10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

aynı sekilde bi zindelik veriyor :) devam ediyimde sonucu kendim göreyim o zaman

harikaa nasıl verdn yaaa:)

aynen işe yarıyor muuu:) ayrıca jelyb10 senin ilk günün nasıl gecti cnm

Valla halsizim cnm heralde vucudum karbonhidrata alistigi icin isyan cikartti.ama buna ragmen bitti bile ilk gunum.zaten 7 gun icinde gozle gorulur bir fark olmazsa devam etmem cekilecek dert degil bu:) aksam ogunumde az haslanmis gogusu yagsiz tavada cevirdim.yaninda salata ve cacik yedim.az oncede bi kase cacik yedim.bol bol su ve meyve caylarimi ictim.20 dk.plates 25 dk. yuruyus.

geçen yazdan beri krbonhdrat diyeti yapıyrdum 14 kilo verdim 3 kilo geri aldım ama artık çok sıkıldım krbonhdrat diyetinden ve kalori diyeti yapıyım dedim günde 1200 kalori alıyorum am 10 gündür tık yok hatta 1 kilo almışm sizce neden? krbonhdrat diyetine geri mi dönmeliyim? moralim çok bozuldu lütfen akıl verin wesselam

1200kalori bence cok fazla normal bi bayanın alması gereken bi kalori bu. 1200 kaloriyle bence zayıflayamazsınız. ben yediklermi düşününce 500 kalori bile etmezz hala 2 kg verdim

canım bence önce bi karbonhidrat diyetinde aldığın kalorileri hesapla günlük.eger 1200 fazlaysa buna göre dogal olarak veremezsin kilo.öncekine göre daha fazla yiyorsundur cünkü

blume90 cım tatlım 55im tam 55.00 :) aslında 2 haftadır 1 kilo bile verememişim üzüldüm birazcık ama napalım artık bunada şükür

17.02.2013-------58
05.03.2013-------55

selam kızlar 2-3 gündür pek iyi gitmiyor diyet, abartıyorum biraz. ama artık sabahları da yürümeye kadar verdim.

bu sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 kase müsli
ara: yeşil çay
ayva (yarım)
öğle: yarım kase mantar çorbası + 3 kaşık barbunya pilaki (yağını iyice sızdırdım.) + 1 poğaça ( dün kardeşimden kalma, çöpe gitmesin diye ekmek yerine yedim.)
akşama doğru tekrar yeşil çay
elma
30 dk yürüyüş
akşam yemeğimi bilemiyorum yarın sabah yazacağım.
yemekten sonra 45 dk kadar egzersiz
yatmadan önce yeşil çay.

1200kalori bence cok fazla normal bi bayanın alması gereken bi kalori bu. 1200 kaloriyle bence zayıflayamazsınız. ben yediklermi düşününce 500 kalori bile etmezz hala 2 kg verdim

hıım ama günlük kalori ihtiaacı hesaplamalarınden günlük almam gereken 1800 kalori çıktı ve genelde doktorlar günlük 1000 altına düşmenin vucut için tehlike olduğunu söylüyorlar....acaba diyet değişikliğinden mi vucut tepki veriyor.diğer diyette bol yağlı yiyordum ama haftada bir kilo veriyordum....

kızlar bu arada bu sabah 30 dk yürüdüğümü yazmıştım ve ofise zor attım kendimi bacaklarım ateş gibi yanıyordu, bir baktım kıpkırmızı olmuş. akşamları da aynı yolu yürüyorum ama hiç böyle bir şey olmuyor sabah vücut ham olduğu içindir sanırsam dimi ?

benn itiraff ediyorum öğlen kocaman bi pizza yedimmmmm..

canım ya bende hiç bir dersten kalmadığımı öğrendim mutluluktan 2 tane şekerpare hüplettim :) üzülüp strese girme arada kaçamak lazım, sıkı bir diyet yapmıyoruz çook acelemiz de yok amaç sağlıklı beslenmek ama arada olmalı böyle şeyler bence.

benn itiraff ediyorum öğlen kocaman bi pizza yedimmmmm..

cnm sana daha önce yazdım ama görmedin.senin şu ilk başta yaptığın tavuk diyeti vardı ya onu yapıyorum 2 gündür.ama bu gün miğdem döndü resmen baş ağrısı desen ölüyorum sanki o derecede.neyse dayanamadım bi tane petibörle 2 çilek yedim.o kadar zarar vereceğini sanmıyorum diyete.sen memnun kaldınmı kaç gün yaptın

kızlar ben diyorumki spor salonuna gideyim malum benim kilolar evde oturarak verilcek gibi değil ( eşimde diyoki ewe koşu bandı alalım bende fırsat buldukça yürürüm falan diyor. Annemlerde çık dışarda yürü diyolar hem açık hava iyi gelir hem artık havalar da ısınıyor diyorlar. bilemedim şimdi salona gitmk yerine dışardamı yürüsem bizim ewe yakın parkur var millet yürüyor bazen orda.havalar ısınsın baya bi kalabalk oluyıor.

koşu bandını bende düşündüm fakat evinde bulunan arkadaşlarım hiç memnun değil çok sıkıcı kullanılmıyor diyorlar. benim gibi açık havada yürüyorlar. benim evime yakın yürüyüş parkurları olsa daha ne isterim akşamları yemekten sonra çıkmak istiyorum ama tekin bi yer değil pek muhitim. spor salonu konusunda bir fikrim yok hiç gitmedim.

evinize bir spor aleti almayı düşünüyorsanız eğer eliptik bisiklet öneririm kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…