10 tl den doğan aile krizi..

Başlığı okuyunca benimde aklıma o geldi, her kavun yiyişimde aklıma geliyor. S Sargoz dü değiştirmediyse.

21 yaşındasın çocuğun var hamilesin tekrar evleniyorsun aynı adamla tüm sülale aynı evdesiniz ailenizin durumu iyi niye evlendin diye eleştiren hanımlar kızcağız sadece bu olayı anlatmış sizlere. Bunun berisi gerisi muhakkak vardır. Hepimiz burda esip gürlediğimiz gibi yaşamıyoruz. Evet hakarete dahi gelemem hemen boşarım kocayı! yazmak bana da kolay geliyor ama gelgelelim icraata gelince pek mümkün olmuyor. Zaten pişman olmuş ve ailesinin yanına dönmeye niyetli okulunun kaydını oraya aldırmak istiyor ki inşallah imkanları el verirde bu cahil aileden paçayı sıyırır. Yani biraz daha yumuşak yaklaşalım zaten belliki bunalımda buna rağmen takdir ettim okumaya çalışıyor.. Bence sen eşini seviyorsan sana karşı şiddet ve saygısızlık yoksa eşini de al ailenin yanına git hem okulunu rahat okursun annen çocuklar konusunda yardım eder hem de bir on lira için bu kadar çirkin kavgalar dönmez.. İnşallah sorunun çözülür arkadaşım....

Zadegan ailenize anlatın saklamayın, AÖF sınav tarihi değişebiliyor ama diğerleri için bir ay beklemek gerekiyor yazmışsınız, bir ay o ortamda ders nasıl çalışacaksınız, madem bu kadar önemli dersler sınavlar sizin için, başkalarını düşünmeyi bırakın aileniz bile olsa bu ,önce kendinizi ve çocuğunuzu düşünün.
Bir an önce gidin ailenizin yanına, önünüzde imkan var değerlendirin, ömrünüzü heba etmeyin.

21 yaşında koca düşkünü olmak...
Çocuğunuz çizgi film izlediğine göre yaşı büyük olmalı
O zaman kaç yaşında evlendiniz? 17? 18?

Ailen iyi ve maddi durumu da düzgünken çok afedersin ama koca düşkünü olmak akıl alır gibi değil.

Hazır evlenmemişken dön git kızım babanın yanına. Aklını mı kaçırdın sen. Hoş ailenden de umudum yok. Seni çocuk yaşta gelin ve
Koca düşkünü kelimesi, dön git kızım diye gereksiz laubali bi cümle, ve ailemle ilgili soylediklerinizden dolayi sizi tenzih ediyorum.

Kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam.
En azından çocuğunuzun düşünüp gitmeniz gerekiyor baba evine
Kendini döve döve bağıran yırtınan bir babaanne ve baba hiç iyi bir rol model değil.
Elitinizle kaynınıza cahil demişsini demek ki çocuk eğitimine ve gelişimine önem veriyorsunuz. O zaman çocuğunuzu düşünmelisiniz
İçeride çizgi film izlese bile illaki duymuştur. Yazık ona da..

Kocanıza ikinci bir şans vermişsiniz. Fakat değerlendirememiş. Aynı derede ikinci kez yıkanmaz misali. Çok mu aşıksınız ki dinlemeden yargısız infaz yaparak kaynana lafıyla üzerinize gelen bir adamı çekiyorsunuz ?

Siz böyle birşeyi ister miydiniz ?
Isterdim valla.Icguveysi olsun ne var.Esin yine kazansin kazancini yiyin.Ev derdi yasamayin bari.Gidin marmara ya .Niye boyle kasiyorsun ki.Kadinlar calistiklari paradan maddi katki sagliyorlar evlerine sonucta.Senin isin yok ailenin evinde oturun bari.O da senin katkin olsun..

Ailenin durumu iyiyse bosanmaktan korkma..NASIL evlendin sen bu adamla.?Severek mi?Nasil tanistiniz?

Ailenin durumu bu kadar iyiyken almiyorsunuz, okul harcimi ailem yatiracaksa ne diye evlendim laflarinizdan sonra zihniyetinizi anladim...ne yani calsin mi cirpsin mi.
Ayrica kv vermek zorundami size peki.

Kayinvalideniz harc parasini vermeye kalksa ovune ovune kabul ederdiniz o zaman.varlik icinde yokluk yasatmayin kendinize.

