• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hımmm ağrısı zorlar ama sana söyleyeyim. özele gitme imkanın varsa istersen özelden randevu al. benim geçen aylarda dişim ağrımıştı. hastaneye gitmeye çekindim. özelden randevu aldım ki zaten ayrıca amalgam dolgularımın hepsini de çıkarttıracaktım. hastaneler çıkartmak istemiyor. özeller yapıyor sadece. çekinerek gittim. valla aralıklı olarak eylülden aralık başına kadar tüm işlerimi hallettim. çok şükür bir sıkıntı da olmadı. çünkü çok tedbirliler.
biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım. :KK60:

biraz dayanmaya çalışıyorum ama olmazsa sıcaklar iyice bastırıp vakalar düşünce özele giderim. sana da geçmiş olsun canım. :KK60:
saol canım. bahaneyle amalgamlardan kurtuldum. kafama çok takılıyordu. zararlarını duyduktan sonra çok huzursuz olmuştum.

kuzum seni zorla 6 lı rakamlara düşürücez artık bir mankenlik ajansına müracat edersin. boy pos sende maşallah :nazar: :KK25:
Bu azimle duserim vallahi buyuk beden mankenlik yapmisligim vardir😁😁😁 cok tesekkur ederim vallahi 65 olursam yaparim😁😁😁😁

Geçmiş olsun 😔 bende aynı durumdayim çok zor diş ağrısı boğazıma,kulağıma vurdu dayanamadım antibiyotik kullandım cekilecekti grip oldum riske atmak istemedim gebelik düşünüyorum gebe kalmadan halletirmem lazim

Mrb. Bende katilabilirmiyim araniza. Daha önce 14. Ve 12. Takimda yarismistim. 14. Takim kapandi. 12. Takimdan da safra kesesi ameliyatim dolayisiyla ayrilmak zorunda kalmistim. Suan 98 kilo civariyim ve kilo vermeyi cok istiyorum😊
Hoş geldiniz inşallah en kısa zamanda verirsininiz inşallah

Geçmiş olsun 😔 bende aynı durumdayim çok zor diş ağrısı boğazıma,kulağıma vurdu dayanamadım antibiyotik kullandım cekilecekti grip oldum riske atmak istemedim gebelik düşünüyorum gebe kalmadan halletirmem lazim
canım ya çok geçmiş olsun diş hiçbir şeye benzemiyor :KK51:

Back