• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım kafanda ben 5 ten sonra yemicem dedinmi yemiyosun ben bunu anladım. Çok kilo verdin tahlillerini ihmal etme

Canım çocuğuna ilgisi yardımı olmayan adama 2cocuk çok. Buradan tek yıpranan sen oluyorsun malesef. Ama okula başladıklarında ilk yapacağın şey sadece kendini düşünmek olsun bırak ev dağınık kalsın 2 kap yiyecek yemeğiniz varsa yeter bırak heryer dağılsın mükemmel olmaya çalışırsan yani herseye yetişmeye çalışırsan olan sadece sana gençliğine olur. Bilki bu yasa birdaha gelmeyeceksin. Boşa kalan zamanı temizlik yapmakla yemek yapmakla değil! Kendine ayır her boşa kalan dakikayı. Bakım yap saçını yap müzik dinle.
Hiç bisi yapamadinmi aç diziyi uzat ayağını

89 yüksek bir rakam aslında. Ama sen kimbilir kaç senedir bu 8li rakamları görmüyorsun demi? İnşallah en kısa sürede düşersin canım ya bende 6 li rakamları 12 yıldır görmüyorum. Bende 69u heyecanla bekliyorum. 60li kilolara olanda 59 a düşmeye çalışıyor 😅

Canım ilk hedefin 89 olsun. Hedef hedef git çünkü hevesin kırılır. Zaten 9 kiloda az değil yani evrim geçirebilir 9 kiloyla. Sonraki hedefte 79 olur
84 dü gördüm 3 yıl önce :anne::anne::anne:

Yapma yapma dayanamazsın😉😅

Yine de bir deneyeyim bakayım kendimi ölçeyim :D Bugün aylardır grüşmediğim bir arkadaşımla görüştük sabah işe gelmeden o bile dedi basenlerin gitmiş bayağı diye :D biraz da gazladı beni o gazla bu hafta en az 2 kg vermeliyim :D

Yine de bir deneyeyim bakayım kendimi ölçeyim :KK70: Bugün aylardır grüşmediğim bir arkadaşımla görüştük sabah işe gelmeden o bile dedi basenlerin gitmiş bayağı diye :KK70: biraz da gazladı beni o gazla bu hafta en az 2 kg vermeliyim :KK70:
2 kg wuuhuuu çok iddialı bana zor geliyor 2 kg vermek yani kendi adıma diyeyim... yeterki isteyelim herşeyi başarırız benim gözüm sürekli tatlı şeylerde

2 kg wuuhuuu çok iddialı bana zor geliyor 2 kg vermek yani kendi adıma diyeyim... yeterki isteyelim herşeyi başarırız benim gözüm sürekli tatlı şeylerde

Ben dayanabilirsem tutarım kendimi diye düşünüyorum bakalım eğer bu inatla verirsem ondan sonra kimse tutamaz beni şu boşanma davasına da böyle güzelce zayıflayıp şık giyinip gidersem görsünler de kudursunlar inşallah :D

Ben dayanabilirsem tutarım kendimi diye düşünüyorum bakalım eğer bu inatla verirsem ondan sonra kimse tutamaz beni şu boşanma davasına da böyle güzelce zayıflayıp şık giyinip gidersem görsünler de kudursunlar inşallah :KK70:
Amiiiiiiiin inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım🤲🏻😘

Eşim dün ısrarla gel yemek ye yemiycem dedim, diyor ki sen aklını kaçırmışsın, zayıf olsan ne olacak kilolu olsan ne olacak önceden de kiloluydun diyor hep doğum kilolarıydı dedim demedim ki sana hoş görünmek için kendini bişey sanmasın diye... 😛

Eşim dün ısrarla gel yemek ye yemiycem dedim, diyor ki sen aklını kaçırmışsın, zayıf olsan ne olacak kilolu olsan ne olacak önceden de kiloluydun diyor hep doğum kilolarıydı dedim demedim ki sana hoş görünmek için kendini bişey sanmasın diye... 😛

Aynen sonra havalara girer bu erkekler :)

Back