum şimdi becerebilirsem etiket de yapıcam
Bu gün çok güzel eksi gördün kaçtı o onq göre tahmin edelimBenim Şubat 1 hedefim 79ları görmekti. Bu regl bitirdi benigörür müyüm sizce?
Çocuk hasta olunca evde huni takip gezesim geldiMenü de spor da güzel. Maşallah
Bende ipi elime aldım 10 tane atladım. Sonra siz aklıma geldiniz dur bi gireyim napıyolar dedim geldim