Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlarrr sabahtan çok işim vardı. çok yoruldum. öğlen yattım uyudum. geceden uykusuzdum. akşam üzeri zorla kalktım. başımda bir ağrı. duramadım ağrı kesici içtim. yeni gelebildim.
bu arada regl geldi bugün. şaşırdım. sanırım baş ağrım ondan kaynaklı. 6 aydır regl döneminde baş ağrım oluyor.

Dun alsam yemegini saat dorde yakin kapattimya gittim aksam bide tekrardan spor yaptim midem o kadar rahat uyudumki hicte acikmadim artik midem kuculmus hic acikmiyorum artik sabah yedigim kahvalti aksama kadar tok tutuyor desem yeridir.

Dikkat et canim kendine cok gecmis olsun regl doneminde bas agrisi olur hormonlardan kaynakli

Günaydınlar dün baya abarttım çünkü sinir krizi geçiriyordum resmen tansiyon falan fırladı nedeni 2 küçük çocuk yardım edecek kimse yok kendimi bildim bileli çocuk/bebek bakıyorum sürekli evdeyim çıkamıyorum eşimle birlikte 3 çocuğum var hiç yardımcı değil şükür bugün iyiyim bebeğim çok uyumuyor bu yüzden de dün bunları yaşamış olabilirim uykusuzluktan menüleride yazamıyorum bu aralar stres falan derken canım hiç birşey yapmak istemiyor neyseki bu sabah tartıldım öyle çok bi kilo yok korktum yediklerimden sonra. Böyle bi günaydın msjı atmak istemezdim ama bilin istedim çünkü sizleri tanıdığım kişilerden daha çok seviyorum

Dun alsam yemegini saat dorde yakin kapattimya gittim aksam bide tekrardan spor yaptim midem o kadar rahat uyudumki hicte acikmadim artik midem kuculmus hic acikmiyorum artik sabah yedigim kahvalti aksama kadar tok tutuyor desem yeridir.
Canım kafanda ben 5 ten sonra yemicem dedinmi yemiyosun ben bunu anladım. Çok kilo verdin tahlillerini ihmal etme
Canım çocuğuna ilgisi yardımı olmayan adama 2cocuk çok. Buradan tek yıpranan sen oluyorsun malesef. Ama okula başladıklarında ilk yapacağın şey sadece kendini düşünmek olsun bırak ev dağınık kalsın 2 kap yiyecek yemeğiniz varsa yeter bırak heryer dağılsın mükemmel olmaya çalışırsan yani herseye yetişmeye çalışırsan olan sadece sana gençliğine olur. Bilki bu yasa birdaha gelmeyeceksin. Boşa kalan zamanı temizlik yapmakla yemek yapmakla değil! Kendine ayır her boşa kalan dakikayı. Bakım yap saçını yap müzik dinle.
Hiç bisi yapamadinmi aç diziyi uzat ayağını
Anam o kadar ödem suyu iç yine ödem oldun bune yaaaa günaydınlarrrrrr
92.2 kilom bir düşemedim be 89'a aaaaa
89 yüksek bir rakam aslında. Ama sen kimbilir kaç senedir bu 8li rakamları görmüyorsun demi? İnşallah en kısa sürede düşersin canım ya bende 6 li rakamları 12 yıldır görmüyorum. Bende 69u heyecanla bekliyorum. 60li kilolara olanda 59 a düşmeye çalışıyor
Mrb arkadaslar❤
Menü ve spor icin etiketleyecegim bir arkadas var mi?
Bugün 98 kiloyum.
Hedefimi sizce kac yapmaliyim? Büyük düsünmek mi gerekir yoksa, kücük hedefler koyup basardikca daha mi motive olurum?
Canım ilk hedefin 89 olsun. Hedef hedef git çünkü hevesin kırılır. Zaten 9 kiloda az değil yani evrim geçirebilir 9 kiloyla. Sonraki hedefte 79 olur

Mrb arkadaslar❤
Menü ve spor icin etiketleyecegim bir arkadas var mi?
Bugün 98 kiloyum.
Hedefimi sizce kac yapmaliyim? Büyük düsünmek mi gerekir yoksa, kücük hedefler koyup basardikca daha mi motive olurum?
merhaba canım
menü ve spor için Mydestinyy etiketleybilirsin.

Mrb. Bende katilabilirmiyim araniza. Daha önce 14. Ve 12. Takimda yarismistim. 14. Takim kapandi. 12. Takimdan da safra kesesi ameliyatim dolayisiyla ayrilmak zorunda kalmistim. Suan 98 kilo civariyim ve kilo vermeyi cok istiyorum
Hoşgeldin canım
hayırlı sabahlar, mutlu günler kızlar
Hayırlı sabahlar canım güzel günlerimiz olsun inşallah

*** 10. TAKIM 730. ETAP ***

Mydestinyy (91,9///%)
Maviskelebegimm ( 83,8///%)
emxeren (77,25///%)
Eddaak (72,2///%)
Pembegomlek (65,3///%)
Babsy baby
(62,2///% )
Zerosima(62,7///%)
Etabiti (64,5///%)
Eftalios (70,50///% )

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (77,8/)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9
60kiloyum (87/)
prensinin annesi (64,2/)

fantastikaaa (98/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…