- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
canim bende gobek yok sanirdim ama simdiki haline bakinca varmis diyorum gercekten minicik oldu, kalcam biraz toparlandi bide benim bacaklarda kaslar sporda hep su toplardi siserdi shred yaptiktan sonra artik sismiyor, ondanmi inceldi spordanmi anlamadim. daha 10 gunum var 10 gunde neler degisir en zor level bide. ben inceltmese bile birakmazdim cunki cok iyi hissettiriyo nedense
Senin ilk etapta yaptigin tavuk diyetine basladik cnm onerilerin varmi bize:))
14 günde 6 kilo verdim. Şuan iyi gidiyor. Eşim zayıflama artık yeter diyor. Ben 70 kiloya düşeceğim inşallah. 5 kilom daha kaldı. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde 5 kiloyu daha vücudumdan atmak istiyorum. Hedefe çok yaklaştım:))) Zor olmuyor, bazen canımın istediği şeyleri yiyorum, abartmamak kaydıyla, zira siz birşeyi canım istiyor derken, vücudunuz aslında canınızın istediği şeyin içerisinde bulunan bir maddeye ihtiyaç duyduğunu anlamalısınız. Bu yüzden canınız birşeyi çok istediğinde lütfen yiyin, yedikten sonra herhangibir spor aktivitesi gerçekleştirerek, almış olduğunuz yağ ve karbonhidratları yakın. Vücut istediği besin içerisindeki maddeye kavuşsun. Bu önemli bir faktör, lütfen gözden kaçırmayın...
aynen işe yarıyor muuu:) ayrıca jelyb10 senin ilk günün nasıl gecti cnm
100 gr bakla 45 kaloriymşş:) ben sdece 3 ymek kasıgı yedim :)
geçen yazdan beri krbonhdrat diyeti yapıyrdum 14 kilo verdim 3 kilo geri aldım ama artık çok sıkıldım krbonhdrat diyetinden ve kalori diyeti yapıyım dedim günde 1200 kalori alıyorum am 10 gündür tık yok hatta 1 kilo almışm sizce neden? krbonhdrat diyetine geri mi dönmeliyim? moralim çok bozuldu lütfen akıl verin wesselam
Evde etli kuru fasulye pilav vardi ve ben bi kasik bile yiyemedim
geçen yazdan beri krbonhdrat diyeti yapıyrdum 14 kilo verdim 3 kilo geri aldım ama artık çok sıkıldım krbonhdrat diyetinden ve kalori diyeti yapıyım dedim günde 1200 kalori alıyorum am 10 gündür tık yok hatta 1 kilo almışm sizce neden? krbonhdrat diyetine geri mi dönmeliyim? moralim çok bozuldu lütfen akıl verin wesselam
1200kalori bence cok fazla normal bi bayanın alması gereken bi kalori bu. 1200 kaloriyle bence zayıflayamazsınız. ben yediklermi düşününce 500 kalori bile etmezz hala 2 kg verdim
benn itiraff ediyorum öğlen kocaman bi pizza yedimmmmm..
benn itiraff ediyorum öğlen kocaman bi pizza yedimmmmm..
kızlar ben diyorumki spor salonuna gideyim malum benim kilolar evde oturarak verilcek gibi değil( eşimde diyoki ewe koşu bandı alalım bende fırsat buldukça yürürüm falan diyor. Annemlerde çık dışarda yürü diyolar hem açık hava iyi gelir hem artık havalar da ısınıyor diyorlar. bilemedim şimdi salona gitmk yerine dışardamı yürüsem bizim ewe yakın parkur var millet yürüyor bazen orda.havalar ısınsın baya bi kalabalk oluyıor.