• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın kızlar ❤️
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndüm 🤗 Akşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır
Hoş geldin canim 🌼

Acıktığın günler proteini ve kuruyemişi artırabilirsin kuruyemişlerdeki faydalı yağ tok tutmaya yardım ediyor

lila95 lila95 çarşamba menün yok
Yine unutmuşum canim

Dunķi menü
Sabah
1 kucuk tost 1b kahve

Aksam
2d ekmek 2k menemen 1 b kefir
2lt su
adim

Eklentiler

• 1000012220.jpg
    1000012220.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın kızlar ❤️
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndüm 🤗 Akşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır
Hoş geldin canim inşallah daha iyi olursunuz. 🌸🍀🌸

Hoş buldumm özledim sizleri. Şu an dışarıdayım akşam geçmiş mesajlara da bakıcam nasılsınız nasıl geçti haftanız
Biz de seni özledik canım.🤗💕
Daha iyi olmanıza sevindim.
Bugün öğleden sonra Babamla hastaneye gittik. Ortopedi uzmanı'na randevusu vardı.
Akşamüzeri eve girebildik, geç görebildim mesajını.
Beni sorarsan 16 gündür regl kanamam durmadı, son aylarda enteresan bir dönem yaşıyorum. Regl günlerce sürünce uzun süre şiş, ödemli geziyorum, tartıdaki sonuçlar ne kadar sağlıklı bilemiyorum doğrusu. Halsizlik de yapıyor, kansızlık var zaten. Bu durum biraz canımı sıkıyor.
Yine de iyiyim genel olarak.🥰

Merhabalar
13 Şubat, Perşembe günü,
Kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı yedim. 1 bardak süt içtim.
Ara öğünde,
büyük fincanla Türk kahvesi + 1 kare
Akşam yemeğinde,
5 y.k. nohut yemeği, 4 y.k. pirinç pilavı, yoğurt yedim.
Adımlarım:3783
Az su içebildim.1 lt. içmişimdir.
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
İyi geceler.🤗🌸🌺
💐💐💕💕

Yine unutmuşum canim

Dunķi menü
Sabah
1 kucuk tost 1b kahve

Aksam
2d ekmek 2k menemen 1 b kefir
2lt su
adim

2 kaşık menemen çok az gibi dolu dolu yeseydin ya

Perşembe menüleri

Hayırlı kandiller hanımlar
Bugün orucluydum
İftarda çok az balık yedim yanında salata yedim

Hayırlı kandiller hanımlar
Bugün oruçluydum iftarda 2 kase çorba kan şekerim düştüğü için çünkü sahurda bir şey yemedim kek yedim de hastalığım devam ediyor Çok halsiz hissediyorum kendimi

Merhabalar
13 Şubat, Perşembe günü,
Kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı yedim. 1 bardak süt içtim.
Ara öğünde,
büyük fincanla Türk kahvesi + 1 kare
Akşam yemeğinde,
5 y.k. nohut yemeği, 4 y.k. pirinç pilavı, yoğurt yedim.
Adımlarım:3783
Az su içebildim.1 lt. içmişimdir.
Chocolita Chocolita Bonus Bonus
İyi geceler.🤗🌸🌺
💐💐💕💕

Hayırlı akşamlar hayırlı kandiller olsun
Menümü paylaşayım
Sabah birkaç patates zeytin peynır bır dilim ekmek
Öğlen haşlanmış patates üstüne yoğurt 4 kasık makarna marul
Akşam 3 kasık mantı yedim komşudaydım
Türk kahvesi
Suyunu içtim Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Miktarları az olsa da çok karbonhidratlı olmuş esmusum yarına dengelemeye çalış patatesli hamurlu bir şey olmasın

Back