Birazdan listeyi yapıyorum artık inşallah. Çocukları babaya gönderdim uzandım. Biraz sessizliğin tadını çıkarıp yapacağım75,5 su an tartildigim. 55 olsam fena olmaz. Beni de eklerseniz sevinirim.
Hoşgeldin canımmmmSon gün ucundan yakaladım sanırım. Bende katılmak istiyorum. Boy 160
Kilo en son 84.4 dü. Yarın sabah tartilayim ona göre hedef belrleyeyim. 3 aylık bebem var emziriyorum.
Benden iyisin sen fazla yok:)Selam kızlar benim yediklerim bugün biraz fazla oldu sanki bide bugün adet oldum çok ağrım var spor yapamadım sadece 4890 adım attım
Sabah: 1 bardak cevizli su, 1 adet haşlanmış yumurta
Ara öğün: sade Türk kahvesi ve elma
Öğle: 2 kepçe süzme mercimek çorbası, 1 porsiyon nohut pilav bir de trileçe vardı adetim başladığı için çok tatlı aşeriyordum yedim pişmanım
Akşam: yarım porsiyon mantarlı tavuk sote ve 1 kase mevsim Salata
Ara öğün: şekersiz çay
Öğlen fazla yedim sanki ya bide spor yapamamak üzdü ama telafi edicem ağrım geçince
Benimde adet günüm yakın o yüzden canım herşeyi çekiyor
Siskinlikte gidiyor ben adet olunca biraz istahsizlik geliyor o zaman diyete yogunlasiyorumAy aynı benresmen adet olunca 2 kilo farkediyor bende geçen hafta dünyayı yesem yetmez gibi geliyordu bugün adet olunca rahatladım
Ya kızlar akşam ayağımı burktum çok felaket acıyor. Hala basamıyorum. Davul gibi de şişti off ya ip atlamaya başlayacaktım bu gün güya. Sabah bakıcam menülerinize inşallah.
08:00 kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 8 tane zeytin
12:30 öğlen 1 dilim kepek ekmeği 1 kase şehriye çorbası 1 kepçe nohut 5 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
14:30 yarım küp şekerli türk kahvesi
17:00 ara çok acıktım 1 dilim tam buğday ekmeği ile azıcık peynir domates yedim.
19:30 1porsiyon tavuk sote 1 tabak salata 1 bardak ayran 1 dilim tam buğday ekmeği
Her öğünümde illa ekmek yiyorum ya yoksa çok acıkıyorum. Bugün bakınca 5 dilim tam buğday yemişim çok dimi ya