10 tl den doğan aile krizi..

Bu aksam ya da yarin gorumcem ile konuşmayı düşünüyorum. Olayı ona anlatmam lazım. Gidisimin sebebini bilmesi lazım. Bana yaptığı o kadar yardım ve yakinliktan sonra ona anlamadan gitmem ayıp olur.

Siz kayınpederin yediği kavun yüzünden kriz yaşayan üye değil misiniz ? 10 TL için kriz çıkmasına mı şaşırdınız ?
Hayır o ben değilim. Konuyu ben de okumuştum. Ayrıca o üye ayrı yaşıyordu zaten.

Valla anlattıklarınıza bakınca bana en az çok cahiller diye sürekli aşağıladınız aile kadar cahil geldiniz. ki olmasanız Zaten ne işiniz var içlerinde ikinci kez. eline mesleğini almadan daha çocuk yaşta evlenip çocuk yapmayı biliyorsunuz da eğitim haklarını yönetmeliklerini mi bilmiyorsunuz.

İlk birlikteligimizde farklı sehirlerdeyduk. Karakter olarak tanimiyordum.
Siz de çocuk yapmayı biliyorsunuz ama insanları yargilamamaniz gerektiğini bilmiyorsunuz.

Canım sen nereye düştün öyle... İnsanlar artık tamamen menfaat peşinde... Eve tavuk almak için gelinden mi para istenir ? Ne münasebet canım...anladığım kadarıyla seni kullanıp kendilerini rahatlatıyorlar... Sende buna müsade etmeyince kötü oluyorsun... Canm aynı yaştayız eşimin ailesi sizinkiler kadar cahil olmasada onlarda beni bazı konuklarda kullanmak istediler... Ben buna müsade etmeyince de kötü oldum.. Ama iyiki de etmemişim hiç kimsenin kölesi değiliz... kimseyi üstün görmüyorum..üstünlük yalnzca ahlak ile belirlenir... Neyse canm eşin de ayrı bi dert kv de... Bu insanlar seni deli eder olan sana olur kuzum.. Yaşın genç... Ailenle daha mutlu olursun...ben ayrı değilim ama benim eşim her zaman arkamda ve beni anlayan olaylara tarafsz yaklasabilen biri... O yüzden bi nebzede olsa rahatım ama senin durum farklı ... Birazda eşinin desteği olmadgı için ve orada yalnz oldugun için sana bunları yapıyorlar.. Eski kafalar!!!!! Ahhhh ahhhh Allah yardımcımız olsun...ellere karısmak kolay değil

Bilseydim böyle olacağını gelir miydim??

Yalnız ben düzenli destek aldığım zaman eşim güveniyor. Nitekim ilk birlikteligimizde bizim eve sürekli yardimci olmak onların görevi gibi algiliyordu eşim.

Tuhaf insanlar işte herkes başkasının üzerine kendi yükünü yıkma derdinde. Evde 6 kişi yaşıyorsunuz anladigim kadarıyla akşam yemeği için kala kala gelip senin okul parana kalıyorlar falan. Cebinde de sadece 5 lira yol parası. Kendi hesaplarını bilmedikleri gibi başkasının hesaplarını da bozuyorlar. Böyle yaşayan insanlarla yetişen kocan bu kafada olur. Yardım diye yapılan şeyi zorunluluk olarak görmeye başlaması çok normal. Öyle yetişmiş çünkü.

Ailenin durumu okadar iyiyken marmaradan kalkip guneydoguya git, kaynanayla yaşa, parasizlik, huzursuzluk çek... Hic mi akil yok Allahm. Ailen nasil izin veriyor tum bunlara? Bu nasil bir kafa?
İlk evliligimde razi olmamislardi. Boşanma aşamasında söylemedim. Boşandıktan sonra söyledim.ayrı şehirde olduğumuz için birsey evliligimin gidişatını ben soylemedigim sürece anlayamiyorlardi. Mart ayında ayrıldık haziran ayına kadar haftada 3 gün okula gitmem gerekiyordu. Ailem 3 saat uzakliktaydi. Haftada üç gün gut gel 6 saat yolu çekmek mümkün değildi. O yüzden ailemin yanına gitmedim. Okul bitince de kızımın ayriliktan etkilendiği için tekrar şans vermem gerektiğine inandım. Ailem de kızımı gördükleri için ikna oldular. Kızım içindi. Böyle insanlar olduklarını bilmiyordum. Buraya gelene kadar toplam birkaç hafta misafirim olmuşlardı. Hiç fire vermediler. Manevi huzur olsa maddi sıkıntı da önemli olmazdı.

Kız 20 yaşında belki daha erken bi şekilde evlenmiş.. İnsanın daha yeni gözünü açtığı dönemler...
Olayları her zaman kendinize göre değerlendirmeyi bırakın...!
Biraz halden anlayın...
Belki kandırıldı belki de aşık olduğunı sandı vs vs...
Çocuk yapma meselesi her zaman insanın kendi iradesiyle olan bi iş değil..!
Bu kızın kocası da var dimi ?!!

Eltim ve kanım üst katta yaşıyorlar.

gidip gitmemek size kalmis ama .babasnizin ne kadar varlikli oldugunu anlatip.
bide ustune gecen sever bosandigin da param yoktu ailemle aram iyi degil deyip cocugu halasina birakmak ve cocugunun onu annesi bilmesi ne kadar garip.
Eşim ailemle aramış bozulmasına sebep olmuştu. Çok berbat günlerdi. Hatirlatinca elinize ne geçiyor allah aşkına..

Sarjim bitmek üzere. Bi süre cevap vermeyeceğim.

İlk birlikteligimizde farklı sehirlerdeyduk. Karakter olarak tanimiyordum.
Siz de çocuk yapmayı biliyorsunuz ama insanları yargilamamaniz gerektiğini bilmiyorsunuz.
Cnm ben 29 yaşındayım mesleğim elime aldım çalışıyorum eşimde aynı şekilde eşimi de çok iyi tanıdıktan sonra 28 yaşında evlendim bu yaşa kadar da evliliği kolay kolay düşünmedim çocuk konusuna gelince çocuğum biraz plansız oldu ama şuan bile gerek babası gerek ben maddi manevi imkanları sağlayabilecek olduğumuz için dünyaya getiriyoruz yani ben herşeyi bilinçli olarak yapıyorum kendinle beni kıyaslayamazsın ve söz konusu bir çocuksa bu hangi çocuk olurda olsun sözlerim biraz gaddar olabilir. Senin kadar elbette düşünemem senin çocuğunu ama senden daha bilinçlice düşünürüm bu yüzden söylenenlere kulak ver daha küçük yaştasın hiç birşeyin farkında değilsin kendin çocukken çocuk sahibi olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…