• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun 😔
Basiniz saolsun canim🙁🙁🙁🙁🙁rabbim sabirlar versin

Kızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun 😔
Rabbim sabırlar versin canım allahım mekanını cennet eylesin başınız sağolsun 🤲

Sağol ablam şuan evdeyim yarın giderim misafir falan gelir belki çocuklarına çok üzülüyorum kızı daha küçücük annesiz kaldı o kadar zorki😔😔😔
Allah sabir versin canim benim ok üzüldüm ya rabbim o yavruyada sabir versin 🙁🙁🙁canim benim ya rabbim mekanini cennet eylesin🙏🙏🙏🙏🙏

Allah sabir versin canim benim ok üzüldüm ya rabbim o yavruyada sabir versin 🙁🙁🙁canim benim ya rabbim mekanini cennet eylesin🙏🙏🙏🙏🙏
Amin ablacım oğlanlar kızdan büyük kız daha 4 5 yaşında sevgiye ilgiye ihtiyacı olduğu zamanda tam rabbim sabır versin biz bile bu kadar üzülmüşken evlatlarını annesini düşünemiyorum bide aniden oldu kan kaybından😔

Ama gerçekten uyuz oluyorum bir yengem var 5 tane çocuk doğurdu bir oturmaya 2,5 nohut dürümü yer düşün daha bu sene ilk defa 55 oldu hep 50 kilolardaydı :KK70: beni de çok uyuz ederdi
insan kıskanıyor gerçekten :cry::cry::cry::KK61:
Destege cok ihtiyacim vardi. Cok tsk ederim. Insallah bende hizlica ilk hedefime ulasip 8leri hedeflemeye baslarim. Kilom beni ekstra yoruyor.
kilo hepimizi yoruyor canım. görüntü zaten fena :olamaz: birkaç haftadır dışarı çıktığımda orada burada aynalarda, camlarda görüntüme bakıyorum. gövdem acayip görünüyor. kadana gibi olmuşum. bir tuhaf oldum. bugün yine inceledim kendimi. son zamanlarda hep siyah giymeme rağmen çok iri görünüyorum :KK43: profil resmimdeki kız gibi olmak istiyorum. eskiden öyleydi vücudum :110:
Aynen öyle hedef hedef gitmek daha iyi oluyor benim de ilk hedef 57 sonra inşallah 52 :)
:KK54::KK54::KK54:
başınız saolsun canım. Allah rahmet eylesin. neden vefat etti?

kilo hepimizi yoruyor canım. görüntü zaten fena :olamaz: birkaç haftadır dışarı çıktığımda orada burada aynalarda, camlarda görüntüme bakıyorum. gövdem acayip görünüyor. kadana gibi olmuşum. bir tuhaf oldum. bugün yine inceledim kendimi. son zamanlarda hep siyah giymeme rağmen çok iri görünüyorum :KK43: profil resmimdeki kız gibi olmak istiyorum. eskiden öyleydi vücudum :110:

Sağol canım ana rahminde sorun vardı herhalde tam bilmiyorum 1 yıla yakın hep kanaması vardı içini temizlediler daha ameliyat olucaktı bugünlerde birden fenalaşınca vefat etti 😔😔

Sağol canım ana rahminde sorun vardı herhalde tam bilmiyorum 1 yıla yakın hep kanaması vardı içini temizlediler daha ameliyat olucaktı bugünlerde birden fenalaşınca vefat etti 😔😔
Cok üzücü cok gencmis gercekten cnmya. Basiniz sagolsun. Rabbim geride kalanlara sabir versin. Bizde dayimi kaybettik 2 ay önce. Cocuklarina cok üzüldum.Insanin icini cok acitiyor tarifi yok biliyorm ama zamanla onlarin acilari da hafifleyecektir.

Azim ve istikrar devam ettiği sürece oluyor emin ol ben ilk diyet serüvenimde hiç kendimden beklenilmeyecek şekilde istikrarla ilerledim ve 15 kgma yakın verdim ve hiç ummuyordum ve bolca spor yaptığım için kilomdan da aşağı da görünüyordum :)
15 kilo vermek büyük basari. Umarim bende ayni sonuclari alabilirim. Eliptik güzel bir alet ama keske satmasaymissin cidden. Benimde eski modellerinden vardi. Onu tasinirken kiraciya birakmistik. Tekrardan yenisini aldim. Cok zinde hissettiriyor insani calisildigi sürece.

Görüntüden ve istedigimi giyememekten bi girersem bi daha cikamam diye yazmak istememistim🙈 Seni hep o resimdeki kadin gibi düsünüyorm ben. Baska topiklerde de görüyordum daha önce de. Benim hayallerimle oynama katana matana deme bana🙂

Menüm
Sahur
1 dilim karpuz

iftar
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt

yarın litre su içtim ama yatana kadar tamamlarım
Misafir gelecekmiş spor yapamadım gittikten sonra yaparsam yazarım tekrar Mydestinyy Mydestinyy
Cnmya masallah neredeyse tüm günü ac gecirmissin. Iftarin da sahurun da cok hafif olmus.

Cok üzücü cok gencmis gercekten cnmya. Basiniz sagolsun. Rabbim geride kalanlara sabir versin. Bizde dayimi kaybettik 2 ay önce. Cocuklarina cok üzüldum.Insanin icini cok acitiyor tarifi yok biliyorm ama zamanla onlarin acilari da hafifleyecektir.
Sağol canım aynen öyle çok acı amcamı da kaybettim yıllar önce o da 43 yaşındaydı çok zordu halen fotoğraflara bakıp ağlıyoruz seninde başın sağ olsun 😔😔😔

Rabbim yerinde rahat versin. çok üzücü :KK43:
senin de başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Görüntüden ve istedigimi giyememekten bi girersem bi daha cikamam diye yazmak istememistim🙈 Seni hep o resimdeki kadin gibi düsünüyorm ben. Baska topiklerde de görüyordum daha önce de. Benim hayallerimle oynama katana matana deme bana🙂
bir zamanlar öyleydim zaten :KK70::KK70::KK70: dur seni hayallerine kavuşturayım o zaman tezden :-):KK68::dua:

Back