10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

günün özetii :)

sabah okula gec kaldıgım için kahvaltı yapamdm

öğlen 1 bardak ayran 5 tane tuzlu cubuk

sonra 1 saat spor

eve gelince yarım dilim peynir 6 tanecik soslu mısır kuruyemişinden ve 1 kasık patates yemeği

aksam yemeginde 1 tane fırında yagsız pişmş köfte ve patlıcan

soslu mısırı yemeseydm iyiydi :KK43::KK43::KK43:

jelyb10 canım nerdesnnn ben tavuk diyetine 1 günlüğüne ara verdm midemi bulandırıyo tavuk görmek istemiyorumm ama yarn devam etcemm:)

kızlar ben gözümden lazer ameliyat oldum bi süre pc ye bakamıcam o yüzden arada girebilirim yani ne yediğimi bu haftalık yazamadım haberiniz olsun :) hepinizi öptüm

kızlar sşimdi tane latte içtim. ve aksam 1 köfte yiycektim ama 2 köfte yedim. yagsızdı ve 1 tane közlenmiş patlıcan yedim:)

Selam cnm ben bu sabah tartida 57.6 gorunce butun saclarim diken diken oldu.neredeyse aglicaktim.onca migde bulntisiyla yedigim tavuk sonrasi sadece 500 gr. gitmis.bunun stresiyle aksam epey kacirdim.epeeyy.yarin tekrarmi baslasam yoksa saglikli beslenmeyemi devam etsem bilemiyorum.nasil olsa kg veremiyorum.reglim duzensiz.off ya kahretsin sporda yapiyorum.

kızlar ben gözümden lazer ameliyat oldum bi süre pc ye bakamıcam o yüzden arada girebilirim yani ne yediğimi bu haftalık yazamadım haberiniz olsun :) hepinizi öptüm

geçmiş olsun
bende hala hasta modundayım aslında ekmeksiz yağsız tatlısız besleniyorum ama porsiyonlarım fazla olduğunda yazamıyorum
umarım bi an öncce aranıza dönebilirim

canım kaç günde 500 gram verdin önemli olan o?? bide bnce ii sonucta hızlı vermek faydalı diil

Selam cnm ben bu sabah tartida 57.6 gorunce butun saclarim diken diken oldu.neredeyse aglicaktim.onca migde bulntisiyla yedigim tavuk sonrasi sadece 500 gr. gitmis.bunun stresiyle aksam epey kacirdim.epeeyy.yarin tekrarmi baslasam yoksa saglikli beslenmeyemi devam etsem bilemiyorum.nasil olsa kg veremiyorum.reglim duzensiz.off ya kahretsin sporda yapiyorum.

Dun aksam: 30 dk yuruyus
yesil mercimek corbasi + 1,5 dilim kepekli ekmek + 4 Ad. Kara lahana sarmasi+ 2 kasiklik irmik helvasi 1 brd cay

Son düzenleme:
blume90 canım ben yarın izinliyim dışarıda olacağım için kilo bildirimimi şuan yapayım tabloya eklersin. kilom 57.5 yani tam 1 kilo vermişim.
3 senedir bu rakamı göremiyordum tartıda :KK52: Senden ve buradaki tüm arkadaşlardan Allah razı olsun :KK16: ya o kadar diyet gruplarına bakıyordum ama ilk buraya katıldım ve hırslandım kendi çapımda da başarıyorum.

sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 poğaça + 1 fincan çay (şekerli)
ara: 1 adet eti form limonlu bisküvi
öğle: yeşil mercimek çorbası + 5 kaşık kereviz yemeği + 1 dilim çavdarlı ekmek
ara: yine eti form yerim kalanı gitmesin çöpe yazık :KK56:
akşam 30 dk yürüyüş
akşam : sadece çorba ya da 1 dilim ekmekle kereviz yemeği yiyeceğim
45 dk egzersiz

yeşilçaya 4 gün ara verdim.

tesekurler nergiscgm hosbulduk :) su an 62 olmusum :S en son 60 diye biliyodum bugun tartiya bi ciktim 62 olmusum cok moralim bozuldu gerci son bir haftadir baya baya iyi yiyiyorum malum tatli krizlerim geliyor doymuyorum :KK43: bide kafeinsiz duramadigim icin vucudumun baya su toplamis oldugumu dusunuyorum yani teselim o :) bugun baslayamadim bugun yarin regl olcm en iyisi bittikten sonra araniza gelmek :S

Son düzenleme:

tatlım diyeti sakın bozma ama tavuk diyetini bırak istersen kendi yöntemnle bildiğin yolda ilerle ben öyle yapıyorum tavuk yiymiyorum fazla :KK43:

günün özeti :)

sabah kutu muzlu süt

öğlen 1 kutu ayran ve 1 tabak yesil salata

aksamda 2 kasık haslanmıs ıspanak yiycem

bugün spordan kaçtım her tarafım cokk agrıyoooo :KK43:

Son düzenleme:
X