- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 258
Aynen canım burdayım seni görünce bende çok sevindim iyi ki geldinAa cnm mrb sen de mi burdasin. Seni gördügüme sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım burdayım seni görünce bende çok sevindim iyi ki geldinAa cnm mrb sen de mi burdasin. Seni gördügüme sevindim
Iyiki gelmisim gercekten. Bu defa tüm motivasyonumla geldim. Malum salgin da ciddi boyutlarin altina düstü. Calisma sartlarim biraz daha hafifledi. Kendimi artik diyetime ve sporuma vermek istiyorm.Aynen canım burdayım seni görünce bende çok sevindim iyi ki geldin
E Eftalios tbrk ederim arkadasim. Darisi basimiza insallahE Eftalios kuzum etap birincisi olduğun için, 1 haftanın başarı sırrını yazman gerekiyor, bu hafta neler yaptın nasıl kilo verdin aşağıda ki linkte anlatman gerekiyor.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Ayni bennnnnnnn❤❤❤❤❤❤❤
Oooo yarış mı yapıyoruz
EŞLEŞME RAKİPLER
Mydestinyy (91,9) & fantastikaaa (98)
Maviskelebegimm ( 83,8) & 60kiloyum (87)
@emxeren (77,25) & Lonely single girl (77,8)
Eddaak (72,2) & E Eftalios (70,50 )
C _CikiLeta (62,2) & Zerosima (62,7)
B Bugunneselibirgun (65,3) & E Etabiti (64,5) & prensinin annesi (64,2)
KİLOSU YAKIN OLANLAR EŞLEŞTİRİLMİŞTİR
SONUÇLAR % HESABINA GÖRE YAPILACAKTIR
İYİ OLAN KAZANSIN
Eddaak bol sanslar çünkü sansa ihtiyacin olucakkk. inat etttiiim cumaya 69. a inicem yaparim bilirsin. Yakarim romayida yakarim bu boyle iyi oldu dahada hirslandimmmmmOooo yarış mı yapıyoruz
Aynen öyle canım 2 çocuk çok ona bide 2 ci olmadan niye olmuyor diyordu istiyordu zaten öyle dört dörtlük bir yapamıyorum izin vermiyor ufağı kızımın pek bi tersliği yokta h öbür bücür yokmu boyundan büyük şeyler yapıyor Allah güç kuvvet versin hepimize inşallahCanım kafanda ben 5 ten sonra yemicem dedinmi yemiyosun ben bunu anladım. Çok kilo verdin tahlillerini ihmal etme
Canım çocuğuna ilgisi yardımı olmayan adama 2cocuk çok. Buradan tek yıpranan sen oluyorsun malesef. Ama okula başladıklarında ilk yapacağın şey sadece kendini düşünmek olsun bırak ev dağınık kalsın 2 kap yiyecek yemeğiniz varsa yeter bırak heryer dağılsın mükemmel olmaya çalışırsan yani herseye yetişmeye çalışırsan olan sadece sana gençliğine olur. Bilki bu yasa birdaha gelmeyeceksin. Boşa kalan zamanı temizlik yapmakla yemek yapmakla değil! Kendine ayır her boşa kalan dakikayı. Bakım yap saçını yap müzik dinle.
Hiç bisi yapamadinmi aç diziyi uzat ayağını
89 yüksek bir rakam aslında. Ama sen kimbilir kaç senedir bu 8li rakamları görmüyorsun demi? İnşallah en kısa sürede düşersin canım ya bende 6 li rakamları 12 yıldır görmüyorum. Bende 69u heyecanla bekliyorum. 60li kilolara olanda 59 a düşmeye çalışıyor
Canım ilk hedefin 89 olsun. Hedef hedef git çünkü hevesin kırılır. Zaten 9 kiloda az değil yani evrim geçirebilir 9 kiloyla. Sonraki hedefte 79 olur
Yazdim bile kaptanimmm❤❤❤❤E Eftalios kuzum etap birincisi olduğun için, 1 haftanın başarı sırrını yazman gerekiyor, bu hafta neler yaptın nasıl kilo verdin aşağıda ki linkte anlatman gerekiyor.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Vuuuu vallahi boydan dolayı pek adil olmamış E Eftalios 69muuu wayyy behhh gözlerim söyle uzaklara bir daldı gitti hadi bakalım
EŞLEŞME RAKİPLER
Mydestinyy (91,9) & fantastikaaa (98)
Maviskelebegimm ( 83,8) & 60kiloyum (87)
@emxeren (77,25) & Lonely single girl (77,8)
Eddaak (72,2) & E Eftalios (70,50 )
C _CikiLeta (62,2) & Zerosima (62,7)
B Bugunneselibirgun (65,3) & E Etabiti (64,5) & prensinin annesi (64,2)
KİLOSU YAKIN OLANLAR EŞLEŞTİRİLMİŞTİR
SONUÇLAR % HESABINA GÖRE YAPILACAKTIR
İYİ OLAN KAZANSIN
Eddaak bol sanslar çünkü sansa ihtiyacin olucakkk. inat etttiiim cumaya 69. a inicem yaparim bilirsin. Yakarim romayida yakarim bu boyle iyi oldu dahada hirslandimmmmm