Basiniz saolsun canimKızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun
Sağol ablam şuan evdeyim yarın giderim misafir falan gelir belki çocuklarına çok üzülüyorum kızı daha küçücük annesiz kaldı o kadar zorkiBasiniz saolsun canimrabbim sabirlar versin
Rabbim sabırlar versin canım allahım mekanını cennet eylesin başınız sağolsunKızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun
Sağol canım benimRabbim sabırlar versin canım allahım mekanını cennet eylesin başınız sağolsun
Allah sabir versin canim benim ok üzüldüm ya rabbim o yavruyada sabir versinSağol ablam şuan evdeyim yarın giderim misafir falan gelir belki çocuklarına çok üzülüyorum kızı daha küçücük annesiz kaldı o kadar zorki
Amin ablacım oğlanlar kızdan büyük kız daha 4 5 yaşında sevgiye ilgiye ihtiyacı olduğu zamanda tam rabbim sabır versin biz bile bu kadar üzülmüşken evlatlarını annesini düşünemiyorum bide aniden oldu kan kaybındanAllah sabir versin canim benim ok üzüldüm ya rabbim o yavruyada sabir versincanim benim ya rabbim mekanini cennet eylesin
insan kıskanıyor gerçektenAma gerçekten uyuz oluyorum bir yengem var 5 tane çocuk doğurdu bir oturmaya 2,5 nohut dürümü yer düşün daha bu sene ilk defa 55 oldu hep 50 kilolardaydıbeni de çok uyuz ederdi
kilo hepimizi yoruyor canım. görüntü zaten fenaDestege cok ihtiyacim vardi. Cok tsk ederim. Insallah bende hizlica ilk hedefime ulasip 8leri hedeflemeye baslarim. Kilom beni ekstra yoruyor.
Aynen öyle hedef hedef gitmek daha iyi oluyor benim de ilk hedef 57 sonra inşallah 52 :)
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin. neden vefat etti?Kızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun
Sağol canım ana rahminde sorun vardı herhalde tam bilmiyorum 1 yıla yakın hep kanaması vardı içini temizlediler daha ameliyat olucaktı bugünlerde birden fenalaşınca vefat ettiinsan kıskanıyor gerçekten
kilo hepimizi yoruyor canım. görüntü zaten fenabirkaç haftadır dışarı çıktığımda orada burada aynalarda, camlarda görüntüme bakıyorum. gövdem acayip görünüyor. kadana gibi olmuşum. bir tuhaf oldum. bugün yine inceledim kendimi. son zamanlarda hep siyah giymeme rağmen çok iri görünüyorum profil resmimdeki kız gibi olmak istiyorum. eskiden öyleydi vücudum
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin. neden vefat etti?
Cok üzücü cok gencmis gercekten cnmya. Basiniz sagolsun. Rabbim geride kalanlara sabir versin. Bizde dayimi kaybettik 2 ay önce. Cocuklarina cok üzüldum.Insanin icini cok acitiyor tarifi yok biliyorm ama zamanla onlarin acilari da hafifleyecektir.Sağol canım ana rahminde sorun vardı herhalde tam bilmiyorum 1 yıla yakın hep kanaması vardı içini temizlediler daha ameliyat olucaktı bugünlerde birden fenalaşınca vefat etti
15 kilo vermek büyük basari. Umarim bende ayni sonuclari alabilirim. Eliptik güzel bir alet ama keske satmasaymissin cidden. Benimde eski modellerinden vardi. Onu tasinirken kiraciya birakmistik. Tekrardan yenisini aldim. Cok zinde hissettiriyor insani calisildigi sürece.Azim ve istikrar devam ettiği sürece oluyor emin ol ben ilk diyet serüvenimde hiç kendimden beklenilmeyecek şekilde istikrarla ilerledim ve 15 kgma yakın verdim ve hiç ummuyordum ve bolca spor yaptığım için kilomdan da aşağı da görünüyordum :)
Görüntüden ve istedigimi giyememekten bi girersem bi daha cikamam diye yazmak istememistiminsan kıskanıyor gerçekten
kilo hepimizi yoruyor canım. görüntü zaten fenabirkaç haftadır dışarı çıktığımda orada burada aynalarda, camlarda görüntüme bakıyorum. gövdem acayip görünüyor. kadana gibi olmuşum. bir tuhaf oldum. bugün yine inceledim kendimi. son zamanlarda hep siyah giymeme rağmen çok iri görünüyorum profil resmimdeki kız gibi olmak istiyorum. eskiden öyleydi vücudum
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin. neden vefat etti?
Cnmya masallah neredeyse tüm günü ac gecirmissin. Iftarin da sahurun da cok hafif olmus.Menüm
Sahur
1 dilim karpuz
iftar
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
yarın litre su içtim ama yatana kadar tamamlarım
Misafir gelecekmiş spor yapamadım gittikten sonra yaparsam yazarım tekrarMydestinyy
Canım c. Tesi yürüdüm ben yazmıştım sana 12 binMENÜSPOR 4 HAZİRAN-10 HAZİRAN
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy +50 +50 - @Maviskelebegimm +100 +180 +180 @emxeren +90 - +100 B Bugunneselibirgun +130 +300 +80 Eddaak -110 - - @Zerosima +60 +90 +60 @Baby Cat - - - E Eftalios +180 + - @IcimdekiSonsuzDeniz - - - C _CikiLeta - - - E Etabiti +100 +150 +
Sağol canım aynen öyle çok acı amcamı da kaybettim yıllar önce o da 43 yaşındaydı çok zordu halen fotoğraflara bakıp ağlıyoruz seninde başın sağ olsunCok üzücü cok gencmis gercekten cnmya. Basiniz sagolsun. Rabbim geride kalanlara sabir versin. Bizde dayimi kaybettik 2 ay önce. Cocuklarina cok üzüldum.Insanin icini cok acitiyor tarifi yok biliyorm ama zamanla onlarin acilari da hafifleyecektir.
Rabbim yerinde rahat versin. çok üzücüSağol canım ana rahminde sorun vardı herhalde tam bilmiyorum 1 yıla yakın hep kanaması vardı içini temizlediler daha ameliyat olucaktı bugünlerde birden fenalaşınca vefat etti
senin de başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Cok üzücü cok gencmis gercekten cnmya. Basiniz sagolsun. Rabbim geride kalanlara sabir versin. Bizde dayimi kaybettik 2 ay önce. Cocuklarina cok üzüldum.Insanin icini cok acitiyor tarifi yok biliyorm ama zamanla onlarin acilari da hafifleyecektir.
bir zamanlar öyleydim zatenGörüntüden ve istedigimi giyememekten bi girersem bi daha cikamam diye yazmak istememistimSeni hep o resimdeki kadin gibi düsünüyorm ben. Baska topiklerde de görüyordum daha önce de. Benim hayallerimle oynama katana matana deme bana
her vefat üzücü. ama genç olunca acısı daha bir yakıyor yürekleriSağol canım aynen öyle çok acı amcamı da kaybettim yıllar önce o da 43 yaşındaydı çok zordu halen fotoğraflara bakıp ağlıyoruz seninde başın sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?