• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca tarafı sorunları fikirlerinizi merak ediyorum

Siz kayin ailenizin altinlarinizi istedigini ve altinlarin verilisini kendi kulaklarinizla / gozlerinizle duyup gordunuz mu? Yoksa esinizin anlatmalari mi tamami veya bir kismi? Yani icinize kurt dusurmek istemem ama hic almadik demeleri cok tuhaf. Ben olsam yuzlesirim. Once esime soylerim hatta yuzlesmeyi dusunuyorum diye tepkisini gormek icin.
Verme zamanında ben de konuya dahildim yani onlara gitti ama bu onların tek yalanı değil sıkıştıkları zaman biz demedik yapmadık diyorlar kendilerinde hiç hata bulmazlar

Merhaba herkese
Kısaca anlatmaya çalışayım kafam çok karışık
eşimle 9 yıldır evliyiz. Nişanlılıktan evliliğe herşeyin zamanına nasıl olması gerektiğine kendimiz karar verdik. Aileler zaten baştan beri birbirlerine biraz zıt gitti. Kayınvalidemler ne kadar bonkör görünselerde paracılar. Ama bizede pek karışmadılar. Yalnız şöyle şeyler oldu istemeye geldiklerinde ailemle pek iletişim olmadığı için hep ben yönlendirdim eşimi ailene söyle şöyle yapsınlar böyle yapsınlar diye ama onlardan da böyle içten gelerek yani kendi düşünceleriyle birşey alıp yapmadılar hatta söz isteme nişan bir arada oldu takı takma bile olmadı daha sonra çeyiz almaya gidilecek gene ben eşime çeyiz almıyacak mısınız hani her kız heves eder öylelik aldılar yani çoğu şey bizim yapın dememizle oldu kendi içlerinden gelipte şunu yapmayı düşünüyoruz demediler hiç takım olmayınca annem en sonunda düğüne kadar bir bilezik alında gelin aldığınız belli olsun dedi onu da öyle aldılar daha sonra düğünümüz oldu 6 ay sonra bizim borcumuz var diyerek bütün altınları bizden aldılar tabi borç alıyoruz diyerek siz hesaplayın vereceğimiz zaman söylersiniz dediler bu arada 2 3 sene geçti ben sürekli eşime isteyelim dememe rağmen oralı olmadı bu yüzden evde huzursuzluk çıkıyordu eşim en sonunda söyledi onlarda biz böyle bir şey almadık dediler eşimde çok üstüne gitmedi ama ben gururuma yediremedim bu durumu sürekli içime attım onlara da birşey diyemedim çünkü büyük kavga çıkar diye korktum ayrılmaya kadar giderdik ailem de bilmiyor ama hala içimden çıkmıyor haksızlığı yediremiyorum ne yapmalıyım
Belki de en baştan takalım da bir bahaneyle alırız diye düşündüler...

Mahkemeye verseniz hırsızlık diye onda bile zaman aşımı süresini doldurmuşsunuz 😂 Bu kadar yıl beklemek neden? Hadi beklediniz 1 yıl 2 yıl geçti insan umudunu kaybeder tamam gitti altınlar der 9 yıl geçmiş .

Boşancam buda bahanem derseniz eyvallah ama eşimle geçinme derdindeyim diyorsanız unutun artık.

Mahkemeye verseniz hırsızlık diye onda bile zaman aşımı süresini doldurmuşsunuz 😂 Bu kadar yıl beklemek neden? Hadi beklediniz 1 yıl 2 yıl geçti insan umudunu kaybeder tamam gitti altınlar der 9 yıl geçmiş .

Boşancam buda bahanem derseniz eyvallah ama eşimle geçinme derdindeyim diyorsanız unutun artık.
Aslında sineye çekmiştim ama gene eşimin ailesi para istedi tabi gene borç adı altında elimizdeki birikimi bana sormadan verdi ondan sonra ipler koptu bende

Aslında sineye çekmiştim ama gene eşimin ailesi para istedi tabi gene borç adı altında elimizdeki birikimi bana sormadan verdi ondan sonra ipler koptu bende

E o zaman sorununuz ailesi değil kabak gibi kocanız sorun. Benim başımda da öyle bir adam var ona göre yonttum şimdi evden atılacak çöpü bile vermez. Ya bunu sağlayın yada gidin yada sineye çekmeye devam bunun başka çözümü yok.

Back
X