- 7 Temmuz 2016
- 329
- 534
- 103
Günaydın cnm.tuvalte gdp üstündekileri çıkarıp öyle tartılacaksın:) öyle yaptıysan üzülme 81 kilo olsa çok mutlu olacaklar var aramızda.Günaydın. Bende bugün yeniden tartıya çıktm ben 81.4 çıktı. Çok üzüldüm. Dikkat ediyorum ama olmuyor gibi. Sabah tartı daki şaşkınlığımi görecektınz
A çok iyi fikir bende asansöru bırakayımGünaydın cnm.tuvalte gdp üstündekileri çıkarıp öyle tartılacaksın:) öyle yaptıysan üzülme 81 kilo olsa çok mutlu olacaklar var aramızda.Çok güzel bi grup olduk yarışıyoruz. Ben dünden bozdum diyeti pastalar bol ekmekli akşam yemeği. Ama bugün yine başladım. Asansörü bıraktım bugün 4 kat merdivenle nefes nefese kaldım çok üzücü
Cok gecmedi gel canim .sende hosgeldin bende dukan ekpres yapiyorum yolumuz acik olsunalım bitti mi kızlar? ben iki topikte kilo bildirimi yapıyorum ama ikisi de pazar günü değil o yüzden farklı günlerde kilo bildirimi motivasyonumu artırıyor ben de su an dukan yapıyorum 10 gün kadar sırf protein yaptım, öncesinde 2 hafta kadar sıvı diyeti yapmıştım hızlı veririm belki diye ama yavaş verdiğim için kendime işkenceye gerek yok dedim ve dukana geçtim. 25-26 gündür diyetteyim toplamda 4.3 kg verdim, şu an kilo verişim yavaşladı, hiç spor yapamıyorum anca haftada 1 ya da 2 gün o da 30-35 dk yürüyüş. bir şekilde yürüyüşü 1 saate çıkarmam lazım
Sen baya azimli gördüm gerçektenyoğurdu ve içme sütümü light kullanmıyorum ve az da olsa yağ almış olduğum için sanırım kabızlık sorunu yaşamadım. beyaz peyniri de yağlı tüketiyorum. kaç gündür domates ve salatalık dışında sebze tüketmedim o yüzden bugün kabak alıcam kendime. birazdan yürüyüşe çıkıcam ve 1 saat yürümeye çalışıcam. bu sabah tartıldım 68.5 kiloyum, 4 gündür 100 gram bile veremedim moralim bozuldu o yüzden yürüyüşe ağırlık vermem gerekiyor. 2 haftalık hedefim 64.9a düşmek ve sonraki hedef 59.9. 59ları gördükten sonra da aynada kendimi beğenene kadar devam etmeyi düşünüyorum boyum 1.65 30 yaşındayım
Tamam canim gelebilirsin cok gecmedi hosgeldin❤aa gece 00:00 sonmuş çok heveslenmiştim beni almayacak mısınız
Kizlar yarin spora başlıyorum siz hangi sporlari.yapicaksiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?