Saplantılı erkek başıma bela olmuş olabilir mi ? korktugum için buradan soruyorum lütfen anlayışla cevap verin çok karışık tuhaf bir konu

Arama yonlendirme kisminda secenekler var, simdi benim telefonumdaki sayfayi paylasiyorum.

Sizin numara da buna benzer bir numara ise fatura detayinizda icerik servisleri olur, onlara bakin. Yonlendirilen numaranin son 4 hanesi (bendeki 7073 gibi) herhangi bir icerik servisiyle benzesiyorsa muhtemelen kullandiginiz yonlendirme hizmetinin numarasina yonlendirilmistir.

Ben telekomluyum, bu da telekomun arayanibil servisinin numarasi. Diger sebekelerde de benzer numaralar var biliyorum, evde farkli sebekeden kimse olmadigi icin numaralarini bilmiyorum su anda.

Ama hat ve cihaz degismisken yonlendirilmenin aktif kalmasinin baska bir yolu olamaz, mumkun degil, imkansiz.

Ha siz kucuk yerde yasiyorsunuzdur, telefonunuz ve sim kartiniz 2.eldir o zaman durum degisir

Bu arada ben bir manyaginiz olabilecegine inaniyorum, ama korkulariniz bazilarinin aciklamasi olabilecegini anlatiyorum sadece.

Eklentiler

• 1000037125.jpg
    1000037125.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 26
Yani ne bileyim bana çok tuhaf geldi tanıştığınız tüm erkekler mi korktu adamdan? Biri bile ne diyorsun sen deyip diklenmedi mi azıcık tanıyoruz erkekleri hadi biri ikisi korksun hepsi mi aynı? Ya da neden en azından biri bile böyle bir olay var diye size anlatmadı. Olmaz demiyorum ama tuhaf geldi bana

Sen bence işi gücü bırakıp savcılığa suç duyurusunda bulun. Onların bir tavsiyesi olursa onu uygula. Olmazsa şikayetten sonra benim dediklerimi tek tek yaparsın.

Eski sevgilinin hiç parmağı yoksa suç duyurusundan haberi olunca çıldırabilir. Emin olmadan isim vererek suç duyurusunda bulunmamalı bence uyuyan devi uyandırmasın

Yani ne bileyim bana çok tuhaf geldi tanıştığınız tüm erkekler mi korktu adamdan? Biri bile ne diyorsun sen deyip diklenmedi mi azıcık tanıyoruz erkekleri hadi biri ikisi korksun hepsi mi aynı? Ya da neden en azından biri bile böyle bir olay var diye size anlatmadı. Olmaz demiyorum ama tuhaf geldi bana

İllaki birisi eski sevgilinden böyle bir mesaj aldım derdi bence de.

Eski sevgili çok kabadayıymış insanlar yolda görse yol değiştiriyormuş ama konu sahibinin yazıştığı herkes mi o küçük mahalleden, eski sevgiliyi tanıyor ve korkuyor.

Eski sevgilinin hiç parmağı yoksa suç duyurusundan haberi olunca çıldırabilir. Emin olmadan isim vererek suç duyurusunda bulunmamalı bence uyuyan devi uyandırmasın
Evet doğru. Ama telefonun yönlendirdiği numaranın sahibi de bulunabilir. Veya bu durumdan bahseder, ona göre konu sahibinin telefonu ve hesapları incelenir.

bugün açıcam zaten, ama anlar o fake oldugunu , baya gerçekci hesap yapmam lazım onu nasıl yapcam..çevremden birinede diyemem.. hassas bir konu milleti kendimden uzaklaştırmak istemiyorum korkutarak

Hesabı siz açmayın.
Google hesap hareketlerini takip ediyorsa fake hesap açtığınızı da görür.
Başka bir arkadaşınızdan rica edin.
Ya da o çocukla tanıştığınız zamandan kalan gmail hesap ya da üyeliklerinizi değiştirin.
Ama bunları yine cihazınıza kayıtlı olmayan mail adresleri üzerinden yapın.
Kısacası onun bilmeyeceği bir cihazdan yeni mail vs alacaksınız ve eski verilerinizi paravan başka bir hesap üzerinden aktaracaksınız.

dun aksam sorgulattım, gizliymiş gözükmüyormuş 11880 dedi. Ablam zaten konuyu açtı , ilgilencem dedi ama başı çok kalabalık evlilik arifesinde onu yormak istemiyorum vaktide pek yok.Babamla paylaştım direk o ilgilencem dedi ama huzursuzum
İyi de ablaniz avukatsa zaten izleme yolunu biliyordur ne yapacagiz nasıl yapacağım polis vss demeniz ilginç?