Ösym aday şifresi almış mıydınız?
O şifreyle ve tc no ile bi girin ösym sitesine.
Sanki belli bir süreye kadar yapılıyordu adres değişikliği diye aklımda kalmış tam emin değilim.
Aöf zaten daha basit değişir sınav yeri.

Bir de hamile misiniz şu an ben mi yanlış anladım?

Sadece vize ve finaller olsa olur ama bu dönem kpss dhbt vize Ardarda 1 ve 3 hafta arayla ve kpss den 5 gün önce de öğrenci kimliği almak gerekiyor. Çok zor
Ya gelip ogretmenevinde kalirsin nolacak.Ailenin de durumu iyiymis.Senin gibisi de tereddut ederse ailesi destek olmayanlar veya ailesi kendi besparasiz olanlar napsin.

Ayrıca okul parami bile annem verecekse ben niye evliyim ??

Sen evlendin diye evlatlıktan falan red olmuyorsun canım.
Pek alada annen senin okul harcını verebilir bence.

Alıp kv kp ihtiyaçlarını karşılayacak değilsin sonuçta. Böyle birşeyde bende vermezdim.

Ayrıca bende evliyim. Geçen dönem aöf harcımı annem yatırdı.3 yıllık evliyim ondan öncede babam annem elime hep harçlık sıkıştırırdı. Demezdim yani banane bana kocam bakacak ben neden evlendim ki zaten.. Yanlış düşünüyorsun bence.

Ayrıca 5 ay daha sabret. Sınavlarına gir çık. Sonrasında bir daha barışmamak üzere ailenin yanına gitmelisin. Bu ortamda çocuk büyümese daha iyi olur.

Oncelikle bir insani okutmak ailesinin gorevidir kocasinin degil.
Okumadan evlenmis ve hemen cocuk yapmissiniz bu konuda yapabilecek bir sey yok ama esinizin haftaligini okuluma yatiriyorum demek kv kp bize baksin demektir onlar da evlenmis barklanmis adama bakmak zorunda degiller.
Maddi durumunuzun iyiliginden bu kadar dem vurmussunuz yine de cocugunuzu babannesine birakip gitmistiniz.
Bunlar da gosteriyor ki ne annelik ne evlilik olgunluguna erismemissiniz.
Kiziniza uzuluyorum oradan oraya savruluyor resmen.

Bende evliyim 2 Cocugum var ve anneme ne zaman gitsem elimi cebime attirmaz babam bankada calisirdi güvenlik elemani olarak simdi emekli kendi evleri var üstüme titrerler istersem para yollarlar annemde asci oda emekli ben evlendim gittim die kizlari degilmiyim artik bence yakani kurtarmisken kac kurtul nikah falanda yapma esin belliki siddet egilimi olan öfke kontrol problemi olan birisi kizinida Al ailenin yanina git kpps olmadi seneye girersin önemli olan psikolojik yonden cökmeden yeni düzen Kur kendine

Konu sahibi kızma darılma,senin konularını biliyorum,yorum yapmadan okudum hep,okadar çok şey var yazmak istediğim,söylemek istediğim ama kırılırsın diye yazmayacam.

Sadece şunu söyleyim,konunu okurken aklıma geldi,daha geçen gün harçlara baktım,ben de açıktan okuyorum üç yıldır,üni değiştirdim,harçları diğerinden fazla çıktı,almış yürümüş, okadar zoruma gitti ki eşime ödetmek,ödeme miktarlarını öğrendim öğreneli,kendi kendime bişeyler yapıp,harçlık çıkartıp,ödemelerimi kendim yapmak istiyorum. Üstelik eşimin durumu da kötü değil,ama ben kendimi kötü hissetmeye başladım...
Şimdi gerçekten düşünüyorum ben mi yanlış yoldayım..

Son düzenleme:
Ne yaparsan yap ama tekrar hamile kalma lütfen.
Yok mümkün değil sevişmiyorum bile. Bu sorunlar içinde içim almıyor.
Ama üslubunuz biraz sertti.

Fiziksel şiddet yok ama ilk ayriligimizin sebebi psikolojik şiddet hafif törpülenmis de olsa devam ediyor. Fakat ben hiç tolere edemiyorum artık.

E be güzel kardeşim ne diye uzun uzun yazarsın zaten yeteri kadar üzülmüşsün didikleyip duracaklar şimdi acımasızca..Sen son kısmını yazsana sadece ona göre yorumlar gelsin
İnsan anlatıp rahatlamak istiyor. Boşaltmak istiyor. Ne yapayım. Kime anlatayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…