Çok karışık ve hassas bir konu benim için lütfen hepsini dikkatlice okuyup fikir verin. Rica ediyorum.
homeoffice çalıştıgım için çoğunlukla , sosyal medya üzerinden birileri ile yazışıyorum.. .İnstagramdan yazışıyoruz bunlar benim''' tanıdıgım '' kişiler yani sıfırdan tanıdıklarım degil.Zaten tanımadıklarım ile sosyal medyadan tanışmayı sevmiyorum.
Eski universite arkadaşım gibi mesela veya ortak cevremizin oldugu birileri.Ya da ailemin tanıdıgı birilerinin oglu gibi.
Mesela yazışıyoruz ilk mesajı atıyor karşı taraf herşey güzel gidiyor, sonra bu erkek buluşmak istiyor dogal olarak.İlgili alakalı ..
Bende kabul ediyorum.İşte burada birden muhabbeti kesiyorlar,engelleyende oldu mesela, yazdı buluşalım dedi ertesi güne sözleştik bir kaç saat sonra engelledi. Ben üzerinde durmadım, olur böyle şeyler dedim.
Mesela birinden özellikle bahsedicem.Babamın iş ortagı var bu adamla babam 7 senedir ortak emlakçılar. Bu adamın bir oglu vardı, ( ismine burak dicem şimdilik ) burakla biz bizzat tanışmamıştık, beni ekledi instagramdan yazıştık 2 ay kadar. Küçük bir yerde yaşıyoruz herkesin birbirini tanıdıgı bir yer.
Ben o dönem ankaradaydım , neyse ailemin yanına döndüm.Oda yazdı buluşalım dedi.Gün ayarladık.Pazartesi buluşucaktık , akşam 6 ya kadar çocuk ne yazdı ne aradı.Bende istemiyor ekildim diye düşündüm.
6 da aradı yarın görüşelim dedi kabul ettim.Bu arada babamda çocugu tanıyor ve seviyorda.
Ertesi gün buluşcaktık dedi ki '' hiç kimsenin bilmedigi, ıssız kimselerin olmadıgı bir yerde buluşalım''' normalde başkası dese sapık der geçerim ama babamı vs tanıdıgı için haliyle o tarz bir durum asla söz konusu degil biliyorum.Bende böyle tenha bir yer buldum oraya davet ettim.
Geldi ama o kadar gergindi ki, akşamüstü mesela ama hava tamamen kararana kadar güneş gözlüğünü çıkartmadı.Çok gergindi..huzursuzdu.
25dk sonra lavoboya gidicem dedi, gitti 10 dk sonra geldi masaya bile oturmadan ''içecegini eline alda kalkalım ailem cagırıyor '' dedi.
O kadar apar topar kalktık ki anlatamam...Yani arkamızdan biri kovalıyor gibi...Bir dahada asla ne mesaj attı ne bir şey.
Ben tabi kendimi suçladım bende hata var vs diye,yada olur yani beğenmez etmez, herkes herkesi beğenicek diye bir kural yok..
sonra ablam bir şeyler dedi, kendisi avukat kafama çok takıldı.. Şöyle ki ..
benim geçmişten gelen saplantılı bir erkek arkadaşım(sevgilim degil baya arkadaş) vardı zor güç bela hayatımdan çıkarttıgım .Bu yaşadıgımız küçük yerde yaşıyor oda. Ablam dedi ki , Bu erkek senin instagramına telefonuna vs giriyor ve onları tehdit ediyor olabilir mi dedi. Böyle baya kabadayı tipte biriydi.Yolda görseniz yolunuzu değiştirirsiniz.
Düşündüm , benim 2 sene önce flört ettigim bir erkek vardı, 10 senelikte tanıdıgım biriydi, benle yazışırken instagramı 2 defa kapatıldı ona sorunca da biri benimle çok kötü uğraşıyor demişti. Hatta bana instagramdan yazma whatsapptan yaz falan diyordu.
Oda tam buluşacakken birden kaçıp gitmişti.
Bende telefondan bir takım ayarlara baktım, bana gelen tüm aramalar bilmedigim bir numaraya yönlendiriliyormuş.Bunun yanında instagramda giriş hareketlerinde, hiç gitmedigim şehirlerden vs giriş yapılmış ..
Bende şüphe etmeye başladım. Yazanım edenim var ama iş buluşma olunca hepside mi gider.
Öcü görmüş gibi birden kaçıyorlar üstelik '' yüz yüze buluşma olmadan'' yani bir burakla yüz yüze görüştük.
Buragın o gün ki hareketleri ıssız yer vs seç demesi tuhaf geldi. Buluşmadan öncede tuhaftı zaten.
Bu bahsettigim erkekte hani saplantılı olan, seneler önce her adımımı biliyordu, ben ona söylemeden müneccim gibi , ne yaptıgımı söylerdi gün içinde bende salak gibi ne zeki çocuk derdim.Hatta seneler önce bir arkadaşım '' kızım bu cocuk seni dinliyor izliyor her adımını bilmesi mümkün degil '' demişti.Hakkımda bilmesi mümkün olmayan bir kaç şeyi , seneler önce pat diye söylemişti bana hatta ...
Çok eli kolu uzun bir erkek bu.Sizce böyle bir şey olabilir mi ne yapmam lazım ?
Hemcinselerim ile ilgili de sorunum yok herkes çok sever beni, giridigm ortamlarda da erkekler vs ama instagramdan yazıştıgım oradan başlayan her şey aynı bitiyor, bu kadarıda tesadüf olamaz.gerçekten bile görüşsek, işten mesela biri ile tanışsam, illa instagramdan yazışıyoruz , oda aynısını yapıyor gidiyor...