10 tl den doğan aile krizi..

Babanizin 4 dairesi varmış. Ve siz ayrı eve cikmam imkansiz diyorsunuz. Egitiminize orada devam etmeniz daha iyi olur

Canim 5 ay falan hiicc bunları cekme. Ders de calisamazsin. Zaten kendi ailenin durumu cok iyi. Herşeyi anlatsan, dayanamadigini soylesen sana bu dönem icin eşyali bir daire falan tutmazlar mi ? Kızım bu halde olsa tutarim ben şahsen.

10 lira için kriz çıkaran bir aileden bahsediyorsunuz, ve düşündüğünüz hala vize ve öğrenci kimliği.
kaçın kurtulun, aynı okul dönemi seneye en baştan başlıyor, ama sizin giden gençliğiniz geri gelir mi? yıpranan sinirleriniz düzelir mi?

ayrıca bir insanı finansal yönden tabiki eşi de okutabilir. ama bir insanın okuması öncelikli olarak ailesinin sorumluluğu ve görevidir.

Simdilik okuluna ara ver bu aileye 5 ay degil 5 dakika bile katlanilmaz valla kim ne derse desin kv kp elti gorumce kayin vs bunlarin hic biriyle oturmicaksin . ben cok salaklik yaptim bari yeni evlenecekler yapmasin . buyuklere saygim sonsuz da sabrim bir yere kadar . senin durumun benimkindende vahim Allah yardimcin olsn benmde ailemn durumu cok iyi ve.bize dublex ev verdiler ben esimi ve ailesini alip annemin verdigi eve gectik ve hic yaranamadim sen ne yapsan gozlerine giremezsin bence katlanma git baba evine esin seni ozleyene kadr yanina gelene kadr bekle ve geldiginde soyle ayri eve cikin o zaman ailende yardim eder kafan rahat olur sogan ekmek yersin en azindan mutlu olursun

Esas siz yorumumu iyi okuyun.kayinvalideniz verse hosunuza giderdi kabul ederdiniz yani dedim.e oda annen senin.senin icin diyorum.

Ekleme;son yazilanlari simdi okudum.sizin tek derdiniz 10 tl degil ki.konuyu bu sekilde acmissin ama evli dahi degilsin.acilen durumlari paylas ailenle.çok yanliş yapmissin daha fazla yanlisa surukleme kendini

Konu zaten kabul edilir değil. Erken evlilik, üstüne çocuk, kv ile yaşama, nikah dışı birliktelik vs.

5 ay onlara tahammül etme. 1 seneni yak, ailenin yanına git. Seneye okuluna başla.

Ayrıca ailenin verdiği parayı eve harcamak zorunda değilsin. Kendine çocuğuna eksiklerini alırsın. Bak okul paran 225tl yol parası 5tl diyosun. Yolda başına bişey gelse cebinde fazladan 1tl yok. Böyle sokağa mı çıkılır. Susasan su bile alamıcaksın.

Ya konuda o kadar çok vah vah dediğim kısım var ki , bunları es geçip dönem arası kayıt değişimine vs depinmek mümkün değil .

Zaten öyle olsa idi ; hiç detay vermeden sadece bunu sorardın .

Evliliğini toparlamak gibi bir niyetin yoksa ; bir sene yak . Henüz yaşın çok erken zaten . 22 yaşında pekala okul,kpss vs ailenin yanında sıfırdan başlarsın .
5 ay bekleme .

Ha evliliğinde bir ışık varsa , ailenin bulunduğu şehre taşının . O kadar variyetli baban evlerden birini size versin . Orada çalışıp geçinin .
Erkek ailesinde ev olsa oturuluyor da kızın ailesi bolluk içindeyken neden 10 liranın hesabının yapıldığı bir hayat sürülüyor anlamam imkansız ?

Kimseye minnet etmemek , dişimizle tırnağımızla kazıyıp kendimiz başarmak , kendi yağımızda kavrulmak olsa hayat felsefesiniz , amenna . Ama o zaman da kv kp evinde de oturmamalısınız .

Onlarla oturup ortak hesap yaşamak zulh gelmiyorsa , babanın maddi inkanlarından faydalanmakta gelmemeli.

Benim takıldığım konu o evde eşinizden başka çalışan yok mu? Kp neden çalışmıyor. Siz 16 saat uzaktayken bunlar ne yeyip içmiş Allah aşkına.
Ve bu kvden herşey beklenir.
Sen bir an önce kurtulmaya çalış bacım. Bildigim kadariyla aöf de sınav merkezi degisikligi yapabiliyorsun ama sen yine bi arayıp sor. Ve bana kalırsa ailenin yanına git direk. Gelirsin sınavlarına girer dönersin koca şehirde o insanlarla görüsmeden halledersin işlerini. Annesine küfür eden bir erkek sana neler neler ederrr. Öyle biri kız çocugu büyütemez bence. Çocuga psikolojik sorunlar yaşatirsiniz. Sakın sanmayın ki o hiç birsey duymadı görmedi anlamadı. Kp kv eltinden daha çok şey anlamış daha çok üzülmüstür.
Ne kızınıza ne kendinize bunu yapmaya devam etmeyin.

Dönem ortasında sınav yeri degistirilebiliyor mu ? Hiçbi bilgim yok. Nasıl yapayım nasıl edeyim bir fikir verin allah rızası için ??
Sanırım aöf okuyorsunuz sınav sistem değişikliğini netten yapabiliyorsunuz ayrıca artık öğrenci kimliği almıyoruz normal kimlik kartıyla sınavlara giriyoruz diye biliyorum. Yinede tam emin değilim aöf merkezi arayıp öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…