10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

oooooh ne diyosun ya şöle pilav üstü tavuk ohh yanında ayran miss mis:)

off cnm yaaa deme böle içim kıyıldı 1 tabak salata yiyip ohh ohh ne lezzetli diye teselli ettm demn kendimi:S acıkma hissm yok acıkmadm ama cnm lezzetli olan seyleri çekiyoo

baktım ama şu ara biraz ara versek iyi olacak şöyle 1-2 hafta daha sağlıklı beslenmeye çalışalım.çok can sıkıcı ya.insan ne kadar kısarsa o kadar saldırıyormuş onu anladım bir kez daha.nefsimi terbiye edemedim daha çok tepeme çıktı:))

evet cnm aynen öyle. ayrıca yavas vermek daha iyi.

ben kendimi biliyorum aslında benim azım yok ne geliyorsa başıma ondan geliyor az yemek yicem diye oturup miğdemde boş yer kalmıcak şekilde yiyorum e pasta börek o evde varsa o biticek aklımda kalıyor yoksa.

ben kendimi biliyorum aslında benim azım yok ne geliyorsa başıma ondan geliyor az yemek yicem diye oturup miğdemde boş yer kalmıcak şekilde yiyorum e pasta börek o evde varsa o biticek aklımda kalıyor yoksa.

aynı ben:) yemegi yemek yemegi cok seven bi insanım ve asla doymam. abur cubura mantılara böreklere tatlılara herseye cok düşkünüm. pırasa bile yesem iştahla yerm. yedgme göre az bile alıyorum. sadece verdigimi alıorm. ama eger diyet psikolojsne grdysemde asla asla lokma tatmam dyetmi bozmam:) ama bu psikolojye grene kadar kac pazartesi atlattm ::)

az yemegi doymayı bilmiyorum. 1 tabkta yesem aynı 2 tabakta yesem aynı lezzet bunu anlamıorm ve cok hızlı yiyorum. böle oldugum süece kilo almaya mahkumum

off valla benim 2.5 ayım var yaz tatilim için memleketime gidicem.ben böyle gitmek istemiyorum.görenler çok şaşırıcak gerçekten.ordanda ağlaya ağlaya gelicem.kafama takıcam herşeyi biliyorum.neden bu kadar iradesiz oldum ben.ama metabolizmamda çok yavaşladı.

cnm abartck bi kilon yok kendni böyle üzme güçlü ol

kızlarrrrr sizde arada böyle diyetinizi bozuyormusnuzzzzz
bugün sabah minik kutu süt
1 kutu ayran 1 tabak salata
aksam 2 kek
5 kasık sade makarna
1 dilim sucuk 1 dilim kasar
ve dolu 1 avuc soslu mısır cerezi yedimmmm

Son düzenleme:
kızlarrrrr sizde arada böyle diyetinizi bozuyormusnuzzzzz
bugün sabah minik kutu süt
1 kutu ayran 1 tabak salata
aksam 2 kek
5 kasık sade makarna
1 dilim sucuk 1 dilim kasar
ve dolu 1 avuc soslu mısır cerezi yedimmmm

Olmazmi hic benim mutemadiyen oluyor:)uzme kendini bu kadar cok sikma kendini.

Sabah bi kupa ilik limonlu su

kahvaltim 1 dilim peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek sekersiz cay yarim domates

kilom ayni 57.5

öff regli olcakmsm ondanms dünki iştahm ve sonunda oldumm. ama bugun tartda 1 kg fazla geldm dünki kacamakla hmen 1 kg alınır mı ya neden böyle oldu

sabah kahvaltım

1 bardak süt+mısır gevregi

kilomu yarın bildircem bugün regli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…