Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burası aynı tv de görünen gibi aynı İstanbulun her ilçesi farklı.Ankara'da hava çok soğuk; ama kar yağmadı bir türlü. Bir kar yağsa hava biraz daha yumuşayacak.
Sizin oralarda hava nasıl?
Ne güzel.Nevşehirde kar çok yarın yine uyarı verdiler kuvvetlı kar yağışı olacakmış
Bizim burası aynı tv de görünen gibi aynı İstanbulun her ilçesi farklı.
Kar tutmadı sadece yağdı
MerhabaMerhabalar
12 Şubat, Çarşamba günü
Öğlen,
*6 yeşil zeytin, 1 dilim tulum peyniri, 1 dilim kaşar peyniri, 1 çay kaşığı vişne reçeli, az tereyağı,1 dilim ekmek yedim.
Öğleden sonra,
*1 fincan cafe latte,
*1 fincan filtre kahve içtim.
Akşam,
*4 y.k. karnabahar yemeği, 4 y.k. bulgur pilavı,1 kase yoğurt yedim.
Su:1,5 lt. içtim.
Akşam biraz Leslie yapacağım, gün içinde biraz hareketsizdim. 24:00 öncesi son adımlarımı paylaşayımChocolita
Bonus
Gün sonuna kadar 3. gün cezamı tamamlamayı hedefliyorum inşallah.![]()
Merhabalar
12 Şubat, Çarşamba günü
Öğlen,
*6 yeşil zeytin, 1 dilim tulum peyniri, 1 dilim kaşar peyniri, 1 çay kaşığı vişne reçeli, az tereyağı,1 dilim ekmek yedim.
Öğleden sonra,
*1 fincan cafe latte,
*1 fincan filtre kahve içtim.
Akşam,
*4 y.k. karnabahar yemeği, 4 y.k. bulgur pilavı,1 kase yoğurt yedim.
Su:1,5 lt. içtim.
Akşam biraz Leslie yapacağım, gün içinde biraz hareketsizdim. 24:00 öncesi son adımlarımı paylaşayımChocolita
Bonus
Gün sonuna kadar 3. gün cezamı tamamlamayı hedefliyorum inşallah.![]()
Merhaba hanımlar
Kahvaltı yapmadım
Ara öğün yok
Akşam yemeğinde bir tabak yoğurt çorbası bir tabak salata
Bir litre su içtim![]()
İyi akşamlar
Menüm 2dilim tm buğday ekmeği ile tost zeytin
Öğlen
Misafirlikteydim
Bı kase kisir 2 dilim ince kek
Akşam bı kase nohut yemeği 3kasik yogurt
Su 3lt
İyi akşamlar hanimlar bugun ben Cok acıktım yahu
Sabah bir sosis ve yumurtalı omlet , tam buyday unlu tek bir dilim ekmek
Öğlen salata dünden kalan az mercimek köfte
Bir tabak büyüklüğünde ince dürüm ekmek yanında. Kıyma avokado biraz turşu peynir
Adım 3 K
Öğleden sonra yarım saat Eleni fit yaptım
Kızlar yeme ataklarim oldu öğlen aslinda hiç yemeseydim dedim ama yedim kekten
Cumartesi online diyetisyene başlamayı düşünüyorum çünkü böyle bir ileri bir geri gidip geliyorum çok sıkıldım
Günaydın kızlar
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndümAkşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır
Hoşgeldin canımmmGünaydın kızlar
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndümAkşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır