• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cnmya masallah neredeyse tüm günü ac gecirmissin. Iftarin da sahurun da cok hafif olmus.
Biraz hafif geçti bugün canım ama acıkmaya başladım gibi bir an önce uyumam lazım birşeyler yememem için 😂😂

Mydestinyy Mydestinyy 30 dk 90 puan tempolu yürüyüş yaptım canım ekleyebilir misin tabloya

Gezegenim nasılsın kilo aldınmı hiç evine yerleştinmi seni merak ettim
Elhamdülillah iyiyim
Kilo aldım malesef, 70 e yaklaştım.
Eve taşınmadım henüz, hâlâ tadilât devam ediyor, aksilikler bitmiyor, 1 ay kadar daha sürer sanırım.
Bende taşınmadan önce biraz hazırlık filan yapıyorum, komşuyla birlikte sarma, börek yaptık.
Erişte kestik, bi yandan mobilya bakıyorum, bi yandan ev işi bitmiyor. 20 saat bana yetmiyor.
Şimdi yattım, ayaklarımın altı yanıyor ve 4 saat sonra kalkacağım.
Burayı bile geriden okuyorum, hâlâ cumartesideyim.
Sen nasılsın canım.

Hadi kızlar kalkın yatmak yok 😁😁

Eklentiler

• 16231293314905497882207938622181.jpg
    16231293314905497882207938622181.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 20
Ayy ne güzel yaa benimkinin önüne 7/24 koy yer hayır demez o derece maşallah de diyor nazardan da korkuyor

E ablamsında ondan abla dedim ya işte 23 cük yaşındayım daha çocuklardan falan çok bahsediyorum ondan büyük sanmış olabilirsin annemi dinlemeyip çok erken evlendim salak gibi

Heee ben yanlış anlamışım o ablayı abla olan benmişimmm :D

15 kilo vermek büyük basari. Umarim bende ayni sonuclari alabilirim. Eliptik güzel bir alet ama keske satmasaymissin cidden. Benimde eski modellerinden vardi. Onu tasinirken kiraciya birakmistik. Tekrardan yenisini aldim. Cok zinde hissettiriyor insani calisildigi sürece.

Ahh valla hiç söyleme sattıktan sonra çok pişman oldum sıfırları da bayağı tuzlu ben çok uyguna verdim yüksek bir fiyata versem belki bu kadar üzülmezdim yepyeniydi çünkü :)

Dünkü menüm,

Saat 09.00
Bir dilim ekmek
1-2 çatal kaşarlı yumurta
1 çatal peynir
1-2 çatal kızartma
2 bardak şekrsiz çay

Saat 11.00
1 fincan sade Türk kahvesi

Saat 14.00
1 kase cacık

Saat 20.30