Çok karışık ve hassas bir konu benim için lütfen hepsini dikkatlice okuyup fikir verin. Rica ediyorum.

homeoffice çalıştıgım için çoğunlukla , sosyal medya üzerinden birileri ile yazışıyorum.. .İnstagramdan yazışıyoruz bunlar benim''' tanıdıgım '' kişiler yani sıfırdan tanıdıklarım degil.Zaten tanımadıklarım ile sosyal medyadan tanışmayı sevmiyorum.

Eski universite arkadaşım gibi mesela veya ortak cevremizin oldugu birileri.Ya da ailemin tanıdıgı birilerinin oglu gibi.
Mesela yazışıyoruz ilk mesajı atıyor karşı taraf herşey güzel gidiyor, sonra bu erkek buluşmak istiyor dogal olarak.İlgili alakalı ..
Bende kabul ediyorum.İşte burada birden muhabbeti kesiyorlar,engelleyende oldu mesela, yazdı buluşalım dedi ertesi güne sözleştik bir kaç saat sonra engelledi. Ben üzerinde durmadım, olur böyle şeyler dedim.

Mesela birinden özellikle bahsedicem.Babamın iş ortagı var bu adamla babam 7 senedir ortak emlakçılar. Bu adamın bir oglu vardı, ( ismine burak dicem şimdilik ) burakla biz bizzat tanışmamıştık, beni ekledi instagramdan yazıştık 2 ay kadar. Küçük bir yerde yaşıyoruz herkesin birbirini tanıdıgı bir yer.
Ben o dönem ankaradaydım , neyse ailemin yanına döndüm.Oda yazdı buluşalım dedi.Gün ayarladık.Pazartesi buluşucaktık , akşam 6 ya kadar çocuk ne yazdı ne aradı.Bende istemiyor ekildim diye düşündüm.
6 da aradı yarın görüşelim dedi kabul ettim.Bu arada babamda çocugu tanıyor ve seviyorda.

Ertesi gün buluşcaktık dedi ki '' hiç kimsenin bilmedigi, ıssız kimselerin olmadıgı bir yerde buluşalım''' normalde başkası dese sapık der geçerim ama babamı vs tanıdıgı için haliyle o tarz bir durum asla söz konusu degil biliyorum.Bende böyle tenha bir yer buldum oraya davet ettim.

Geldi ama o kadar gergindi ki, akşamüstü mesela ama hava tamamen kararana kadar güneş gözlüğünü çıkartmadı.Çok gergindi..huzursuzdu.
25dk sonra lavoboya gidicem dedi, gitti 10 dk sonra geldi masaya bile oturmadan ''içecegini eline alda kalkalım ailem cagırıyor '' dedi.
O kadar apar topar kalktık ki anlatamam...Yani arkamızdan biri kovalıyor gibi...Bir dahada asla ne mesaj attı ne bir şey.

Ben tabi kendimi suçladım bende hata var vs diye,yada olur yani beğenmez etmez, herkes herkesi beğenicek diye bir kural yok..
sonra ablam bir şeyler dedi, kendisi avukat kafama çok takıldı.. Şöyle ki ..
benim geçmişten gelen saplantılı bir erkek arkadaşım(sevgilim degil baya arkadaş) vardı zor güç bela hayatımdan çıkarttıgım .Bu yaşadıgımız küçük yerde yaşıyor oda. Ablam dedi ki , Bu erkek senin instagramına telefonuna vs giriyor ve onları tehdit ediyor olabilir mi dedi. Böyle baya kabadayı tipte biriydi.Yolda görseniz yolunuzu değiştirirsiniz.

Düşündüm , benim 2 sene önce flört ettigim bir erkek vardı, 10 senelikte tanıdıgım biriydi, benle yazışırken instagramı 2 defa kapatıldı ona sorunca da biri benimle çok kötü uğraşıyor demişti. Hatta bana instagramdan yazma whatsapptan yaz falan diyordu.
Oda tam buluşacakken birden kaçıp gitmişti.
Bende telefondan bir takım ayarlara baktım, bana gelen tüm aramalar bilmedigim bir numaraya yönlendiriliyormuş.Bunun yanında instagramda giriş hareketlerinde, hiç gitmedigim şehirlerden vs giriş yapılmış ..
Bende şüphe etmeye başladım. Yazanım edenim var ama iş buluşma olunca hepside mi gider.
Öcü görmüş gibi birden kaçıyorlar üstelik '' yüz yüze buluşma olmadan'' yani bir burakla yüz yüze görüştük.
Buragın o gün ki hareketleri ıssız yer vs seç demesi tuhaf geldi. Buluşmadan öncede tuhaftı zaten.

