- 30 Ocak 2017
- 13.406
- 197.306
- 598
Hoş buldumm özledim sizleri. Şu an dışarıdayım akşam geçmiş mesajlara da bakıcam nasılsınız nasıl geçti haftanızHoşgeldin canımmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldumm özledim sizleri. Şu an dışarıdayım akşam geçmiş mesajlara da bakıcam nasılsınız nasıl geçti haftanızHoşgeldin canımmm![]()
Hoş geldin canimGünaydın kızlar
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndümAkşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır
Yine unutmuşum canimAcıktığın günler proteini ve kuruyemişi artırabilirsin kuruyemişlerdeki faydalı yağ tok tutmaya yardım ediyor
lila95 çarşamba menün yok
Hoş geldin canim inşallah daha iyi olursunuz.Günaydın kızlar
Eşimin ağrısı geçti şükürler olsun. Rahatsızlığı sürüyor. Oda iyileşir inşallah. Ama artık döndümAkşam haftanın notlarını ilk sayfaya geçerim. Kaç gündür gelemedim. Haftaya da tartımla dahil olurum. Diyete dönmek zorundayım inşallah kilo almamışımdır
Çok geçmiş olsunHayırlı kandiller hanımlar
Bugün oruçluydum iftarda 2 kase çorba kan şekerim düştüğü için çünkü sahurda bir şey yemedim kek yedim de hastalığım devam ediyor Çok halsiz hissediyorum kendimi
Biz de seni özledik canım.Hoş buldumm özledim sizleri. Şu an dışarıdayım akşam geçmiş mesajlara da bakıcam nasılsınız nasıl geçti haftanız
Keşke düzelmeden tutmasaydın Allah kabul etsinHayırlı kandiller hanımlar
Bugün oruçluydum iftarda 2 kase çorba kan şekerim düştüğü için çünkü sahurda bir şey yemedim kek yedim de hastalığım devam ediyor Çok halsiz hissediyorum kendimi
Yine unutmuşum canim
Dunķi menü
Sabah
1 kucuk tost 1b kahve
Aksam
2d ekmek 2k menemen 1 b kefir
2lt su
adim
Hayırlı kandiller hanımlar
Bugün orucluydum
İftarda çok az balık yedim yanında salata yedim
Hayırlı kandiller hanımlar
Merhabalar
13 Şubat, Perşembe günü,
Kahvaltıda,
1 haşlanmış yumurta,10 yeşil zeytin,1 dilim peynir,1 dilim tam buğday ekmeği,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı yedim. 1 bardak süt içtim.
Ara öğünde,
büyük fincanla Türk kahvesi + 1 kare
Akşam yemeğinde,
5 y.k. nohut yemeği, 4 y.k. pirinç pilavı, yoğurt yedim.
Adımlarım:3783
Az su içebildim.1 lt. içmişimdir.
Chocolita
Bonus
İyi geceler.
![]()
Sakin geçti ama bir o kadar da koşturmalı :)Hoş buldumm özledim sizleri. Şu an dışarıdayım akşam geçmiş mesajlara da bakıcam nasılsınız nasıl geçti haftanız
Sabah az peynir , nohut yemeği
Öğlen iki küçük ekmeğe kıyma ve peynir sardım yedim ekmekler toplam 300 kalori
Akşam sadece salata , bir kaç tatlı kaşığı müsli
Su az içtim
Adım 7.4
Öyle oldu biraz :)ÖĞünleri döndürmüşsün yer değişmişler
SAat farkımız mı vardı?Öyle oldu biraz :)
İki saat gerideyiz bizSAat farkımız mı vardı?