• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendi de zayıf ama maşallah bi iştahı var çok fazla yiyor adama yaramıyor valla özeniyorum bazen herşeyi istediği kadar yiyor kilo almıyor ne güzel😒
Benimkide ben tanidigimdan beri 13 yildir yemek yemez fazla 2 ogun beslenme sekli var benim evde tencerede yemek bit kadar piser bir rahat bir rahat fazla yemek yapmiyorum valla bu zayiflama surecimde tam bana ka dengi uydurdu haftanin 7 günü yuruyus yapar

merhaba kızlarrr :KK200: bugün hem yürüyüş için hem gezme amaçlı dışarı çıktık. dün reglim gelmişti. o halde biraz yoruldum ama yürüyüş iyi geldi.
birkaç mağazaya girdim. zayıflara göre neler var. hem de çok uygun fiyatlara. gerçi çok giyim almayı düşünmüyordum ama malum 87 kilo olunca da her bluz ve pantolon olmuyor. biraz bakındım koca koca bedenlere :KK57: kapri aldım. ama kiloma canım sıkıldı geldim.
reglden dolayı sanırım artıyım bugün. en azından sabit gelmem gerekirdi ama regl süpriz oldu bana.

cuma 87

bugün 87.8

Mrb arkadaslar❤
Menü ve spor icin etiketleyecegim bir arkadas var mi?
Bugün 98 kiloyum.
Hedefimi sizce kac yapmaliyim? Büyük düsünmek mi gerekir yoksa, kücük hedefler koyup basardikca daha mi motive olurum?
küçük hedefler koy canım bence. mesela şu an 98 sin. 1. hedefin 93 olabilir.

küçük hedefler koy canım bence. mesela şu an 98 sin. 1. hedefin 93 olabilir.
Cok tsk ederim. 2. hedefimi 89 yapsam olur mu öyleyse. 9lardan kurtulmak beni cok mutlu edecek cünkü. Ilkkez bu kdr kilo aliyorm cünkü. Yapisti kaldi sanki. 2. Dogumumdan sonra kilolarimi bi türlü veremiyorm. Kücük oglum 3 yasinda bu arada. 3 yildir inisli cikisli devam edip duruyorm😭

Cok tsk ederim. 2. hedefimi 89 yapsam olur mu öyleyse. 9lardan kurtulmak beni cok mutlu edecek cünkü. Ilkkez bu kdr kilo aliyorm cünkü. Yapisti kaldi sanki. 2. Dogumumdan sonra kilolarimi bi türlü veremiyorm. Kücük oglum 3 yasinda bu arada. 3 yildir inisli cikisli devam edip duruyorm😭
tabi olur. hedefler arası 5 kiloyu geçme. 4 de yi. mesela ben de 89 lara çıkmıştım. ilk hedefim 84. şimdi 87 falanım. ona ulaşınca 2. hedef olarak 80 ya da 79 u seçeceğim.

07.06.21 pazartesi

Sabah(10.30)
Domates
Salatalik
2 yumurtayla omlet
Biraz peynir
3 zeytin

Ara(13.00)
Muz 1 tane

Aksam(17.00)
Firinda köfte 4 tane
Salata
Yogurt

Aralarda sade türk kahvesi ve soda iciyorm. Kalorisiz olduklari icin yazmadim. Gerekliyse yazarim.

Spor
40 dk eliptik(kac puan olduguna bakamadim.)

Su 2lt olur toplam
Mydestinyy Mydestinyy

07.06.21 pazartesi

Sabah(10.30)
Domates
Salatalik
2 yumurtayla omlet
Biraz peynir
3 zeytin

Ara(13.00)
Muz 1 tane

Aksam(17.00)
Firinda köfte 4 tane
Salata
Yogurt

Aralarda sade türk kahvesi ve soda iciyorm. Kalorisiz olduklari icin yazmadim. Gerekliyse yazarim.

Spor
40 dk eliptik(kac puan olduguna bakamadim.)

Su 2lt olur toplam
Mydestinyy Mydestinyy

Dk başı 4 puan yani 160 oluyor seninki

Bu arada menü güzel afiyet olsun :)

tabi olur. hedefler arası 5 kiloyu geçme. 4 de yi. mesela ben de 89 lara çıkmıştım. ilk hedefim 84. şimdi 87 falanım. ona ulaşınca 2. hedef olarak 80 ya da 79 u seçeceğim.
Destege cok ihtiyacim vardi. Cok tsk ederim. Insallah bende hizlica ilk hedefime ulasip 8leri hedeflemeye baslarim. Kilom beni ekstra yoruyor.

Aynen öyle hedef hedef gitmek daha iyi oluyor benim de ilk hedef 57 sonra inşallah 52 :)

Destege cok ihtiyacim vardi. Cok tsk ederim. Insallah bende hizlica ilk hedefime ulasip 8leri hedeflemeye baslarim. Kilom beni ekstra yoruyor.

Azim ve istikrar devam ettiği sürece oluyor emin ol ben ilk diyet serüvenimde hiç kendimden beklenilmeyecek şekilde istikrarla ilerledim ve 15 kgma yakın verdim ve hiç ummuyordum ve bolca spor yaptığım için kilomdan da aşağı da görünüyordum :)

-200 gr gitmiş unutmadan paylaşayım dedim 🤗🤗
Cuma 77,250

Eklentiler

• CB4F06B5-39F9-4AF8-9BBD-1FD8D6D7BD30.jpeg
    CB4F06B5-39F9-4AF8-9BBD-1FD8D6D7BD30.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 17
Sabah kahvaltim
3 dilim domates
3 dilim salatalik
1 dilim gravyer peyniri
Yesilcay

Ara öğün
Espresso

Oglen yemeği
Karabugdayli salata
1 bardak ayran

Ara öğün
1 elma
Yarim muz

Aksam yemegi saat 16.00
3 kasik taze fasulye
1 kase cacik

Su
4.5 litre

Spor
Sabah erken
1 saat yürüyüş 60×3 180
Öğlen saat 13.00 fitness 1 saat 60×3 180
Saat 17.00
40 dakika latin dansi 40×3 120
Veeee toplam 480 puan
Yesilcay ve turk kahvesi tukettim bolca

Benimkide ben tanidigimdan beri 13 yildir yemek yemez fazla 2 ogun beslenme sekli var benim evde tencerede yemek bit kadar piser bir rahat bir rahat fazla yemek yapmiyorum valla bu zayiflama surecimde tam bana ka dengi uydurdu haftanin 7 günü yuruyus yapar
Ayy ne güzel yaa benimkinin önüne 7/24 koy yer hayır demez o derece maşallah de diyor nazardan da korkuyor
Bir defa bana ablam dedin ya ben yaşın büyük sandım kaç ki :KK70:
E ablamsında ondan abla dedim ya işte 23 cük yaşındayım daha çocuklardan falan çok bahsediyorum ondan büyük sanmış olabilirsin annemi dinlemeyip çok erken evlendim salak gibi

Back