Ekmeği azaltıp atıstırmalıkları kaldırırsan süper olur canımBen spor sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Zaten sabah 7 akşam 7 işteyim. Eve gel yemek ye bebeği uyut duş al otur 9 oluyor. bi çay içip sızıyorumEn büyük zaafım ekmek ve çayın yanında atıştırmalıklar..
oooo maşallah gerçekten. tamamdır bizlesin 2 ay neler yaptın ne ettin bol bol dinlerizAnka ya destek için geldim canım ben :))
Aynı zamanda 6. Takımın kaptanıyım :))
Tabiki her zaman destek olurum canım
Basenlerin için zıpzıp yada ip atlayaiblirsin canım cook vaktini almaz :)Sağol canım :) Bölgesel daha çok aslında basen ve göbek kısmım yağlı. 65 kiloydum doğumdan sonra ama işe başlayınca 5 kilo aldım.
Tabiki canım buralardayım zaten tüm gün :))oooo maşallah gerçekten. tamamdır bizlesin 2 ay neler yaptın ne ettin bol bol dinleriz
Ekmeği azaltıp atıstırmalıkları kaldırırsan süper olur canım
Ama sporda yapmalısın az da olsa vaktin yokmus ama en azından işten gelip giderken yürüywbilirsin
Beyaz leblebi yada Ciğ kuruyemis yiyebilirsin canımEvet ekmeği tam buğday ve sınırlandırmam lazım. Çayın yanına da çok acıkırsam belki beyaz leblebi felan.
Hosgeldin canımbende varım 3 takımda yarışıyorum zaten sevdim bu yarışmayı bende 65 kiloyum haziranda 59u görmek istiyorum
Evet ekmeği tam buğday ve sınırlandırmam lazım. Çayın yanına da çok acıkırsam belki beyaz leblebi felan.
bende varım 3 takımda yarışıyorum zaten sevdim bu yarışmayı bende 65 kiloyum haziranda 59u görmek istiyorum
Bu gün de çocuklar durmuyor ne hikmetse yapamadım tabloyuHosgeldin canımAnka eklesin gelince :)))
Olsun canım cumaya kadar yaparsın ben tablo yapamıyorum burda yardım edebilsem keskeBu gün de çocuklar durmuyor ne hikmetse yapamadım tabloyu
TamamdırAnladım canım karıştırdım o zaman
Neyse önce adının altındaki yazıyı değiştirerek başlayalımmart geçti haziran yapalım
O yukarı yukarı bakan ikilemde kalmış az biraz güvensiz emojiyi kaldıralımböyle daha kendinden emin emoji koyalım
Olsun canım cumaya kadar yaparsın ben tablo yapamıyorum burda yardım edebilsem keske
merhaba
ben de motive olmak için aranıza katılmak istiyorum.
Boyum 162, kilom 64,4 (bu sabah)
Birlikte oluşturduğumuz sinerjiyle kilolara savaş açalım :))
:) hoşgeldinAslında sitede bir şeyler var mı diyetle ilgili öğrenebileceğim diye gezerken konuyu görünce direk üye olup yazmaya başladım ama hedef kilomu yazmayı unutmuşum. Hedefim daha doğrusu benim hayalim 52-55. Çok uzun zamandır, aynı kilodan 62-64 aynı hedef kiloya inmeye çalışıyor ve vazgeçmiyorum. Benimkisi bir aşk hikayesi oldu artık, kara sevda oldu:)) Şu 10 kiloyu vericem diye okuya okuya diyet kitabı yazacak kadar birikimim oldu ama okumakla kilo vermiyormuş öğrendim. Etrafımdaki insanları diyet, sağlıklı beslenme muhabbetiyle sıkmaya başladığımı düşünüyorum artık, ben bile sıkıldım kendi kilo muhabbetimden ama konuşmakla da kilo verilmiyor..
Haftanın 3 günü spor yapıyorum, şekerli unlu gıdaları her ne kadar çok sevsem de, sınırlı tüketiyorum, ama .. Aması buradayım.