Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

84 dü gördüm 3 yıl önce

Yapma yapma dayanamazsın

Yine de bir deneyeyim bakayım kendimi ölçeyim Bugün aylardır grüşmediğim bir arkadaşımla görüştük sabah işe gelmeden o bile dedi basenlerin gitmiş bayağı diye biraz da gazladı beni o gazla bu hafta en az 2 kg vermeliyim

2 kg wuuhuuu çok iddialı bana zor geliyor 2 kg vermek yani kendi adıma diyeyim... yeterki isteyelim herşeyi başarırız benim gözüm sürekli tatlı şeylerde

2 kg wuuhuuu çok iddialı bana zor geliyor 2 kg vermek yani kendi adıma diyeyim... yeterki isteyelim herşeyi başarırız benim gözüm sürekli tatlı şeylerde

Ben dayanabilirsem tutarım kendimi diye düşünüyorum bakalım eğer bu inatla verirsem ondan sonra kimse tutamaz beni şu boşanma davasına da böyle güzelce zayıflayıp şık giyinip gidersem görsünler de kudursunlar inşallah

Amiiiiiiiin inşallah rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım

Eşim dün ısrarla gel yemek ye yemiycem dedim, diyor ki sen aklını kaçırmışsın, zayıf olsan ne olacak kilolu olsan ne olacak önceden de kiloluydun diyor hep doğum kilolarıydı dedim demedim ki sana hoş görünmek için kendini bişey sanmasın diye...

Aynen sonra havalara girer bu erkekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…