- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Canim spordan sonra muzlu sut cok tok tutuyor iceblrsnEvet cok gec yatiyorum, spor yapmayinca gece o kadar acikmiyorum ama spor sonrasi cok acikiyorum o yuzden erken yapicam artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim spordan sonra muzlu sut cok tok tutuyor iceblrsnEvet cok gec yatiyorum, spor yapmayinca gece o kadar acikmiyorum ama spor sonrasi cok acikiyorum o yuzden erken yapicam artik
Suoersin uaaaİlk ben bildirm yapayim
Gecen hafta 92
Bugun 90.2
Haftaya 8 li rakamlari goruyorum İnşallah
Vay beeeee 6laro gordunnn darisi bizeeeeski:73
güncel:69,7
şükür
Haftaya gorursun canim ben eminimgeçen hafta: 68.6
bu hafta: 68.3
dün 68 çıkmıştım, bugün 67leri görürüm diye umut ediyordum ama kaçamak yapmadığım halde artı çıktım tartıda sinir oldum
Spora bende adeptee olamadim canimBugun menum biraz parca parca oldu pek duzenli degildi.ama bozacak asiri birsey yemedim.sporda20 dk.of benim ufakliktan spora zor zaman ayiramiyorum.
Listemizi bugun hazirlayabiliyomusun canim.misafirlerin gittimiSpora bende adeptee olamadim canim
Gitti canim hazırlıyorumm suan kalbine dogmus senin sanirimListemizi bugun hazirlayabiliyomusun canim.misafirlerin gittimi
Yaptım canlarGitti canim hazırlıyorumm suan kalbine dogmus senin sanirim
Eline saglikYaptım canlar
Nedemek canim ben bu hafta cok kotuyum haftaya super olcazEline saglik
İlk pazar bitti bile
İnsallahNedemek canim ben bu hafta cok kotuyum haftaya super olcaz
Beyaz ekmek olmayip yumurta tereyagda olsa daha iyi olurdu canim ama olsun aksama kadar coktan yakmis olursunMerhabaz
Sabahki menu.iki çilek kk peynir.3 zeytin yarim yagda yumurta( keşke yemeseydim) domates salatalik,1.5 dilim beyza ekmek salatalik domates sekersiz cay.