Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?
Kesinlikle işe yarıyor. Ben yaptım bunu. İnanılmaz gaza geldim.
Diyete başladığımda aldığım elbise artık tam oluyo. Giydikçe mutlu oluyorum.

Kendime güzel ama küçük beden bir kıyafet satın alıp öyle yeniden motive olmak istiyorum. Sizce işe yara mı?

Dun yedıgım mantılar hatrına bugun orucum. Persembe de oructum. Sunu farkettım oructan sonra 2 gun orucum zannedıp tutuyorum kendımı. Insallah pazartesı persembe orucum artık ☺
allah kabul etsin inşallah canim

Merhaba kızlar , takıma fazla gelemediğim için kimsenin motivasyonunu etkilemek istemiyorum izin hakkımda henüz yok... bundan sonra diyet serüvenime 13.takım da devam edeceğim.. hakkınızı helal edin hepinizi seviyoreeee ❤❤❤

cnm diyete başlamadan 42 beden giyiyordum. Hatta bazı kesimlerde o bile dar gelmeye başlamıştı.
Aldığım elbise 40 bedendi. rahatlıkla giyebiliyorum şimdi. Sıra geldi 38 bedene.
Vay be harikasın ya :) Sanırım ben de 42den 40a düştüm. O zaman 38 alayım ben de :)

Hoşgeldin tekrar aramıza canım az çok belli oldu aslinda devam edecekler akşam bakarım yazarım seni etiketlerim
Kızımın lise mezuniyetine kadar hedefe ulascam inşallah☺
Ayy hadi inş fit bir anne olursun
Hakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba kizlar
Bizde disaridayiz kizlarimla avmye geldik havada guzel egleniyorlar
Banada yuruyus oldu bugun iyi oldu
Iyi yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…