- 15 Şubat 2013
- 63
- 0
-
- Konu Sahibi Mathildablue
evet tatlım memnunum yani ilk altı gün 2.5 kilo kadar verdim şimdi seyir evresindeyim 5gün sebze+protein sonraki 5gün sadece protein ben şimdi 2. kısımdayım sadece proteinle beslenicem bugünden itibaren 5 gün boyunca..2 kilo daha vermeyi ümit ediyorum.. valla canım hiç bi sıkıntım yok biraz ekmek yemeyi özledim sadece onuda yulaf kepeğinden kendime küçük krepler yapıyorum onlardan yiyorum günde 1 yada 2 tane.. zaten aslında sizede öneriyim günde 2 kaşık yulaf kepeği sizi öğlenden akşama kadar tok tutmaya yarıyor herkese TAVSİYEMDİR..canım dükandan memnunmusun??
Sağlıklı olması adına bu hafta cumartesi kilo bildirimi yapacağım. Tartıya da bilerek çıkmıyorum zaten cumartesi kendime sürpriz yapacağımDDD
ben dayanamadım valla kuzumm.ama cumartesi tekrar tartılıcammm
bugün ki kahvaltım ;
1 dilim keçi peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 tane kırmızı meyveler çayı
öğlen;
2 kaşık zeytinyağlı bamya
akşam ;
3 yemek kasıgı kuru fasulye
çok iyi kilo vermişsin ben çokmu yiyorum acaba ya neden kilo veremiyorum bu kadar(
ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.
bende kendmi zayflams hssetmiorm ama tartı 2 kg vermssn diyo :S ama hep oturuyorm hiçsporum yokk napcam böleeşimdi bi kaçamak yaptım 3 dilim salçalı haslanmıs patates ve 2 köfte yedim :S aksam hiç bişey yemiycemm
ya yapma kendine bu kadar işkence etme.valla ben geçen sene hamur işide yedim kebapta yedim lahmacunda yedim pide yedim yinede 49 kiloya düştüm.haşlanmış patatesle 2 köfte yedin diye obez olmazsın.korkma bu kadar:)ben hep şunu düşünüyorum ben hayatım boyunca diyet yapabilirmiyim hayır(çünkü resmen yemekle aşk yaşıyorum:))ömür boyu haşlanmış şeyler yiyebilirmiyim hayır hamur işini yemeden durabiirmiyim hayır o zaman zayıflarkende yemem lazım ama işte azı karar çoğu zarar.ben başladığım zaman azla yetinmeyenlerdenim.birde sanırım metabolizmam çok yavaşladı.yani azda yesem çokta yesem aynı duruyorum.bir kırılma noktası var sanırım bünyem istemiyor resmen.şimdi öğlen nesfitle bi çay bardağı sütümü içtim.ama ne oldu ben doymadım sürekli gözüm yemeklerde kaldı benim.halbuki geçen sene hep bi öğünümü müsli yiyerek geçiştirirdim.portakal yedim kesmedi.bir dilimde kek yedim:)yani yinede suçlamıyorum kendimi.akşamada balığımı salatamı bir dilim ekmeğimi yicem.ne yapayım.aç kalınca resmen titriyorum ben.
akşam:4 kaşık yoğurt 1 yeşil elma 1 bardak biberiye çayı