- 26 Eylül 2014
- 1.766
- 1.527
- 29
İlk evlenmem total hataydi.bunun farkındayım. Ama 2. Kez biraraya gelmem sadece kızım için. Babasız büyüyen kiz çocuklarınin ilerde yabancı erkeklerden bu boşluğu tatmin etmeye çalışmaları çok kez karşılaştığımız bir örnek. Öyle olsun istemedim. Kızım için tekrar şans vermem gerektiğine inandım. Hala bile asla istemezdim ki böyle olsun. Birçok potansiyel kavga konusunun üzerini kapattım ki böyle olmasın. Ama olmuyor olmuyor bir yerde kopuyor...21 yaşında koca düşkünü olmak...
Çocuğunuz çizgi film izlediğine göre yaşı büyük olmalı
O zaman kaç yaşında evlendiniz? 17? 18?
Ailen iyi ve maddi durumu da düzgünken çok afedersin ama koca düşkünü olmak akıl alır gibi değil.
Hazır evlenmemişken dön git kızım babanın yanına. Aklını mı kaçırdın sen. Hoş ailenden de umudum yok. Seni çocuk yaşta gelin ve
Kusura bakmayın kalbinizi kırdıysam.
En azından çocuğunuzun düşünüp gitmeniz gerekiyor baba evine
Kendini döve döve bağıran yırtınan bir babaanne ve baba hiç iyi bir rol model değil.
Elitinizle kaynınıza cahil demişsini demek ki çocuk eğitimine ve gelişimine önem veriyorsunuz. O zaman çocuğunuzu düşünmelisiniz
İçeride çizgi film izlese bile illaki duymuştur. Yazık ona da..
Kocanıza ikinci bir şans vermişsiniz. Fakat değerlendirememiş. Aynı derede ikinci kez yıkanmaz misali. Çok mu aşıksınız ki dinlemeden yargısız infaz yaparak kaynana lafıyla üzerinize gelen bir adamı çekiyorsunuz ?