Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canım burdayım seni görünce bende çok sevindim iyi ki geldin
Iyiki gelmisim gercekten. Bu defa tüm motivasyonumla geldim. Malum salgin da ciddi boyutlarin altina düstü. Calisma sartlarim biraz daha hafifledi. Kendimi artik diyetime ve sporuma vermek istiyorm.

E Eftalios kuzum etap birincisi olduğun için, 1 haftanın başarı sırrını yazman gerekiyor, bu hafta neler yaptın nasıl kilo verdin aşağıda ki linkte anlatman gerekiyor.

E Eftalios tbrk ederim arkadasim. Darisi basimiza insallah

kızlarım
gösterdiğimiz başarının daim olmasını istiyorum

Tüm takımımı ve bireyselde 1. olan E Eftalios ve 2. olan B Bugunneselibirgun arkadaşlarımızı kutluyorum.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 729. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> % 1,400

2. (4. TAKIM) ==> %1,187

3. (9. TAKIM) ==> %1,084

BİREYSEL DERECELER

1. E Eftalios ==> % 4 ==>10.TAKIM

2. B Bugunneselibirgun ==> % 2.972==>10.TAKIM

3. Melek963 ==> % 2.827==> 9. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

LAydLiNe ==> -%1.231 ==> 13. TAKIM

Aynen öyle canım 2 çocuk çok ona bide 2 ci olmadan niye olmuyor diyordu istiyordu zaten öyle dört dörtlük bir yapamıyorum izin vermiyor ufağı kızımın pek bi tersliği yokta h öbür bücür yokmu boyundan büyük şeyler yapıyor Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah

Yazdim bile kaptanimmm❤❤❤❤

Vuuuu vallahi boydan dolayı pek adil olmamış E Eftalios 69muuu wayyy behhh gözlerim söyle uzaklara bir daldı gitti hadi bakalım
Eddaak bol sanslar çünkü sansa ihtiyacin olucakkk. inat etttiiim cumaya 69. a inicem yaparim bilirsin. Yakarim romayida yakarim bu boyle iyi oldu dahada hirslandimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…