Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde olsam zaten sütlü Türk kahvesi yapıyorumIcmemek lazim ama evde sut falan. Bitince iciyorum ben 1-2 paketin kiloya etkisi olmaz
Cnm bende anneme gidince yemeyin diye planlıyorum ama mümkün olmuyo çok abartıyorum. Şimdide ordayım ekmek pilav çok kaçırdımMerhaba
Kalktigimd.2kuru kayisi ilik su
Sabah.çeyrek simit.k.k.beyaz peynir.yeşillik.şekrsiz çay.
Ögle firinda 3 adet köfte biraz patates 2 bardak ayran biraz ketçap
Aksamda annemde olucam ama ne olirsa ekmeksiz kücuk bir porsiyon yemeyi planliyorum
Bugun yine dayanamadim tartildim biraz daha eksi gördum Allah a şükur .bu haftaki gibi gidersem aylik hedefimi tutturacam insallah
Ben kendime hakim olmaya çalistim balik patates firinda salata diyet menumede uydu yani.ama spor yapamadim .şimdi herkez sutlaç yiyor bende bakiyorum sadeceCnm bende anneme gidince yemeyin diye planlıyorum ama mümkün olmuyo çok abartıyorum. Şimdide ordayım ekmek pilav çok kaçırdım
Moralini bozma bugun sporla telafi edersinBen bozdum rejimi ilk defa bir aydir salcali yagli firinda patatesli patlican yedim bu hafta hic kilo veremedim bu yetmexmis gibi arti cikicam bir de normalde
Bozmazdim ama bu hafta hep sabit kaldim diye motivasyonum dustu
Kızlar kaç kişiyiz
Hergün ne yediğimizi yazmamız gerek miyor mu
Sadece tartı gününde ne kadar verdiğimizi mi yazıcaz[/QUO
İki gündur sakiniz tarti günu harici kural belirtilmedi galiba ama gunun özeti ,menu yada spor bildirimi duzenli bildirilebilir. Sayfaya ugrayip bozduysak onu yazsak bir selam versekte olur.
bu diyet yolculugumuzda ümitsizlige düşup diyeten uzaklasip motivasyonumuz duşmesin naçizane fikrim
Cnm istersen ilk sayfada da gruptaki lerin listesi olsun. Kiloların hedeflerin olduğu . Ben liste bildiremeyecegim ama buldugumu yiyorum ve çok sık bozuyorum. Bugün yaşpasta yedim mesela cok zorladılar. İşte diyet olmuyo zaten bende yapamıyorum. İnsanlara diyettym izlenimi vermekte istemiyorum. Hergün girer yazarım ama motive oluyorum burdaKixllzar yatili misafiim var cok yazamadim ben pqzar gidiyor daha aktif olurum pazardan sonra siz yazin menuleri menilerimize yorum yapalim disiplin olsunki daha cok kilo gitsin
Tabi yazarim eklerim en basa guzel fikir canim haftaua pazartesiiiye kadar adepte olalim sonradan hic ciss yemeyelim kuzum yoksa gtmez bu kilolarCnm istersen ilk sayfada da gruptaki lerin listesi olsun. Kiloların hedeflerin olduğu . Ben liste bildiremeyecegim ama buldugumu yiyorum ve çok sık bozuyorum. Bugün yaşpasta yedim mesela cok zorladılar. İşte diyet olmuyo zaten bende yapamıyorum. İnsanlara diyettym izlenimi vermekte istemiyorum. Hergün girer yazarım ama motive oluyorum burda
Lahana corbasi en guzel bagirskalari calstran corba super canim afiyet olsun❤akşam yemeğim
lahana çorbası,yoğurt ve yeşillik
bugün yağmur yağdığı için yürüyüş yapamadım