10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Kızlar birkaç gündür giremiyorum iş yoğunluğu yüzünden:KK43:((((( Cumartesi kilo bildirimi de yapamadım üzgünüm:KK43:((( 81 kilodan 75 kiloya düştüm bilginiz olsun...

14 günde 6 kilo verdim. Şuan iyi gidiyor. Eşim zayıflama artık yeter diyor. Ben 70 kiloya düşeceğim inşallah. 5 kilom daha kaldı. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde 5 kiloyu daha vücudumdan atmak istiyorum. Hedefe çok yaklaştım:))) Zor olmuyor, bazen canımın istediği şeyleri yiyorum, abartmamak kaydıyla, zira siz birşeyi canım istiyor derken, vücudunuz aslında canınızın istediği şeyin içerisinde bulunan bir maddeye ihtiyaç duyduğunu anlamalısınız. Bu yüzden canınız birşeyi çok istediğinde lütfen yiyin, yedikten sonra herhangibir spor aktivitesi gerçekleştirerek, almış olduğunuz yağ ve karbonhidratları yakın. Vücut istediği besin içerisindeki maddeye kavuşsun. Bu önemli bir faktör, lütfen gözden kaçırmayın...

merhaba kızlar, dünkü menümü hiç yazmıyorum 2 öğün yedim ama akşamı biraz abarttım su bile pek içemedim.

bugün kahvaltı: 2 ad. haşlanmış yumurta + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 fincan tek şekerli yeşil çay

kahvaltıdan sonra 1 saat kadar tempolu bir temizlik :KK53: spor olmasa da hareket oldu.

öğle : 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 3 kaşık yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
akşama doğru acıkınca 1 elma yada form bisküvi
yeşilçay
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşam menümü şuan bilemiyorum
yemekten sonrada 1 saat kadar egzersiz.

merhaba kızlar, dünkü menümü hiç yazmıyorum 2 öğün yedim ama akşamı biraz abarttım su bile pek içemedim.

bugün kahvaltı: 2 ad. haşlanmış yumurta + 1.5 dilim kepekli ekmek + 1 fincan tek şekerli yeşil çay

kahvaltıdan sonra 1 saat kadar tempolu bir temizlik :KK53: spor olmasa da hareket oldu.

öğle : 1 porsiyon haşlanmış karnıbahar + 3 kaşık yoğurt + 2 dilim kepekli ekmek
akşama doğru acıkınca 1 elma yada form bisküvi
yeşilçay
eve giderken 30 dk yürüyüş
akşam menümü şuan bilemiyorum
yemekten sonrada 1 saat kadar egzersiz.

bir benim canım istemiyo heralde şu egsersizleri yapmayı :) yürüyüşte yapamıyorum çok soğuk oluyo yada vakit bulamıyorum ama yapmak lazım dimi artık..

Ogle menum yarim haslanmis gogus salata(1 tali kasigi yag ve bol limonlu)2 bardak ayran hazir oldugu icin tuzluydu baya o yuzden salataya tuz koymadim tavuguda baharatladim.aksam menumde ayni olucak.

bir benim canım istemiyo heralde şu egsersizleri yapmayı :) yürüyüşte yapamıyorum çok soğuk oluyo yada vakit bulamıyorum ama yapmak lazım dimi artık..

insan tek olunca hiç yapası gelmiyor ya, evde 2 kız kardeşim ve annem var ama hiçbiri eşlik etmiyor :KK8:
bende zayıflarsam ! :KK52: sarkmayayım diye yapıyorum sırf. birde kalın bacaklarımı azda olsa inceltmek için :)

Kızlar selam, bu hafta ilk önce her şey yolundaydı ama h.sonu kaçırdım ipin ucunu :KK43:(( korkudan tartılamadım bile bugün tartıldım 1 kg vermişim yani 85.3 falan oldum işte.biliyorum benim de suçum var ama böyle yavaş gitmez değil mi bu kilolar :KK43:(

merhaba kızlarr bugünkü menüm
kahvaltı: 1 kase k flakes ve 1 bardak süt
ara: 1 elma,1 bardak nescafe
akşam: yağsız domates soslu makarna ve yeşillik salata
1 saat yürüyüş yaptım. yatana kadar acıkırsam 1 portakal yada yogurt yemeyi düsünüyorum

arkdaşlart sizden birşey isticem. artık kilo bildirimi yaparken kilonuzu değil de bi önceki haftaya göre verdiginiz kiloyu yazın. yoksa küsüratlı olunca ugrastırıyor

canim ben 1 ayda 1 kilo veriyorum bide beni dusun :KK43:
sabah: 1 dilim light peynir 2 dilim salam
ara ogun: 1 elma
oglen: yogurtlu fasulye 1 kepce patlican salatasi
ara ogun: 1 elma
aksam: 2 kase bulgur (dayanamadim valla) 4 parca ciger
bugun yine heryere yurudum. birazdanda 30 day shredin level 3une geciyorum yehuu!
kizlar baska shred yapanlar ne alemdeler???

canım ben shared yapıyordum ama aksamları 1. levelini bitirdikten sonra eve misafir felan geldi biraz ara oldu ondan sonra bıraktım bende artık spor olarak yürüyüş yapıyorum havalarda artık biraz düzeldi hem. aartık shared i düzenli hergün değilde fırsat buldukca yapmayı düsünüyorum.sende ne kadar fark oldu sharedle?

canim bende gobek yok sanirdim ama simdiki haline bakinca varmis diyorum gercekten minicik oldu, kalcam biraz toparlandi bide benim bacaklarda kaslar sporda hep su toplardi siserdi shred yaptiktan sonra artik sismiyor, ondanmi inceldi spordanmi anlamadim. daha 10 gunum var 10 gunde neler degisir en zor level bide. ben inceltmese bile birakmazdim cunki cok iyi hissettiriyo nedense :KK53:

kızlarr ben bugün tavuk diyetme baslayamadım cünkü cok yogundm hastaneye gittim okuls gittim aksam yemegini bile zor yaptım:KK43:
sabah 1 kase mısır gevregi 1 bardak süt, öğlen 1 parca peynir 1 cay aksam 3 kasık bakla yemegi:)

X