Bu bahsettigim erkekte hani saplantılı olan, seneler önce her adımımı biliyordu, ben ona söylemeden müneccim gibi , ne yaptıgımı söylerdi gün içinde bende salak gibi ne zeki çocuk derdim.Hatta seneler önce bir arkadaşım '' kızım bu cocuk seni dinliyor izliyor her adımını bilmesi mümkün degil '' demişti.Hakkımda bilmesi mümkün olmayan bir kaç şeyi , seneler önce pat diye söylemişti bana hatta ...
Çok eli kolu uzun bir erkek bu.Sizce böyle bir şey olabilir mi ne yapmam lazım ?

Hemcinselerim ile ilgili de sorunum yok herkes çok sever beni, giridigm ortamlarda da erkekler vs ama instagramdan yazıştıgım oradan başlayan her şey aynı bitiyor, bu kadarıda tesadüf olamaz.gerçekten bile görüşsek, işten mesela biri ile tanışsam, illa instagramdan yazışıyoruz , oda aynısını yapıyor gidiyor...
Burak'ın tuhaf biri olduğu ihtimalini neden eliyorsunuz ve tenha bir yerde buluşalım teklifini kabul ediyorsunuz ? Gerçekten takıntılı eski erkek arkadaşınız tarafından takip edilse veya aransa, sizinle tenha bir yerde buluşmaktan korkması ve kaçması gerekmez miydi ?

yeni telefon aldım, 3 ay oldu, onda bile o numaraya yönlendirme var.Eskisinde de var.Sanırım instagramdan buluyor numaramı , ekli ya orda..Çok üzgünüm çok hoşlandıgım biri vardı özellikle o çocukta kaçıp gidince aylarca üzülmüştüm.Cevremden de birine anlatıp durumu mesaj atamıyorum kabul etmeyebilirler, korkar insan yani.Fake hesap uzun iş anlaşılır fake oldugu anlamamda zaten o işlerden..
Arama yönlendirme ile ilgili GSM operatörünüzle neden görüşmediniz ?

ama ya bir şey yoksa ? yani bu riski alamıyorum.Boşu boşuna gitmek istemiyorum.Babama anlattım sadece oda ben ilgilencem dedi ama benim üzüldüğüm 4 senedir bu böyle, kim bilir kaç kısmeti mi kaçırdı ?
İddialarınız doğruysa, böyle bir durumda sizin sadece kaçan kısmetlerinize üzülmeniz de tuhaf.

Ee bu babanızın ortağının oğluna bi sordunuz mu ne oldu biri sana bir şey mi dedi diye. Wpden falan sorsanıza.
O kadar yazışan insandan hiç mi biri bana böyle mesaj geldi, arama geldi bu kim diye size söylemez.
evet bunuda düşündüm zaten kesin böyledir demiyorum ama ihtimaller onu gösteriyor gibi bahsettiklerim gerçekten tuhaf araştırıyorum hala daha

Sadece böyle bir şey varsa bile hiç kimsenin size bahsetmemesi ilginç olurdu hani date olur çıktığınız görüştüüğünüz olur illa biri söylerdi gibime geliyor
evet ama söylememe ihtimalleride var %50 , sonucta bunlar sevgilim degil ki flört aşamasında oldugum insanlar kimse flört döneminde yogun aşk koruma vs yaşamıyor , çekinip başıma bela alamam diyip söylemeyebilirler haberlerde görüyoruz hergün o cocuguda tanıdıgımdan ..

Konu sahibi, bir ust mesajimi okur musunuz lutfen? Yasadiginiz seye inaniyorum ama belli bir kisminin mantikli aciklamasi olabilir diye bakmaniz gerekiyor.

Bu konuya inanmayanlara Baby Reindeer dizisini izlemeyi tavsiye ederim. Muhteşem bir mini dizi. Gerçek bir hikayeye dayanan saplantılı aşığı anlatıyor. Saplantılı bir insanın radarına Allah kimseyi düşürmesin.
ben onu izlemiştim aşırı germişti beni.Kimse kimseyi bilmiyor içinde yatanı.Evet gönül ister ki olmasın ben bir şeyleri yanlış anlamış olayım ama tüm bunlar korkutuyor.Bazıları gereksiz detaylara takılmış mesela, ama bu 2 gündür gündemimizde olan bir konu buraya yazıp hem dertleşmek hemde fikir almak istedim %100 diyemem ama kesinlikle bir tuhaflık var yaşayan bilir sadece

Ohoo ortak arkadaşların çoksa o iş yaş o zaman. Sana verdiğim tavsiyeleri uygulasan bile ortak arkadaşların yüzünden sana her şekilde ulaşır.

Sana verdiğim tavsiyelerin işe yaraması için ortak arkadaşlarınla iletişimi kesmen lazım. Çünkü her şeyini değiştirirsin. Bu sefer adam, ortak arkadaşlarını tehdit edip veya onların cihazını hackleyip senin yeni iletişim bilgilerine ulaşır.

