Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Doktor ne dedi. Bu sene hastalıklar hep inatçı. Kaça çıkıyor ateşi son şurubu ne zaman verdin. 4 saati geçtiyse ve ateş 39 u geçtiyse fitil verebilirsin. Çok geçmiş olsun
Sağol canim üst solunum enfeksiyonu dedi,39geciyo surrkli,sureklide sürüp verdim fitil deneyim sağol

suukaa paylaşımda kaptanların ve baharın geçmiş olsun dilekleri var canım. Söyleyiver dediler ve üzerimde kalmasın
çok saolsunlar teşekkür ederim
Şubatın 2. haftasında inşallah diyelim o zaman
inşallah amin
olur valla hadi Kızlar hedef oluşturalım
yaaa sorma canim ilk defa boyle biseyle karşılaştım normalde surup verdigimde düşerdi kaç kere verdim yok anlamadım
Canım verdiğin şurup yenimi? Eskiden açılmışsa calpol etki etmiyor haberin olsun

Bu saatte aç karnına menü bakınca hepsinden canım çekti
Bu gece bende acıktım ankam aciktikca su ıctim gece uyandigimda
yaaa sorma canim ilk defa boyle biseyle karşılaştım normalde surup verdigimde düşerdi kaç kere verdim yok anlamadım
Inş ateşi düşmüştür genellikle 3gun surebiliyor ateş
Bogaz enfeksiyonu ve orta kulak enfeksiyonda yükseliyor ateş

Günaydın kızlarrr. Bugün muhteşem bir gün. Hepimizin hayalleri gerçek oluyor bugün. En güzel dileklerinizi dileyin. Olmuş gibi hayal edin
Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür
Günaydın canım
Ilk iş günün hayırlı olsun 7li rakamlarida görürsün bi iki haftaya ins kız bana yetiseceksin bu gidişle atak yapmalıyım bende

Gecen hafta ipin ucu kaçtıydı güncel kilomu cuma görürüm ins

saol canim şükür valla. 1 mart kilo hedefimi 77 koyacagim ins. Bakslim neler olacak?
Bende yarim litre su ictim cok güzel oldu

Geçmiş olsun canım göz tansiyonu olabilir belki bir doktora görünmende fayda var.
Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür
Hadi hayırlı olsun, yeni ve güzel bir başlangıç olur umarım.

iyi canım napayım
yaz geldi tutuşuyorummm

Sabah yarım litre su içtim 1 elma yedim. Şimdi arabayı yıkamaya getirdim. İnş sonra kahvaltımı edebileceğim

Henüz tam iyileşemedik canım ama çok şükür en ağır kısmını atlattık... diyete başlayacam yarın inşallah .sen nasılsın nasıl gidiyor ?

iyi bari canım çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah

bende valla ada çıkmazda gibiyim o yol bu yol derken
hangi yola gidecegim bilmiyorum ocakta bitti

hergün başlıyorum diyete ama sonu gelmiyor
ama aç kalarak olmuyor onu anladım
if yapacagım diye çok yiyorum sonra kaçırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…