10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

blume90 cım tatlım 55im tam 55.00 :) aslında 2 haftadır 1 kilo bile verememişim üzüldüm birazcık ama napalım artık bunada şükür

17.02.2013-------58
05.03.2013-------55
tamam canımcım ekliyorum :)

kızlar ben diyorumki spor salonuna gideyim malum benim kilolar evde oturarak verilcek gibi değil :KK43:( eşimde diyoki ewe koşu bandı alalım bende fırsat buldukça yürürüm falan diyor. Annemlerde çık dışarda yürü diyolar hem açık hava iyi gelir hem artık havalar da ısınıyor diyorlar. bilemedim şimdi salona gitmk yerine dışardamı yürüsem bizim ewe yakın parkur var millet yürüyor bazen orda.havalar ısınsın baya bi kalabalk oluyıor.

canım bence koşu bandı al. dısarda yürüyüsü hergün yapamayabilirsin belki caydırıcı olur havanın durumu vs. ama tabi kendine güveniyosan düzenli yapacagına acıkhava en iyisi hem oksijende almıs olursun havalar ısınmaya basladı diye ben nerdeyse hergün 1 saat cıkıyorum günde :)

sabah kahvaltım cay bardagı süt ile avuc mısır gevregi
öglen yesil salata tavuk gögüs kısmı
aksam yine tavuk salata

cnm sana daha önce yazdım ama görmedin.senin şu ilk başta yaptığın tavuk diyeti vardı ya onu yapıyorum 2 gündür.ama bu gün miğdem döndü resmen baş ağrısı desen ölüyorum sanki o derecede.neyse dayanamadım bi tane petibörle 2 çilek yedim.o kadar zarar vereceğini sanmıyorum diyete.sen memnun kaldınmı kaç gün yaptın

ben cok memnunum tatlım su an bana baya iyi geldi:):) dinclestm ac deglmm:KK70:

sabah: k flakes kahvaltılık gevrek ve 1 bardak az yaglı süt
öglen: 1 parça haşhaşlı ekmek ve 3 tane kızarmıs hamur ve 2 bardak şekersiz çay misafirlikte yediğim için akşam yemeği yemedim
45 dk spor ve 30 dk shared
yatana kadar acıkırsam 1 tane meyve yicem :)

kızlar spora yazıldım yarın baslıyo. haftada 3 gün. günlük 70 dakika sizce nasılll?? 3 gün yeter mi

Son düzenleme:
harikaa nasıl verdn yaaa:)

Verda, ben çok hızlı kilo veriyorum. Günde 45 dk kadar tempolu yürüyorum. Sabah ekmeksiz normal kahvaltı ediyorum, abartmamak kaydıyla...Çalıştığım için işyerinde fazla alternatifim olmuyor, bu yüzden de yemeklerden pilav hariç çok az miktarda yiyorum. Mesela çorba ve lahana dolması vardı bugün. Yarım kase yoğurt çorbası, 2 tane lahana sarması yedim. Midem baya bi küçüldü sanırım, artık fazla yiyemiyorum bu yüzden. Akşamda tavuk, et ızgara yiyorum, yanında da yarım kase salata (dün tavuk ızgara ile brokoli salatası yedim)... Ben normalde aşırı derecede fazla yiyorum o halde bile kolay kolay kilo almıyorum. İnan günde abartısız bi 7 öğün falan yiyordum ve her öğünde midemi tıka basa dolduruyordum:KK70:DDD Şimdi az yiyince o yüzden hızlı gidiyor. Böyle rahatım, çok yediğimde üzerime ağırlık çöküyordu. Şimdi daha dinç hissediyorum... Günlük kalori ihtiyacım da 2600 civarlarında, bunun büyük etkisi var. Benim günlük aldığım kalori ise 800 civarlarında olduğu için çabuk atıyorum kiloları. İdeal kilom 65. Ben 70 de duracağım, daha fazla verirsem çöpten kadın olurum çünkü:))))))

sagolun kızlar tamam ozamn daha fazla abartmıyım sporu cünkü hem okulum var hemde evimin sorumlulugu var :):) bu arada sabah tartıda 56.7 cıktım cokk mutluyum pazar günden beri tam 1 bucuk kg gitmişşşşş :KK70:::KK70: tavuk diyeti bana yaradı bagırsaklarım hiç durmuyo ki ben bagrsakları calısmayan bi insandımm:)):

Kahvaltim 1 dilimden az peynir 1 bardak sut yarim domates yarim salatalik.havalar iyice isindi artik cabuk olmak lazim.

dün akşam yine abarttım biraz o yüzden yazıp kötü örnek olmak istemiyorum :KK47:
sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı: 1 kase yarım yağlı süt ile k-flakes
ara: yeşil çay
öğle: yine çorba + 3 kaşık barbunya + 1 dilim kepekli ekmek
ara olarak dünkü ayvamın kalan yarısını yerim
akşama doğru yeşil çay
30 dk yürüyüş
akşamki menümü yarın yazacağım
ve 45 dk kadar egzersiz
yatmadan önce yeşil çay

Son düzenleme:
tamam canımcım ekliyorum :)

canım bence koşu bandı al. dısarda yürüyüsü hergün yapamayabilirsin belki caydırıcı olur havanın durumu vs. ama tabi kendine güveniyosan düzenli yapacagına acıkhava en iyisi hem oksijende almıs olursun havalar ısınmaya basladı diye ben nerdeyse hergün 1 saat cıkıyorum günde :)

selam blume90, bugün 1 saat kadar yürüyüş yaptım. havanın görüntüsüne aldandım ama soğuktu :KK43:( yani hiç terlemedim işe yarıyor mu terlemeden yürümek ?

canım hiç bişey yapmak istemiyo ne ara öğün ne böyle yazmak galiba regl olucam böyle bi sinirlilik halii.. ara öğün yapmıyorum 2 gündürr :KK43:

canım hiç bişey yapmak istemiyo ne ara öğün ne böyle yazmak galiba regl olucam böyle bi sinirlilik halii.. ara öğün yapmıyorum 2 gündürr :KK43:

Ama öyle olmzki canım yani en azından bi meyve ye. ben mesela yürüyüşten geldm meyve ve yoğurt yedim. ara öğün yapmaynca akşamları daha çok yiyorum daha çok acıkıyrm çünkü

Senin ilk etapta yaptigin tavuk diyetine basladik cnm onerilerin varmi bize:))

canım şimdi cevap verebiliyorum ancak ben onu 2 gün yapabilmiştim sonra salatayı çıkardım dukan a döndürdüm .. ama baya okumuştum 7 gün o şekilde tavuk salata 3 gün ara 5 gün tekrar devam tavuk salataya ama dukanla devam ettiğim için sonuç ne olurdu bilmiyorum .. şöyle bi durum var bol bol su içmek lazım ve 2 3 içebildiğiniz kadar yeşil çay .. yeşil çay hakkında söyle bişey duymuştum zayıflama etkisi gösteren tek çay.. valla ben 2. ayın 17sinden itibaren 58den 55 e düştüm.. günde 2 litre su ve bunun yanında sadece soda günde 2 tane sonra 2 hatta 3 kupa bakalım ne olacak :KK66:

X