12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

İyi akşamlar kızlaaarr
Menülerimi yazayım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı:domates biber salatalık peynir zeytin 1 dilim çavdar ekmeği
Ara bitki çayı
Sade kahve
Öğle:şehriye çorbası akşamdan kalan bi parça tavuk 1 çay bardağı kefir
Ara:kuru erik badem
Akşam:9 tane hurma
Evet hurmalarım fazla oldu ama regl dönemindeyim karnım çok ağrıdı sanki hafifletiyo gibi geldi.

Son gün ucundan yakaladım sanırım. Bende katılmak istiyorum. Boy 160
Kilo en son 84.4 dü. Yarın sabah tartilayim ona göre hedef belrleyeyim. 3 aylık bebem var emziriyorum.

Haydi canlar gelsin menüler bakalım kimlet uydu kimler kaçamak yaptı

Iyiakşamlar kızlar ölçülü yiyemedim nasıl yazacağım bilmiyorum yarın kendime tabak hazırlayıp ne yediğimi bileceğim

Sabah ılık limonlu su
kahvaltı haşlanmış yumurta, yulaf ezmesi ,süt , domates ,salatalık
Öğlen kuru kavurması yoğurtlu, biraz bazlama, fellakköftesi
Aralarda yeşil elma ve salatalık 1tane de muz yedim
Akşam yaprak sarmasi, yesillik, kabak tatlisi yarim elma.
Ben fazla yedim ölçüleri yok yarın kendime tabak hazırlayacağım ne yediğimi o zaman daha iyi biliyorum.

Unutmusum yazmayı patlamış mısır ve 1 tanede hurma yedim

Selam kızlar benim yediklerim bugün biraz fazla oldu sanki bide bugün adet oldum çok ağrım var spor yapamadım sadece 4890 adım attım

Sabah: 1 bardak cevizli su, 1 adet haşlanmış yumurta
Ara öğün: sade Türk kahvesi ve elma
Öğle: 2 kepçe süzme mercimek çorbası, 1 porsiyon nohut pilav bir de trileçe vardı adetim başladığı için çok tatlı aşeriyordum 1 dilim yedim pişmanım
Ara öğün: yeşil çay
Akşam: yarım porsiyon mantarlı tavuk sote ve 1 kase mevsim Salata
Ara öğün: şekersiz çay

Öğlen fazla yedim sanki ya bide spor yapamamak üzdü ama telafi edicem ağrım geçince

Benden iyisin sen fazla yok:)

Benimde adet günüm yakın o yüzden canım herşeyi çekiyor

Ya kızlar akşam ayağımı burktum çok felaket acıyor. Hala basamıyorum. Davul gibi de şişti off ya ip atlamaya başlayacaktım bu gün güya. Sabah bakıcam menülerinize inşallah.

08:00 kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 8 tane zeytin
12:30 öğlen 1 dilim kepek ekmeği 1 kase şehriye çorbası 1 kepçe nohut 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
14:30 yarım küp şekerli türk kahvesi
17:00 ara çok acıktım 1 dilim tam buğday ekmeği ile azıcık peynir domates yedim.
19:30 1porsiyon tavuk sote 1 tabak salata 1 bardak ayran 1 dilim tam buğday ekmeği

Her öğünümde illa ekmek yiyorum ya yoksa çok acıkıyorum. Bugün bakınca 5 dilim tam buğday yemişim çok dimi ya

Günaydın:)) ben de dün yediklerimi yazayım.. dün yazmadım çünkü akşam yemeğini erken yaptığım için olur da gece dayanamayıp yersem, sonra ele güne karşı kendi lafımı yeyip güncelleme yapmak zorunda olmayayım dedim:))

08:00-sabah
cevizli su
suyu çıkan cevizler
iki haşlanmış yumurta
10 badem
1 form çay
09:30 -ara
keçiboynuzu
12:00-öğle
2 tavuk but
pırasa 1 tabak
yoğurtlu marul salata
çeyrek limon (I loveee limooonn)
15:00-ara
keçiboynuzu
16:30
3 yaprak marul
1 kase yoğurt
22:00
1 kaşık yoğurt
Spor: 30 dk yürüyüş
Bugünkü Kilo: 62,5 ödemlerimden kurtuluyorum
(ben her sabah tartılıyorum çünkü bir önceki gün yediklerimin etkisini tartıda görmek bazen moral bozsa da önümdeki gün için daha kontrollü olmamı sağlıyor, bazen de böyle "aferin kızım sana doğru yoldasın" diye gazlıyor işte)

Ya kızlar akşam ayağımı burktum çok felaket acıyor. Hala basamıyorum. Davul gibi de şişti off ya ip atlamaya başlayacaktım bu gün güya. Sabah bakıcam menülerinize inşallah.

Geçmiş olsun canım nasıl oldu evde öyle ya.

Bence genel olarak iyisin ama ekmeği 17:00 ve sonrasında yemesen daha iyi olurdu sanki canım. Salatalık candır, salatalık yiyebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…