Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

saol canım sizin motivasyonunuzla olacak
Günaydın mutlu haftalar kızlar
Berrrrbat bir hafta sonunu geri de bırakıp önüme bakıyorum ..
daima önümüzdeki maçlara bakacağız.
suukaa hastalık izni olduğu için Cuma tekrar dönebilirmişsin
oleyyyy çok sevindim. Güzel bir eksi gelecek inşallah.
Böyle misafirim geldiğinde ben oyuncakların büyük kısmını kaldiriyorum büyük parçalar duruyor inci cincik kalkiyor
bende mümkün olduğunca azaltıyorum. Yoksa başedemiyorum
Merhaba kızlar;
Ben de varım o halde madem birlik zamanı. Ben de takıma geri döneyim listede olmasam da spor görevime devam edeceğim. Toparlanalım, kötü olayları üzerimizden atalım inşllah.
tabiki toparlanalım. Soruşturmadan haber var mi?
bende spora başlayacağım inşallah.
Kesinlikle işe yarıyor. Ben yaptım bunu. İnanılmaz gaza geldim.
Diyete başladığımda aldığım elbise artık tam oluyo. Giydikçe mutlu oluyorum.
yaaa çok güzel bende istiyorum bu akşam çıkıp alayım
suukaa canım babana çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin inşallahç Tez zamanda toparlasın. Şimdi şimddi okuyorum eskileri. Kusura bakma yeni gördüm.
çok saol canım allah razı olsun. İnşallah toparlanacak

Tamam canım.
Soruşturmadan kazasız belasız sıyrılacağım çok şükür ama bundan sonra 10 kere filan düşünmem lazım bir iş yaparken onu anladım para işiyle uğraşırken.

Tekrardan geçmiş olsun baban için. Senin de dönmene sevindim 2020 güzel olsun hepimiz için.

Amin canım saol. Evet ya para işleri problemli. Muhasebeci miydin allah yardımcın olsun

Kızlar ,
Menüm;
06:30
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta, 3-4 çeri domates, 2-3 tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 8-10 Zeytin
10:00
Yeşil Çay
13:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Türk Kahvesi
16:30
3-4 Gün kurusu, 5-6 Badem
19:30
Ispanak Yemeği , Yoğurt
20:30
Yeşil Çay

G gunesli gunler ,

Spor için seni mi etiketleyelim?

Kızlar bende yürüyüş yaptim 5000adim attim kaldı 5000 onuda akşam yemeği yapayım ütulerimide bitirip öyle evin icinde yürürüm
Benimde 4000 olmuş. Evde 6000 daha yapıcam. Hatta akşam bide Leslie yaparsam benden iyisi yok.

Amin canım saol. Evet ya para işleri problemli. Muhasebeci miydin allah yardımcın olsun
Sağ ol canım muhasebeci değilim ama elimden çok büyük paralar geçiyor işimden dolayı.
Evet beni etiketleyebilirsiniz :)
Evet Kızlar harika bir gün bugün. Hadi toparlanın bakalım. Zayıfladığınız halinizi hayal edin. O halinizle gezdiğinizi çocuklarınızla oyun oynadığınızı hayal edin. Harika değil mi?
Yazın şık şık dolaştığımızı...

Evet Kızlar harika bir gün bugün. Hadi toparlanın bakalım. Zayıfladığınız halinizi hayal edin. O halinizle gezdiğinizi çocuklarınızla oyun oynadığınızı hayal edin. Harika değil mi?
Ayyyy yaz tatillerinde havuz kenarında bikinisiyle salına salına dolaşan kızlar var ya..
Bu yaz onlardan biri ben olabillirimmmmm.
Az kaldı

Şimdilik iyi ama biliyosunki gece bulur ateş falan inşallah iyi olacak birde 2dis daha patlatmış burnu gozu akiyo hastanelere girilmiyo gitmemek daha mantikli...sanada geçmiş olsun canım
Nasıl oldu kuzun canım bizimkininde hafif burun akintisi var

nasilda guzel hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…