12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Kızlarrr benim oğlan ikindin düştü kafasını dolaba çarptı. Çok mızlıyor gece gelip bakıcam menülerinize. Nasıl geçti zorlandınız mı ilk gün anlatın siz

Kızlarrr benim oğlan ikindin düştü kafasını dolaba çarptı. Çok mızlıyor gece gelip bakıcam menülerinize. Nasıl geçti zorlandınız mı ilk gün anlatın siz
Gecmis olsun canım
Ben ilk güne yarın baslıyorum canım :))))
Bugün makarna tarifimi yaptım yemek zorunda kaldım

Merhaba
Kahvaltı bi haş yumurta 1 sb türk kahve
Ara 1 kutusüt
Öğle 1 kase yoğurt 1 elmA
Ara 5 tane kuru kayısı yeşil çay
Akşam 7 yk günün yemeği sebzeli türlü 2 kaşık pilav
1 kurabiye maleseeeef
Yatarken yarım kase pulbiberli yoğurt
*** 5dk twist yaptım.
Ama akşam geldim hala 73 kiloyum tüm gün açtım insan bi 100gr verir yha .s neyse. Iyi geceler

Geçmiş olsun kötü bişi yoktur inşallah

Kızlar benim menüm:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: şekersiz Türk kahvesi, pastamia (şekerim düştü Bi an açlık hissettim)
Öğle: 1 kepçe kereviz çorbası, 3 yemek kaşığı sebzeli tavuk, 1 kase mevsim Salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: yemeğim yoktu eşim dışardan pizza söyledi 1 dilim yedim bugünden itibaren yemek sistemimi de oturtucam

Spor: 100 ip atlama, 1er dakikadan her iki kol için kol çevirme yaptım. 3x15 mekik 2x25 squat 50 sn plank

ne güzel herkes motive olmuş insallah güzel sonuçları görürüz birbirimize destek verip yardımcı olalım. Aslında en önemlisi şu boğaz değil mi :)ona bi dur desek iş tamam. hepinizi öpüyorum.

Aynen canım hayatımızdan cıssss lar gitti mi kilolarda gidecek:))
merhaba
ben de motive olmak için aranıza katılmak istiyorum.
Boyum 162, kilom 64,4 (bu sabah)

Birlikte oluşturduğumuz sinerjiyle kilolara savaş açalım :))
Hoşgeldin canım. Aynen açtık savaşı ve biz kazanacağız
neler yediğimizi ne zaman yazacağız her öğün sonra sı mı önceden mi.
Akşamları toplu olarak yazıyoruz canım

Yaaa ne kadar hormonlu menü olmuş. Daha mevsime uygun şeyler mi yesen...
Hem pilav hem ekmek olmasın canım. Hatta pirinç pilavı hiç olmasa daha hızlı sonuç alırsın
Gecmis olsun canım
Ben ilk güne yarın baslıyorum canım :))))
Bugün makarna tarifimi yaptım yemek zorunda kaldım
Bildirim geldi gördüm ama incelemedim daha bakayım bi başarılar diliyorum

Akşam akşam niye tartılıyorsun. Moralini bozma sabaha 72 li bişey görürsün menüm az kendin de söylemişsin zaten
Sabah sağlam bi kahvaltı olmayınca açlık hissetmen çok normal. Sporlar şahane. Normalde spor yapıyor musun?

Geçmiş olsun görmemiştim mesajını. Ben 3aylik iğne kullanıyorum adet düzensizliğim var aylardır adet olmuyordum 10gündür de durmaksızın oluyorum.
Acaba bu yüzden mi kilo veremiyorum ya. 10 gündür sıkı diyetteyim tesadüf diyete başladığım gün oldum adet. 10 gündür bu diyetimle sadece 2 kilo verdim o da yüksek ihtimal ödem falandır. Fikri olan var mı

Günaydınlar, ben akşamları değilde sabah paylaşabileceğim önceki günün menüsünü.
Sabah 1 su bardağı limonlu su
Kahvaltı : malesef evde ekmek yoktu ondan 1 simit 1 dilim peynir 8 tane zeytin
Öğlen 1kase tarhana çorbası 1kepçe türlü 4 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 kase yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Ara da yarım küp şekerli türk kahvesi(buna sade içmeye alışmam lazım)
Akşam ton balıklı salata
Ara 1 avuç çiğ kuruyemiş
Aralarda şekersiz çay ve 3 litre su

Çok mu yemişim ya yaz yaz bitmedi sanki

Anka dün tartildim 66.80 geldim

günaydın :) mümkün mertebe yapmaya çalışıyorum ama istikrarlı gidemiyorum sabahları bende evden çıkamama problemi var hazırlanmam çok uzun sürüyor o yüzden atıştırıp geçiyorum aslında bi ara iyi bi plan tututmruştum bol protein ağırlıklı kahvaltı yapıyordum ama o da spor gibi istikrar sağlayamadan geçti gitti :/ dün bir de 3200 adım attım onu demeyi unutmuşum

Yaaa ne kadar hormonlu menü olmuş. Daha mevsime uygun şeyler mi yesen...

domates biber mi hormonlu canım anlayamadım. mümkün olduğunca organik kullanıyorum birde bunları iş yerine getirmem rahat oluyor o yüzden böyle bi tercih yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…