10 tl den doğan aile krizi..

Tümüyle kayıt ilimi degistirmek istiyorum.

Aöf bürosunu arayıp sorsanız.
Çünkü malum her yıl bi bişiler cıkartıyolar.

Bu ortamda o kızını büyütme. Yazık etme çocuguna.
Büroyu aradım. 11 ekim e kadar sınav merkezi değişikliği yapabiliyormusum. Kafam o kadar dolu ki bunu bile akıl edemiyorum

tey teyyyy yine baslamislar 21 yadinda niye evlendin niye baristin niye soyle niye boyle arkadasim aferin sana okumaktan vazgecmemissin soruna gelince cok fikrim yok. ama aof kayit yerlerinden ayrintili bikdgiyi alirsin hic olmadi telefonla arayarak bilgi alabilirsin.

Yaşın çok genç bir seneni yak biraz kafanı dinle zaten bu kafayla ders çalışsanda sınavları vermen zor gibi seneye rahat rahat hazırlanırsın
Bana iyi geleceğini bilsem yakarım ama kendimi daha kötü hissettirecek.

Bir arkadaş büroyu arama fikrini verdi. 1q ekim e kadar degistirebiliyormusum. Ek azından bu bile beni ferahlatti. Kpss dhbt bitene kadar 1 ay sabredebilirim. Yoklarmis gibi sayabilirim.

Yerinde olsam bir dakika bile durmam. Zaten barışman hata olmuş. Ayrıca o adam senin kocan değil, diğerleri de kayın validen falan değiller yani. Siz evli değilsiniz sadece birlikte yaşıyorsunuz. Şu anda resmi nikahın yokken hamile kalsan çocuğun gayri meşru olacak biliyorsun değil mi? Dediğim gibi hiç durma böyle bir aileyle. Madem ailenin de durumu iyiymiş kendini boşver en azından çocuğunu kurtar.

Öyle olacak... ama beni çok mutlu biliyorlar. Uzulmesinler diye hiçbir şey anlatmıyorum. Elin anası babası yüzünden benim annem babam uzulecek ya içim kaldirmiyor.

21 yaşında koca düşkünü olmak...
Çocuğunuz çizgi film izlediğine göre yaşı büyük olmalı
O zaman kaç yaşında evlendiniz? 17? 18?

Ailen iyi ve maddi durumu da düzgünken çok afedersin ama koca düşkünü olmak akıl alır gibi değil.

Hazır evlenmemişken dön git kızım babanın yanına. Aklını mı kaçırdın sen. Hoş ailenden de umudum yok. Seni çocuk yaşta gelin verip sonra tekrar nikahsız aynı eve kaynananın yanına yollamışlar.

Ailenin yanında kendine gelirsin çocuğunla ilgilenirsin biraz kafan boşalır seneye salim kafayla rahat rahat hazırlanırsın
Annem beni bu kadar üzen aileden dolayi okulumu birakmami onaylamaz. Ve zaten istiyorum ki onları hayatımdan çıkarınca hiç yoklarmis gibi hayatıma devam etmek. Onlar yüzünden bireylerden daha vazgeçmek istemiyorum. Mesele sadece 1 sene meselesi değil yani.

Koca düşkünü kelimesi, dön git kızım diye gereksiz laubali bi cümle, ve ailemle ilgili soylediklerinizden dolayi sizi tenzih ediyorum.

Sen o çocuğu o insanlar ile yetiştirme lütfen. Ailenin durumu da iyiymiş. Git ailenin yanına. Ben olsam okulu bir donem ertelerdim. Yazin mi yoksa eylülde mi tekrar kayıt olursun. Ya da adres değişikliği yapabiliyor musun ara sor. Ama 1-2 donem icin bile olsa bu adamı da bu aileyi de hayatına sokma. Kocani geçtim ailesi çok tuhaf iç içe saçma sapan insanlar.

Siz kayınpederin yediği kavun yüzünden kriz yaşayan üye değil misiniz ? 10 TL için kriz çıkmasına mı şaşırdınız ?

Düzeltme : siz o üye değilmişssiniz pardon. Ama 20 yaşında kendinize reva gördüğünüz hayat bu mu dönün bir kendinize sorun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…