Herşey bir Merhaba ile başlar..
Her insanın kendisiyle ilgili sorunları vardır. Sorunlarla yaşamak yerine çözüm yolları aramak,
en doğru yeri seçmek ve güven duymak önemlidir. Birçok yeri araştırdıktan, bazı gittiğim yerlerden
aldığım başarısız sonuçlar ve yüksek maliyetlerden sonra seçimimi doğru yapıp
Estetik İnternational
ı seçtim. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştığım Estetik İnternatonal ailesi, personelinin samimi ve güler
yüzlü hallerine dayanaraktan aile kavramını kullanabiliyorum harika insanlar. J
Estetik İnternational Korupark şubesinde Saç Mezoterapisi, Lüx Cilt Bakımı ve Pressoterapi ile Ozon
Sauna uygulamalarına geldim.
Pressoterapi ve Ozan Sauna için geldiğimde uygulama esnasında bana yardımcı olan
çalışanların sık sık yanıma gelip ilgilenmeleri ve dostça yaklaşımları çok güzeldi.
Uygulamalar sonrasında kendimi iyi hissetmem, uygulamaların iyi sonuç vermesinden ve uygulama
esnasında çalan güzel müziklerin ruhumu dinlendirmesinden kaynaklanıyor.
Saçım ile yaşadığım sorunların da çözümünü yine tercih ettiğim bu ailede giderilebileceğimi
öğrenmem de benim için bir şanstı. Saç Mezoterapisi uygulamasıyla bu sorunumdan
kurtulabileceğimi öğrendim.
Ayfer Pancar ile tanışmamda bu vesile ile oldu. Uygulama süresince benimle ilgilenen Ayfer Hanım
işinde başarılı olmasıyla kişi üzerinde iyi etki yaratan, saç mezoterapisinin iğneli bir işlem olmasına
rağmen tatlı sohbeti ve güler yüzüyle seanslarımın rahat geçmesini sağladı.
Lüx Cilt Bakımı uygulaması insanın kendisini prenses gibi hissetmesine ve bir o kadar da
huzura kavuşmasını sağlayan bir bakımdır. Birçok yerde yapılan bakım haricinde kapsamlı ve
kişiye özel ürünlerin kullanılması cildinizdeki değişikliği kısa sürede farketmenizi sağlayacaktır.
Cilt Bakımında uzman kişilerle karşılaşınca insanın o firmaya güvenide geliyor. Elif Tunç un sihirli elleri
ve benim cildim için tercih ettiği ürünler yüzümdeki olumlu etkileri en kısa sürede görmemi sağladı.
Güzel sohbeti ve güler yüzü de bir o kadar samimiydi.
Uygulamalar öncesinde hatırlatma amacıyla aranmak ve sonrasında aranıp memnuniyetin
sorulması, yaptıkları işte ne kadar başarılı olduklarını ve hastalarına olan ilgilerini gösterir.
Estetik İnternational insanın kendisini iyi hissedebileceği ve bir o kadar mutlu olarak
uygulamalardan memnun kalacağı bir ortam. Bu güzel yaklaşımlarından ve başarılı bir ekiple
çalıştıklarına tanık olduktan sonra farklı bir yeri düşünebileceğimi sanmıyorum. Cerrahi ve Güzellik
uygulamaları nın doğru seçiminin Estetik İnternational olduğunu anladım.
Doğru bir tercih neresidir? Diye sorarsanız ‘Estetik İnternational’ derim..