Yarışmacı | hedef | Başlangıç | 19 Nisan | 26 Nisan | 3 Mayıs | 10 Mayıs | 17 Mayıs | 24 Mayıs | 31 Mayıs |
| 60 | 73,5 | 72,2 | ||||||
| 49 | 52,8 | 52,5 | ||||||
| 60 | 66,8 | |||||||
| 68 | 75,4 | 75,7 | ||||||
@Mi_a | 55 | 57,8 | |||||||
| 60 | 68,8 | 68 | ||||||
@Nihan_ | 63 | 70,7 | 69,3 | ||||||
@minik meleklerim | 70 | 77,3 | 76,4 | ||||||
@Amazing_GNC | 60 | 70 | |||||||
@olvidos | 59 | 65 | |||||||
| 55 | 64,4 | 63,2 | ||||||
@Aylinftm | 62 | 70,4 | |||||||
@bebekicin | 83,5 |
Yok tatlım bizim burda menü sayfamız var da gelmisken senin sayfanı gördüm begeniyim dedim ❤
Yok tatlım bizim burda menü sayfamız var da gelmisken senin sayfanı gördüm begeniyim dedim ❤
Hoşgeldin canımmmm çok sevindim gelmeneAnka hayırlı olsun ilk katılımcı ben olayim hazır diyetteyken buda iyice gayret ettirir
Hadi inşallah katılım fazla olur canım :))Sağol canım. Sürekli yenilik peşindeyim ama bu sefer oldu galibakatılım olursa yarışma iyi gelecek inşallah
Hoşgeldin canımmmm. Boy kilo ve hedef söyler misin?merhabaa... ben isterim katılmayı
Olur inşallah bakalım. Daha önce 2 kere daha yapmıştık çok motive edici olmuştu bakalım yine aynı enerjiyi yakalarız inşallahHadi inşallah katılım fazla olur canım :))
Yardım edebileceğim birsey olursa seslenirsin canım buralardayım ❤
Ne güzel inşallah yine motive edici olur hem takım hem burası yaza bomba gibi gireceksin inşallah :))Olur inşallah bakalım. Daha önce 2 kere daha yapmıştık çok motive edici olmuştu bakalım yine aynı enerjiyi yakalarız inşallah
Bende baslasam mı yenidenAaaa hani kimse zayıflamak istemiyor mu
Olsun canım. Zaten 2 ay sayılır çok uzun değilBende baslasam mı yeniden
Cook vereceğim bir kilo yok ama :))
Tamam hadi o zaman bende baslayayim destek olurum sanada :)Olsun canım. Zaten 2 ay sayılır çok uzun değil
Ooo süpersinnn tammm 4 kişi olduk yok mu artıranTamam hadi o zaman bende baslayayim destek olurum sanada :)
Kilo bildirimi cuma mı olacak sabah tartılmadım :)Ooo süpersinnn tammm 4 kişi olduk yok mu artıran
Evet herkes cuma bildirir başlarızKilo bildirimi cuma mı olacak sabah tartılmadım :)
İnşallah cumaya çoğalırızEvet herkes cuma bildirir başlarız
Tamam o zaman :))Evet herkes cuma bildirir başlarız