- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bunu okudum az önce menünle sporun bir olduğu yok mu yada sadece spor 12 bin diyeCanım sana bildirim gelmiyor sanırım cumartesi 12bin adım yazarmisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu okudum az önce menünle sporun bir olduğu yok mu yada sadece spor 12 bin diyeCanım sana bildirim gelmiyor sanırım cumartesi 12bin adım yazarmisin?
Sabah sabah ne ara yaptın kız 15 binKız yazdığım mesaj taaaa nerelerde kalmıştır. Bugünede 15000 adım yazarmisin hazır burdayken.
He ben 2 saattir bakıyorum işte yaaaa eski mesajlaraKız yazdığım mesaj taaaa nerelerde kalmıştır. Bugünede 15000 adım yazarmisin hazır burdayken.
Benim de bugün sabah karıştı poğğğaacaacııı olduDün menüm çok karışık ti yazmadım abur cubur bile vardı bu sabah bedelini ödedim
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
Mydestinyy | +50 | +50 | - | +60 | |||
Maviskelebegimm | +100 | +180 | +180 | - | |||
@emxeren | +90 | - | +100 | +90 | |||
B Bugunneselibirgun | +130 | +300 | +80 | - | |||
Eddaak | -110 | -120 | - | ||||
Zerosima | +60 | +90 | +60 | +140 | |||
@Baby Cat | - | - | - | - | |||
E Eftalios | +180 | + | +360 | +480 | |||
IcimdekiSonsuzDeniz | - | - | - | - | |||
C _CikiLeta | - | - | - | - | |||
E Etabiti | +100 | +150 | + | + | |||
fantastikaaa | - | - | +100 | +120 | |||
Sağol ablacımAllah rahmet eylesin başınız sağolsun
Tmm bekliyorm sabirsizliklaRabbim yerinde rahat versin. çok üzücü
senin de başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
bir zamanlar öyleydim zaten dur seni hayallerine kavuşturayım o zaman tezden
Ah ah ne yatmasi... Gündüzdeyim bugün itinayla calisiyorum.Hadi kızlar kalkın yatmak yok
3200 tl verdim benAhh valla hiç söyleme sattıktan sonra çok pişman oldum sıfırları da bayağı tuzlu ben çok uyguna verdim yüksek bir fiyata versem belki bu kadar üzülmezdim yepyeniydi çünkü :)
Leslie karıştırdım sanırım hemen bakarımMydestinyy 40 dk eliptik yapmistim cnm dün 40×4 160 puan olacakti. 120 yazilmis puanim.
Tmm bekliyorm sabirsizlikla
Ah ah ne yatmasi... Gündüzdeyim bugün itinayla calisiyorum.
3200 tl verdim ben
Aynen cnm. 4bin olmustur. 1 yil falan oldu ben alali. Cok ucuza gitmis gercekten.Doğrudur benim sattığım modelin sıfırı 4000 tl miş ben 400 e sattım içime dert oldu
Cok tsk ederim cnm.Leslie karıştırdım sanırım hemen bakarım
BenBu su orucunu aranızda yapan oldu mu hiç
Şimdiye kadar sorun hallolmuştur sanırımgezegenfeza da var sanırım.
Allah şifa versin canımArkadaşlar merhaba,ailemde peşpeşe sağlık sorunları yüzünden gelemedim,kaptanım moni ye durumu bildirdim şimdi,yazılanlara gece bakacağım,hepiniz inşallah iyi gidiyorsunuzdur,görüşürüz
Geçmiş olsun kaptanımhemen bakıp düzeltiyorum, diş ağrım başıma ve kulağıma vuruyor ben ben değilim
Allah rahmet etsin canımKızlar çok katılamam belki bugünlerde eşimin kuzeni vefat etmiş az önce haber aldık daha çok genç 35 yaşında çok üzüldük yas falan derken katılamam belki haberiniz olsun
Teşekkürler canım şansa ihtiyacım var regli dönemindeym artı çıktım pzt. Yine cikicak gibi duruyorum