Ortak arkadaşların canından daha değerli değildir herhalde.

Sen en başta çok sıkı tedbirler alman gerekirken bu konuda gevşek davranmışsın.
ben hata ettim zaten düşünemedim, iki günde unutur dedim ama bu olanlar gerçekten geriyor beni.Hepsinin mantıklı bir açıklaması vardır demeye calıstım ama yok yani ,bazıları saçmalayıp kuruntu yaptıgımı düşünüyor.Mesela o yazıştıgın erkeklerden birileri , illa sana söylerdi diyor ama söylememe ihtimalleride var %50 ikiside.Hiç biri uzun dönem sevgilim degil ki böyle bir durumda korumak için vs hemen bana söylesin, onlarda çekindi belki haberlerde görüyoruz, bela almak istemediler.Bu arada gec yazıyorum kusura bakmayın lütfen dışarıdaydım

Bence iş hesabı ile kişisel hesabı ayrı tutmak da işe yarayabilir.

Yazışmalar kişisel hesaptan yapılır hesap gizli olur. İş hesabına kaldığı yerden devam edebilir sadece mail adresini değiştirip güvenceye almak yeterli.

Bir de bu eski sevgili telefonu hiç ele geçirdi mi orası da önemli. Telefon Iphone mu? Iphonelar’da dışarıdan müdahale ile takip yazılımı yüklemek mümkün değil. Fiziken o telefonu konu sahibinden belli bir süre kaçırmış olması gerek. Yazılım yüklenirken konu sahibi neredeydi. Kaldı ki ondan sonra telefon değiştirilmiş.

Bu eski sevgili sadece uzaktan kısmet mi kapatıyor yıllardır. Yani adam ortalıkta yok herhangi bir rahatsız etmesi yok ama tek amacı konu sahibi evlenemesin. Bana mantıklı gelmiyor. Takıntılı olsa aynı zamanda arayıp rahatsız ederdi yoluna çıkardı gibi geliyor. Tabii bin türlü ruh hastası var memlekette kesin bir şey de diyemiyoruz inşallah gerçek değildir.
Şöyle seneler önce, daha ilk hakkımda her şeyi bilmeye başladıgı dönemlere dönüyorum, bir gün buluştuk , arabasında unuttum telefonumu iphone bu arada, sonra unuttugumu anlayıp aradım onu oda işim var 2 saate getiririm demişti.Tek o geliyor aklıma.
Benim onu istemedigimi biliyor, ancak belki yalnız kalırsam ona dönecegimi düşünüyor olabilir.Çünkü ap açık evime gelip tehditler edemez sonucta. Hala %100 diyemem fikir almak için açtım bunuda, ama tuhaf durumlarda yok degil

Derdiniz kısmet mi gerçekten evde ekmek bitmiste babanıza sipariş ediyorsunuz o da ben hallederim der gibi bir rahatlık var sizde..... İlk başka numaraya yönlendiriliyor dendiğinde ortalığı ayağa kaldırmamış bu ihtimali bile bile kusura bakmayın insanların vebaline gire gire buluşma muhabbet ,ne içiyorsanız derhal bırakın çünkü gerçeklerden kopuk yaşayan bir haliniz var.Once kendinizi korumalı, kimse sizin yüzünüzden yanmasın diye tedbir almalı yardım istemeliydiniz Aklınız başınıza takriben ne zaman gelir?????!
numara yönlendirildigini vs 2 gün önce farkettik daha önce aklıma dahi gelmedi.Diğerlerine cevap vermicem, o kadar şeyden ona takılmışsınız yahu siz hiç aşık olmadınız mı ? ben biliyorum ne yaşadıgımı , eger saplantılı ruh hastası yüzünden mutlu olabilecegim birini kaybettiysem buna da üzülürüm .o kadar yazıdan bunu almışsınız sadece, uzaktan bakıp yargılamak ne kolay .

Olabilir olmayacak şey değil telefonu komple sıfırlayın instagram şifrenizi özellikle mailinizi değiştirip authenticator ile girişi aktif edin instagram mailini de yeni bir mail alıp oraya bağlayın o mail i asla bir daha hiçbir sitede vs kullanmayın aslında çoğu kişinin yapması gereken bu bir tane hiç kimsenin bilmediği kişisel mail(örn icloud a bağla ama asla bunu bir yere vermeyin hiçbir foruma yazmayın) bir tane sosyal medya için mail bir tane bankalar için mail gibi gibi
o dediginizi hiç duymadım araştırıcam, ama teknolojiden cidden anlamıyorum itunes ile eşlemeyi bile bilmiyorum o dereceyim. Teşekkürler bu arada yardımlarınız için

X