- 21 Eylül 2016
- 265
- 249
- 37
Lahana çorbası çok kilo verdiriyor çok iyi olmuş. Keşke bende yiyebilsemakşam yemeğim
lahana çorbası,yoğurt ve yeşillik
bugün yağmur yağdığı için yürüyüş yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lahana çorbası çok kilo verdiriyor çok iyi olmuş. Keşke bende yiyebilsemakşam yemeğim
lahana çorbası,yoğurt ve yeşillik
bugün yağmur yağdığı için yürüyüş yapamadım
Çok az şey yemişsin baya siki bir gun olmuşdün akşam bozduğum için bugünü sıkı tuttum şu ana kadar, inşallah gece de bir şey yemeden dururum.
sabah 1.5 haşlanmış yumurta
öğle 1 kase yoğurt, 1 salatalık, 1 domates
akşam yine yoğurt yemeyi düşünüyorum, çok acıkırsam bir paket altınbaşak yerim. su 1.5 litre, 3e tamamlıcam. dün aldığım 600 gramı yarına vermiş olmam lazımmm. köpeğim veterinere bakıma gitti, eve getirdiklerinde 1 saat yürüyüşümü de yapıcam.
Niye canım yiyemiyorsunLahana çorbası çok kilo verdiriyor çok iyi olmuş. Keşke bende yiyebilsem
Gece cok acikirim diye iki yumurta salatalik domates yedim aksam. Simdi de bir saat yuruyus yaptimÇok az şey yemişsin baya siki bir gun olmuş
Ne guzel 6 li rakamlar bir zamanlar 65 olunca kiloluyum diye kafaya takardim şimdi bu 90 li kilolara nadil geldim .kendime bazen inanamiyorumben bugün tartıldım önceki gün kaçamak yaptığımdan dolayı aldıklarımı geri verip vermediğimi görebilmek için :) yarın 67.9 bile olsa 67leri görmeyi umut ediyorum ve bir sonraki tartı gününde hedef 65.9. bir an önce 65 barajının altına düşmek istiyorummmm
Canim sporunu caliamiyosan sabah yap istersen gec mi yatıyorsun canim ?pek aktif olmayınca motivasyon artmıyor maalesef az önce 46 dk yürüyüş yaptım bir daha akşam yürümicem çünkü çok acıktırıyor, bu saatte yarım paket altınbaşak ve 1 salatalık yedim
Evet cok gec yatiyorum, spor yapmayinca gece o kadar acikmiyorum ama spor sonrasi cok acikiyorum o yuzden erken yapicam artikCanim sporunu caliamiyosan sabah yap istersen gec mi yatıyorsun canim ?