• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak/anksiyete

Merhaba daha iyiyim demişsiniz çok şükür ilaç tedavisi alıyormusunuz
Evet hala alıyorum psikiyatri en az 1 sene devam edelim dedi yaza kadar devam edeceğim sanırım. Ara ara hala aman allahim öleceğim gibi hissetsem de😄 çok şükür yutkunma sorunum kalktı zatwn bu süreçte çok kilo vermiştim verdiklerimi de geri aldım 😄

Evet hala alıyorum psikiyatri en az 1 sene devam edelim dedi yaza kadar devam edeceğim sanırım. Ara ara hala aman allahim öleceğim gibi hissetsem de😄 çok şükür yutkunma sorunum kalktı zatwn bu süreçte çok kilo vermiştim verdiklerimi de geri aldım 😄
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza Rabbim o kötü günleri yaşatmasın birdaha

Bendeki de çınlama gibi değil tıslama sesi… bazen beynim donuyor gibi oluyor ve fark ettim ki çok uykusuz kaldığım zaman ve stresli olduğum zamanlarda artıyor. Nöroloji gitmeyi düşünüyorum ama bir faydası olur mu bilmiyorum🥺
Sanmıyorum ama için rahat edecekse git istersen çünkü başım da dönüyor demişsin. Benim yorgun bir günün akşamı eve geldiğim zaman böyle kafamdan geliyor ses hissediyorum beynim uğulduyor resmen.

Back