12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

merhabalar bayanlar
dün ayran detoksu yaptım
sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
diğer öğünler detoks
1 saat yürüyüş
3 lt su

Tamamdır öğün saatlerimi yazarım. Ya ben aralarda çok acıkıyorum. Aç aç diğer öğünümü beklemeliyiz yoksa ara öğün yapmalımıyız. Ve ara öğünde ne yemek gerekir.

rreyhann Öncelikle kan değerlerini kontrol ettirmelisin
demir eksikliği çok ciddi yorgunluk yapabilir.

Son zamanlar alarmdan önce uyanmaya başladım.
belli bir rutin uyguluyorum

benimkisi yorgunluk değil aslında tembellik, ertelemek yani geç kalacağımı bile bile yine de oyalanıyorum yani neden böyleyim bende bilemiyorum bünyem işe gitmeye karşı sanırım

Kilomu bilmiyorum artik o derece. En son 75i gorunce diyete basladim o hizla uc kilo verip biraktim simdi ne haldeyim bilmiyorum. Su an tartilirsam dogru cikmaz sabah tartilip soylesem olur mu? Ya da simdi de tartilsam ne fark edecek ne kadar fazla cikabilirim ki :) kocaman oldum zaten. Usenmeyim korkmayayim gidip tartilayim. Hadi bi cesaret.

Yok canım haftaya Cuma tartılalım artık
Haftaya cuma kim birinci olursa 1. sayfaya altın harflerle yazıcam
ooo çok iyiymiş. hadi bakalım canlanalım.
bu arada maşallah canım sana 4 çocuk demişsin sanki

Anka Mia- ama haksız mıyım mesela şöyle bir çalışma saatleri vardı da biz mi gitmedik. Sabah 11 akşam 3 arası çalışsak ne iyi olurdu ama

ooo çok iyiymiş. hadi bakalım canlanalım.
bu arada maşallah canım sana 4 çocuk demişsin sanki

Evet canım. Onlardan hatıra kilolarım kaldı işte :)
Bugün misafir var genede dikkatli yedim
Maşallah harikasın böyle durumları kurtardıktan sonra yanlız kaldığında daha rahat olur inşallah
Anka Mia- ama haksız mıyım mesela şöyle bir çalışma saatleri vardı da biz mi gitmedik. Sabah 11 akşam 3 arası çalışsak ne iyi olurdu ama
Yaaa öyle iş olsa ben de çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…