Başlığı okuyunca benimde aklıma o geldi, her kavun yiyişimde aklıma geliyor. S Sargoz dü değiştirmediyse.Siz kayınpederin yediği kavun yüzünden kriz yaşayan üye değil misiniz ? 10 TL için kriz çıkmasına mı şaşırdınız ?
Düzeltme : siz o üye değilmişssiniz pardon. Ama 20 yaşında kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu dönün bir kendinize sorun derim.
Koca düşkünü kelimesi, dön git kızım diye gereksiz laubali bi cümle, ve ailemle ilgili soylediklerinizden dolayi sizi tenzih ediyorum.
Isterdim valla.Icguveysi olsun ne var.Esin yine kazansin kazancini yiyin.Ev derdi yasamayin bari.Gidin marmara ya .Niye boyle kasiyorsun ki.Kadinlar calistiklari paradan maddi katki sagliyorlar evlerine sonucta.Senin isin yok ailenin evinde oturun bari.O da senin katkin olsun..Siz böyle birşeyi ister miydiniz ?
En fazla üç gün üzülür anne babanız. Böyle devam ederse siz bir ömür boyu üzüleceksiniz. Hiç düşünmeyin bile.Öyle olacak... ama beni çok mutlu biliyorlar. Uzulmesinler diye hiçbir şey anlatmıyorum. Elin anası babası yüzünden benim annem babam uzulecek ya içim kaldirmiyor.
Ya gelip ogretmenevinde kalirsin nolacak.Ailenin de durumu iyiymis.Senin gibisi de tereddut ederse ailesi destek olmayanlar veya ailesi kendi besparasiz olanlar napsin.Sadece vize ve finaller olsa olur ama bu dönem kpss dhbt vize Ardarda 1 ve 3 hafta arayla ve kpss den 5 gün önce de öğrenci kimliği almak gerekiyor. Çok zor
Ayrıca okul parami bile annem verecekse ben niye evliyim ??
Yok mümkün değil sevişmiyorum bile. Bu sorunlar içinde içim almıyor.Ne yaparsan yap ama tekrar hamile kalma lütfen.
Ama üslubunuz biraz sertti.Cnm ben 29 yaşındayım mesleğim elime aldım çalışıyorum eşimde aynı şekilde eşimi de çok iyi tanıdıktan sonra 28 yaşında evlendim bu yaşa kadar da evliliği kolay kolay düşünmedim çocuk konusuna gelince çocuğum biraz plansız oldu ama şuan bile gerek babası gerek ben maddi manevi imkanları sağlayabilecek olduğumuz için dünyaya getiriyoruz yani ben herşeyi bilinçli olarak yapıyorum kendinle beni kıyaslayamazsın ve söz konusu bir çocuksa bu hangi çocuk olurda olsun sözlerim biraz gaddar olabilir. Senin kadar elbette düşünemem senin çocuğunu ama senden daha bilinçlice düşünürüm bu yüzden söylenenlere kulak ver daha küçük yaştasın hiç birşeyin farkında değilsin kendin çocukken çocuk sahibi olmuşsun
Fiziksel şiddet yok ama ilk ayriligimizin sebebi psikolojik şiddet hafif törpülenmis de olsa devam ediyor. Fakat ben hiç tolere edemiyorum artık.21 yaşındasın çocuğun var hamilesin tekrar evleniyorsun aynı adamla tüm sülale aynı evdesiniz ailenizin durumu iyi niye evlendin diye eleştiren hanımlar kızcağız sadece bu olayı anlatmış sizlere. Bunun berisi gerisi muhakkak vardır. Hepimiz burda esip gürlediğimiz gibi yaşamıyoruz. Evet hakarete dahi gelemem hemen boşarım kocayı! yazmak bana da kolay geliyor ama gelgelelim icraata gelince pek mümkün olmuyor. Zaten pişman olmuş ve ailesinin yanına dönmeye niyetli okulunun kaydını oraya aldırmak istiyor ki inşallah imkanları el verirde bu cahil aileden paçayı sıyırır. Yani biraz daha yumuşak yaklaşalım zaten belliki bunalımda buna rağmen takdir ettim okumaya çalışıyor.. Bence sen eşini seviyorsan sana karşı şiddet ve saygısızlık yoksa eşini de al ailenin yanına git hem okulunu rahat okursun annen çocuklar konusunda yardım eder hem de bir on lira için bu kadar çirkin kavgalar dönmez.. İnşallah sorunun çözülür arkadaşım....
İnsan anlatıp rahatlamak istiyor. Boşaltmak istiyor. Ne yapayım. Kime anlatayım ?E be güzel kardeşim ne diye uzun uzun yazarsın zaten yeteri kadar üzülmüşsün didikleyip duracaklar şimdi acımasızca..Sen son kısmını yazsana sadece ona göre yorumlar gelsin