Doktor ne dedi. Bu sene hastalıklar hep inatçı. Kaça çıkıyor ateşi son şurubu ne zaman verdin. 4 saati geçtiyse ve ateş 39 u geçtiyse fitil verebilirsin. Çok geçmiş olsunyaaa sorma canim ilk defa boyle biseyle karşılaştım normalde surup verdigimde düşerdi kaç kere verdim yok anlamadım
Sağol canim üst solunum enfeksiyonu dedi,39geciyo surrkli,sureklide sürüp verdim fitil deneyim sağolDoktor ne dedi. Bu sene hastalıklar hep inatçı. Kaça çıkıyor ateşi son şurubu ne zaman verdin. 4 saati geçtiyse ve ateş 39 u geçtiyse fitil verebilirsin. Çok geçmiş olsun
çok saolsunlarsuukaa paylaşımda kaptanların ve baharın geçmiş olsun dilekleri var canım. Söyleyiver dediler ve üzerimde kalmasın
inşallah aminŞubatın 2. haftasında inşallah diyelim o zaman
olur valla hadi Kızlar hedef oluşturalım1 Mart olsun mu
Canım verdiğin şurup yenimi? Eskiden açılmışsa calpol etki etmiyor haberin olsunyaaa sorma canim ilk defa boyle biseyle karşılaştım normalde surup verdigimde düşerdi kaç kere verdim yok anlamadım
Bu gece bende acıktım ankam aciktikca su ıctim gece uyandigimdaBu saatte aç karnına menü bakınca hepsinden canım çekti
Inş ateşi düşmüştür genellikle 3gun surebiliyor ateşyaaa sorma canim ilk defa boyle biseyle karşılaştım normalde surup verdigimde düşerdi kaç kere verdim yok anlamadım
Günaydın kızlarrr. Bugün muhteşem bir gün. Hepimizin hayalleri gerçek oluyor bugün. En güzel dileklerinizi dileyin. Olmuş gibi hayal edin
Günaydın canımBugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür
saol canim şükür valla. 1 mart kilo hedefimi 77 koyacagim ins. Bakslim neler olacak?Günaydın canım
Ilk iş günün hayırlı olsun 7li rakamlarida görürsün bi iki haftaya inskız bana yetiseceksin bu gidişle atak yapmalıyım bende
Gecen hafta ipin ucu kaçtıydı güncel kilomu cuma görürüm ins
Bende yarim litre su ictim cok güzel olduGünaydınlar
Yağmurlu bir istanbul sabahından 🌧🌧🌧
Bu sabah erken uyandim kızım uyurken islerimi bitireyim kahvaltı saatine kadar yarinda misafirlerim gelecek
Limonlu ilik suyla metobolizmayi çalıştıralım ozaman
Geçmiş olsun canım göz tansiyonu olabilir belki bir doktora görünmende fayda var.Bende spor yapmadım bugün kızlar gözümde bi ağrı var aşağıya egildigimde mesela secdeye gittiğimde kalkarken oluyor sağ göz cukurumda kaşima dogru cuma cumartesinden beri var bugün mesela dikkat ettim sağ tarafımdan yemek yerken sert birseyler de hafif ağrıyor neden olabilir fikri olan var mı
Hadi hayırlı olsun, yeni ve güzel bir başlangıç olur umarım.Bugün işe başlayacağım. İlk oğlumdan sonra 6.5 aylıkken 82 kiloyla işe dönmüştüm. Bunda 4.5 aylık yine 82 kiloyum şükür
Teşekkür ederiz desteğin için çok sağol
Kocaman öpüyorum seniii
Süpersin sen de bana güç veren nadide kişilerdensin
Amannn hep öyle olur zatençocukların da hastalanacağı tutar hep
Harikasın yaaa
Sevindim devam etmene
Düzenli menü ve paylaşım bekliyoruz
Gerçekten misafir varken veya ben gidince güvenebilirsiniz ben biri varken yemek aklıma gelmiyoryalnızlıktan benimki hep
İyiyiz canım sağolsen nasılsın
Olabilir canım. Şöyle baya da pahalı alırsan kesin işe yarar
ben de diyorum bunu okudum aaaa niye aynı mesaj geliyor diye şaşırdım
Aaaa ben seni 36-38 giyiyorsundur diye düşünüyordum
Saol canım valla çalışmayı çok özledimGeçmiş olsun canım göz tansiyonu olabilir belki bir doktora görünmende fayda var.
Hadi hayırlı olsun, yeni ve güzel bir başlangıç olur umarım.
Henüz tam iyileşemedik canım ama çok şükür en ağır kısmını atlattık... diyete başlayacam yarın inşallah .sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ben kacirdimmisaol canim şükür valla. 1 mart kilo hedefimi 77 koyacagim ins. Bakslim neler olacak?
Bende yarim litre su ictim cok güzel oldu
Sağol canımSu perisi86 kolay gelsin canim