Eşimle ilk evlilugimizde yaşadığımız problemlerin düzelmiş olduğunu görsem onu da denerdim. Ayrıca ikinci kez bir araya gelmeyi kızım için bi şans vermeyi boynumun borcu olarak gördüm.Ailenizin durumu iyimis sonucta ailen size bir ev versin .yasin daha cok genc bende bosanmis biriyim tekrar neden ayni adamla evlendin adam olsa zaten bosanmazdin.bence bundan sonra onune bak yaşin cok genc sinavina hazirlan ama asla kaynana yanina gitme hemde ikinciye cok hata olmuş
Dönem ortasında da mı?Yalnızca sınav yeri değiştirebileceğini söyleyerek yardımcı olabilirim. Sabırlar dilerim sana..
Ben sizin yeriniz de olsam durmam o evde bir dakika ailemin yanına gider bir sene daha dişimi sıkar bekler orada okurdum.Okul ve sınav yeri değiştirme ile ilgili sorularuma bi yanitiniz var mı?
Ama bak kizin daha kotu bir ortamda kavganin ortasinda korkmustur yavrucak.yani bende basta oyle dusundum ama ayri olmak oyle ortamda olmasindan dah iyiEşimle ilk evlilugimizde yaşadığımız problemlerin düzelmiş olduğunu görsem onu da denerdim. Ayrıca ikinci kez bir araya gelmeyi kızım için bi şans vermeyi boynumun borcu olarak gördüm.
Ayrıca eşim devlet memuru ama ailem kredi kartı verdi arada yetmediğinde alışveriş yapıyorum onlar da ödüyor. Minnet etmemek için sefalet içinde yaşanmazSiz böyle birşeyi ister miydiniz ?
Beni hayata bağlayan iki şeyden biri. DersleriM olmazsa hepten çökerimBen olsam bir an once ailemin yanina giderdim. Belge almaya sinavlara da babamin refakati veya guvendigi biri esliginde giderdim. Bir daha da arkama bakmazdim. Babam hic izin vermeze 1 senemi yakardim. Hayatta cekilecek cile degil.
Malesef ki gerçek buBoşanmak senin için mantıklı geri dönmen hataydı. Sen eşin ailesi siz anlaşamıyor sunuz. Artık zorlama
Yaz dönemi kaydinda değiştirebilir miyim peki ?Okul sinav yerini sadece kayitlarda degistire biliyorsun .sende kayit yaptirmissin malesef orda gireceksin artik degişim yapilmiyor kesinlikle
Yalnız ben düzenli destek aldığım zaman eşim güveniyor. Nitekim ilk birlikteligimizde bizim eve sürekli yardimci olmak onların görevi gibi algiliyordu eşim.Ayrıca eşim devlet memuru ama ailem kredi kartı verdi arada yetmediğinde alışveriş yapıyorum onlar da ödüyor. Minnet etmemek için sefalet içinde yaşanmaz
Evet yeni kayit değistire bilirsinYaz dönemi kaydinda değiştirebilir miyim peki ?
Görevli memur da öyle dedi ama süreyi kaldırmak istemedim. 10 ay emin olmam için gerekli diye düşünmüştüm.Boşandıktan sonra tekrar evlenmek icin kadin icin 300 gun süreye ihtiyac vardır. Ancak ayni adamla evlendigini mahkemeye dilekce esliginde sunarsan bu süre kalkar. Nikah dairesine bu mahkeme karari ile giderseniz nikahiniz kiyilir. Tabi bunun haricinde cozulmesi gereken daha buyuk sorunlar var ama eksik bilgiyi duzeltmek istedim
Söyleme. Git çocuğunla dışarda canının istediğini ye eve öyle git. Yazık değil mi çocuğunuza. Varlık içinde yokluk çekiyorsunuzYalnız ben düzenli destek aldığım zaman eşim güveniyor. Nitekim ilk birlikteligimizde bizim eve sürekli yardimci olmak onların görevi gibi algiliyordu eşim.
Sadece vize ve finaller olsa olur ama bu dönem kpss dhbt vize Ardarda 1 ve 3 hafta arayla ve kpss den 5 gün önce de öğrenci kimliği almak gerekiyor. Çok zorcanım o kadar atraksıyonlu bı aıleye sahıpsın kı benım gıbı herkes oraya takılmıs anlasılan
esas soruna kımse yanıt vermemıs ama sakın aılem gondermez dıye dusunme sınav zamanları yanında bı refakatcıyla gelır gıdersın yada ne bıleyım ama bu aıleden kesın kurtul
Dedigim gibi ikili sorunlarımızı çözmüş olsak olabilir ama ikili sorunlarımız da mevcudiyetini koruyor.cook sıkıntılı durummuş cidden 10 tle alt tarafı ne olay yaratmış git ailenin yanına yaşa paşa gibi madem durumuz cook cook iyi ne deyim bırde kocanıda al yanına annenler bırtane ew versinler kızlarısın sonucta demii