- 26 Şubat 2011
- 1.099
- 2.052
-
- Konu Sahibi Mathildablue
tamam canımcım ekliyorum :)blume90 cım tatlım 55im tam 55.00 :) aslında 2 haftadır 1 kilo bile verememişim üzüldüm birazcık ama napalım artık bunada şükür
17.02.2013-------58
05.03.2013-------55
kızlar ben diyorumki spor salonuna gideyim malum benim kilolar evde oturarak verilcek gibi değil( eşimde diyoki ewe koşu bandı alalım bende fırsat buldukça yürürüm falan diyor. Annemlerde çık dışarda yürü diyolar hem açık hava iyi gelir hem artık havalar da ısınıyor diyorlar. bilemedim şimdi salona gitmk yerine dışardamı yürüsem bizim ewe yakın parkur var millet yürüyor bazen orda.havalar ısınsın baya bi kalabalk oluyıor.
cnm sana daha önce yazdım ama görmedin.senin şu ilk başta yaptığın tavuk diyeti vardı ya onu yapıyorum 2 gündür.ama bu gün miğdem döndü resmen baş ağrısı desen ölüyorum sanki o derecede.neyse dayanamadım bi tane petibörle 2 çilek yedim.o kadar zarar vereceğini sanmıyorum diyete.sen memnun kaldınmı kaç gün yaptın
ben cok memnunum tatlım su an bana baya iyi geldi:):) dinclestm ac deglmm
kızlar spora yazıldım yarın baslıyo. haftada 3 gün. günlük 70 dakika sizce nasılll?? 3 gün yeter mi
kızlar spora yazıldım yarın baslıyo. haftada 3 gün. günlük 70 dakika sizce nasılll?? 3 gün yeter mi
harikaa nasıl verdn yaaa:)
tamam canımcım ekliyorum :)
canım bence koşu bandı al. dısarda yürüyüsü hergün yapamayabilirsin belki caydırıcı olur havanın durumu vs. ama tabi kendine güveniyosan düzenli yapacagına acıkhava en iyisi hem oksijende almıs olursun havalar ısınmaya basladı diye ben nerdeyse hergün 1 saat cıkıyorum günde :)
canım hiç bişey yapmak istemiyo ne ara öğün ne böyle yazmak galiba regl olucam böyle bi sinirlilik halii.. ara öğün yapmıyorum 2 gündürr
Senin ilk etapta yaptigin tavuk diyetine basladik cnm onerilerin varmi bize:))