- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Nasıl oldu kuzun canım bizimkininde hafif burun akintisi varTeşekkür ederim canım hastaneler kırılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu kuzun canım bizimkininde hafif burun akintisi varTeşekkür ederim canım hastaneler kırılıyo
saol canım sizin motivasyonunuzla olacakAyrıldın canım ama vaktin fırsatın varsa yaz yine motivasyona ihtiyacımız var
Sordum canım olmuyor galiba 2 hafta giremiyorsun 3. hafta girebiliyorsun.
valla bay uğraştırdı gece
Kızım yapmış pantolonun üzerine üst üste giymiş yırtılanı atmış bi daha giymiş hiç boş bırakmaya gelmiyor
aynen inşallah bu azimle mutlaka yapacaksın sen
daima önümüzdeki maçlara bakacağız.Günaydın mutlu haftalar kızlar
Berrrrbat bir hafta sonunu geri de bırakıp önüme bakıyorum ..
oleyyyy çok sevindim. Güzel bir eksi gelecek inşallah.suukaa hastalık izni olduğu için Cuma tekrar dönebilirmişsin
bende mümkün olduğunca azaltıyorum. Yoksa başedemiyorumBöyle misafirim geldiğinde ben oyuncakların büyük kısmını kaldiriyorum büyük parçalar duruyor inci cincik kalkiyor
tabiki toparlanalım. Soruşturmadan haber var mi?Merhaba kızlar;
Ben de varım o halde madem birlik zamanı. Ben de takıma geri döneyim listede olmasam da spor görevime devam edeceğim. Toparlanalım, kötü olayları üzerimizden atalım inşllah.
bende spora başlayacağım inşallah.Kızlar ben iki haftadır yoktum kilom sabıt hala 63teyim çünkü sporu bıraktım bu süreçte. Spor çok önemli, sıkılaşmıştım ne güzel valla. Kendime gelmem lazım yeniden, hem spor insana mutluluk da veriyor. Mutluluğa ihtiyacım var, kafamı boşaltmama ihtiyacım var.
Şimdi kimler takımda düzenli paylaşım yapmaya devam ediyor, listemiz var mı? Ona göre ben de yeniden spor puanlarını tutayım?
yaaa çok güzel bende istiyorum bu akşam çıkıp alayımKesinlikle işe yarıyor. Ben yaptım bunu. İnanılmaz gaza geldim.
Diyete başladığımda aldığım elbise artık tam oluyo. Giydikçe mutlu oluyorum.
çok saol canım allah razı olsun. İnşallah toparlanacaksuukaa canım babana çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin inşallahç Tez zamanda toparlasın. Şimdi şimddi okuyorum eskileri. Kusura bakma yeni gördüm.
Canım daha iyi. Bugün taburcu olacak. Çok şükür atlattı inşallah. Allah bir daha göstermesin. Stres tetiklediği için hep aklım onda.
Tamam canım.Hoşgeldin tekrar aramıza canım az çok belli oldu aslinda devam edecekler akşam bakarım yazarım seni etiketlerim
Ayy hadi inş fit bir anne olursun
Hakkında hayırlısı olsun canım
Iyi yapmışsın canım
Soruşturmadan kazasız belasız sıyrılacağım çok şükür ama bundan sonra 10 kere filan düşünmem lazım bir iş yaparken onu anladım para işiyle uğraşırken.saol canım sizin motivasyonunuzla olacak
daima önümüzdeki maçlara bakacağız.
oleyyyy çok sevindim. Güzel bir eksi gelecek inşallah. ❤❤
bende mümkün olduğunca azaltıyorum. Yoksa başedemiyorum
tabiki toparlanalım. Soruşturmadan haber var mi?
bende spora başlayacağım inşallah.
yaaa çok güzel bende istiyorum bu akşam çıkıp alayım
çok saol canım allah razı olsun. İnşallah toparlanacak
Amin canım saol. Evet ya para işleri problemli. Muhasebeci miydin allah yardımcın olsunTamam canım.
Soruşturmadan kazasız belasız sıyrılacağım çok şükür ama bundan sonra 10 kere filan düşünmem lazım bir iş yaparken onu anladım para işiyle uğraşırken.
Tekrardan geçmiş olsun baban için. Senin de dönmene sevindim 2020 güzel olsun hepimiz için.
Benimde 4000 olmuş. Evde 6000 daha yapıcam. Hatta akşam bide Leslie yaparsam benden iyisi yok.Kızlar bende yürüyüş yaptim 5000adim attim kaldı 5000 onuda akşam yemeği yapayım ütulerimide bitirip öyle evin icinde yürürüm
Sağ ol canım muhasebeci değilim ama elimden çok büyük paralar geçiyor işimden dolayı.Amin canım saol. Evet ya para işleri problemli. Muhasebeci miydin allah yardımcın olsun
Evet beni etiketleyebilirsiniz :)Kızlar ,
Menüm;
06:30
1 Fincan Sütlü Kahve
09:00
1 haşlanmış yumurta, 3-4 çeri domates, 2-3 tk labne, 1 dilim TB ekmeği, 8-10 Zeytin
10:00
Yeşil Çay
13:00
1 Bardak ayran
15:00
1 Türk Kahvesi
16:30
3-4 Gün kurusu, 5-6 Badem
19:30
Ispanak Yemeği , Yoğurt
20:30
Yeşil Çay
G gunesli gunler ,
Spor için seni mi etiketleyelim?
Yazın şık şık dolaştığımızı...Evet Kızlar harika bir gün bugün. Hadi toparlanın bakalım. Zayıfladığınız halinizi hayal edin. O halinizle gezdiğinizi çocuklarınızla oyun oynadığınızı hayal edin. Harika değil mi?
Ayyyy yaz tatillerinde havuz kenarında bikinisiyle salına salına dolaşan kızlar var ya..Evet Kızlar harika bir gün bugün. Hadi toparlanın bakalım. Zayıfladığınız halinizi hayal edin. O halinizle gezdiğinizi çocuklarınızla oyun oynadığınızı hayal edin. Harika değil mi?
Çok güzel verdin maşallah canım. Gerçekten çok az kaldıAyyyy yaz tatillerinde havuz kenarında bikinisiyle salına salına dolaşan kızlar var ya..
Bu yaz onlardan biri ben olabillirimmmmm.
Az kaldı
Ayy evet evetSağ ol canım muhasebeci değilim ama elimden çok büyük paralar geçiyor işimden dolayı.
Evet beni etiketleyebilirsiniz :)
Yazın şık şık dolaştığımızı...
Ohhh ne güzel iyi gezmeler☺Merhaba kizlar
Bizde disaridayiz kizlarimla avmye geldik havada guzel egleniyorlar
Banada yuruyus oldu bugun iyi oldu
Allah razi olsun canimCok gecmis olsun canım
Nasıl oldu kuzun canım bizimkininde hafif burun akintisi var
nasilda guzel hissettimEvet Kızlar harika bir gün bugün. Hadi toparlanın bakalım. Zayıfladığınız halinizi hayal edin. O halinizle gezdiğinizi çocuklarınızla oyun oynadığınızı hayal edin. Harika değil mi?