Aynen domates, biber, tavuk özellikle. Anladım canım yanında götürmen çok güzelYaaa ne kadar hormonlu menü olmuş. Daha mevsime uygun şeyler mi yesen...
domates biber mi hormonlu canım anlayamadım. mümkün olduğunca organik kullanıyorum birde bunları iş yerine getirmem rahat oluyor o yüzden böyle bi tercih yaptım.
Neden ki canım uzun sürüyor.günaydın :) mümkün mertebe yapmaya çalışıyorum ama istikrarlı gidemiyorumsabahları bende evden çıkamama problemi var hazırlanmam çok uzun sürüyor o yüzden atıştırıp geçiyorum aslında bi ara iyi bi plan tututmruştum bol protein ağırlıklı kahvaltı yapıyordum ama o da spor gibi istikrar sağlayamadan geçti gitti :/ dün bir de 3200 adım attım onu demeyi unutmuşum
düşündüğün için teşekkürler kaptan. tavuğumuz da organikAynen domates, biber, tavuk özellikle. Anladım canım yanında götürmen çok güzel
uyanmam zor oluyor canım bir de elim hızlı değil işe gitmekte isteksiz olduğum için çabuk çabuk hazırlanıp çıkamıyorum genelde evde sürüne sürüne hareket ediyorum sabahalrıNeden ki canım uzun sürüyor.
düşündüğün için teşekkürler kaptan. tavuğumuz da organik
Çok sağol canım. Benim eşim ilk yardım uzmanı o olmasa ben direk ambulans çağırır hastaneye götürürümAnka bu arada oğlun nasıl oldu canım. çok geçmiş olsun
ben de panik olurum hemen bizimki de geçen gün evde top oynarken düştü insan tedirgin oluyor baş bölgesi olunca
aa çok iyiymiş o seni rahatlatır ve ne yapılacağını en iyi o bilir. şanslısın :)Hee onu belirt o zaman canım. Yaz kocaman kocaman organik tavuk diyemarket tavuğu çok midemi bulandırıyor artık benim
bende oğlum doğduktan sonra hiç almadım gibi bişey.
Çok sağol canım. Benim eşim ilk yardım uzmanı o olmasa ben direk ambulans çağırır hastaneye götürürüm
Evet çok şüküraa çok iyiymiş o seni rahatlatır ve ne yapılacağını en iyi o bilir. şanslısın :)
O zaman öncelikle işe gitmeyi sevmeye çalışman lazım. Seniuyanmam zor oluyor canım bir de elim hızlı değil işe gitmekte isteksiz olduğum için çabuk çabuk hazırlanıp çıkamıyorum genelde evde sürüne sürüne hareket ediyorum sabahalrı
O zaman öncelikle işe gitmeyi sevmeye çalışman lazım. SeniMia- ya yönlendireyim o sana çok güzel tavsiyeler verir canım
benim için sabah erken kalkması başlı başlına büyük bir problem :) erken kalkılması gereken herşeye aykırı bi biyolojik yapım var :) ne kada rdüzeltmeye çalışsam da bi süre sonra yine eski düzene dönüyorum
benim için sabah erken kalkması başlı başlına büyük bir problem :) erken kalkılması gereken herşeye aykırı bi biyolojik yapım var :) ne kada rdüzeltmeye çalışsam da bi süre sonra yine eski düzene dönüyorum
ooo seninki süpermiş yaHımmm ben de geç kalkınca kötü hissediyorum. 9 bile çok geç benim için. 4 gibi yatıyorum genelde 7:30 da kalkmam lazım en geç.yoksa bütün gün depresif oluyorumsen kaçta kalkıyorsun.
Hımmm ben de geç kalkınca kötü hissediyorum. 9 bile çok geç benim için. 4 gibi yatıyorum genelde 7:30 da kalkmam lazım en geç.yoksa bütün gün depresif oluyorumsen kaçta kalkıyorsun.
Ne sordun ki gözümden kaçmış sanırım. Çocuklardan iki arada bir derede bakıyorum. Ama devam etmek istemiyorsan sen bilirsinSoru bile sormayanların mesajlarına dönülürken önemli bir soru sormama rağmen herhangi bir kişiden cevap bile gelmeyen bir gruba ait hissedemedim kendimi. Devam edemeyeceğim. Iyi günler ve başarılar dilerim
O sayfada kimsenin mesajına dönmemişim.Soru bile sormayanların mesajlarına dönülürken önemli bir soru sormama rağmen herhangi bir kişiden cevap bile gelmeyen bir gruba ait hissedemedim kendimi. Devam edemeyeceğim. Iyi günler ve başarılar dilerim
rreyhann Öncelikle kan değerlerini kontrol ettirmelisin
demir eksikliği çok ciddi yorgunluk yapabilir.
Son zamanlar alarmdan önce uyanmaya başladım.
belli bir rutin uyguluyorum
Hiç sorun değil canım ne zaman müsait olursan.Günaydınlar, ben akşamları değilde sabah paylaşabileceğim önceki günün menüsünü.
Sabah 1 su bardağı limonlu su
Kahvaltı : malesef evde ekmek yoktu ondan 1 simit 1 dilim peynir 8 tane zeytin
Öğlen 1kase tarhana çorbası 1kepçe türlü 4 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara da yarım küp şekerli türk kahvesi(buna sade içmeye alışmam lazım)
Akşam ton balıklı salata
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Aralarda şekersiz çay ve 3 litre su
Çok mu yemişim ya yaz yaz bitmedi sanki
Hoşgeldin canım. Evet cumadan cumaya tartılacağız inşallah.Dün başladım bugün ikinci günüm tartilmayi cuma günü mu yapacagiz
Ahh listeyi bi yapabilirsem inşallah. Herkesin kilo ve hedefini yazdım ama 1. Sayfaya ekleyemedim bi türlü.Bugün kilonu ve hedef kilonu bildir canım cuma da tartı günüAnka gelince senide listeye ekler canım
Tamamdır başarılar diliyorumTamam teşekkürler canim sabah tartıldım 70.4 kiloyum hedef 62 kilo
Müsait olunca halledersin canım kac kişi olduk toplamda :)Ahh listeyi bi yapabilirsem inşallah. Herkesin kilo ve hedefini yazdım ama 1. Sayfaya ekleyemedim bi türlü.