10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

haftanın birincisi olarak tebrikleri kabul ediyorum arkadaşlar :KK70::KK70::KK70:
ama bu hafta kilo veremeyebilirim :)

yarışanlarbaşlangıç kiloları1. hafta2. hafta3. hafta4. hafta5. hafta6. hafta
blume9062-1-2
drsmgl67.6-1.3+0.6
pembenot63-3-1.3
denizko59--0.5
maonyaaa75-2.6-0.1
beyondparadise62-1.2-1.2
qinarr58--2.2
ms2264-+0.6
jelyb1059--1.2
esraemrah67--
Bet198288--1.7
redbutterfly76.5-0.9-1.7
Suersoy67.6--1.1
sadness101261.5-2.5-0.3
ebruzen65--
sndz9459--
baby200966--
nergisyasemin65--
_PaNDoRa_81--
ilayda969664--
glsmh74.3--
ozlemsahin74-+0.1
aksanaa60--
MELOS865.9--

Haftanın birincisi ' qinarr ' :)

Her cumartesi kilo bildirimi yapılacaktır. Ve hergün yenilen ögünler ve yapıldıysa sporlar yazılacak.

neden qinarr cım?

blume90 cım canım ben dukan diyeti yapıyorum bu ikinci haftam sadece protein yerken ikinci hafta sebzede ekledim bu sebeple sebzeyle birlikte kilo fazlası görünebilirmiş ama vücudum yağ yakmaya devam ediyormuş.. bakalım cumartesi kaç çıkıcam tartıda merak ediyorum gerçi perşem be cuma sadece protein alıcam suyu atar heralde vücut :KK66:
bu arada bayadır yazamadım işlerimin yoğunluğundan

sabah 1 yumurta haşlanmış olarak birazcık peynir ve yulaf kepeğinden yaptığım krepim:)
ara öğün bir kase yoğurt
öğlen patlıcan biber domates közlemesinden yaptığım salata limon ve sarımsak soslu..:KK66:

Kızlar dün giremedim :KK43: Blume kusura bakmayın canım arkadaşta kaldımda evlerinde internet yoktu evime şimdi geldim
sabah : 1 dilim peynir , 1 bardak süt ( yagsız ıkısıde ) , 2 bardak yeşil çay
öğle : 2 y.kaşığı kısır , 2 bardak yeşil çay
ara öğün : 20 tane çıbık kraker (tuzlu)
akşam : yemedim canım istemiyor :)
2 - 2,5 litre kadar su içmişimdir
kesin olarak 10-12 km kadar yürüyüş yaptım :)
:KK66: süper gidiyosun

kahvaltı: 1 kase müsli
ara: elma
yeşil çay
öğle: çorba + salata + 1 dilim çavdar ekmeği
1 gofret :KK17:
yeşil çay
birazdan da 30 dk yürüyüş yapacağım eve doğru :)
akşam: çorba yada müsli yiyeceğim sadece.
yemekten 1 saat sonrada ender saracın 10 egzersiz hareketini yapacağım 1 saat kadar. ( bu topikte görmüştüm sanırıım kızlar bu egzersizi yapıp devam eden faydasını gören varsa, bilgi verirse sevinirim. )

kahvaltım:
1 minikkutu muzlu süt
2 kaşık zeytinyağlı bamya

öğlen

3kaşık zeytinyağlı bamya

akşam

2kaşık bamya
2kaşık kuru fasulye....

kızlarrrrrr bu arada 57.9 cıktım bugünnnnnn lütfen tabloma ekleynnnnnnn :KK70::KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70:::KK52:

selam kızlar
ben daha ögle yemegimi şimdi yiyorum burda daha öglen:)
sabah: 1 bardak süt, 3 kasık yulaf kepegi
ara: 1 meyveli yogurt
öglen: 1 parca balık (130 kalori civarı die düşünüorm)+1 kase corba(malesef hazır içtim acelem vardı)+brokoli haslama+sogan

bugun spor yok blki evde lesli yaparım. cumaya sınavım vr onn için spora vaktim yok malesef...

ara öğün: yarım muz öğlen:patates haşlaması 20 dk koşu bandında yürüyüş 300 kadar ip

canım selam bişi sorcam. sn patates haslamasıyla cok güzel kilo veriosn. cidden işe yarıomu ben hep patatesten korkmusumdur kalorili karbonhidrt diye. bni bilgilendirirmisn

canım dükandan memnunmusun??

blume90 cım canım ben dukan diyeti yapıyorum bu ikinci haftam sadece protein yerken ikinci hafta sebzede ekledim bu sebeple sebzeyle birlikte kilo fazlası görünebilirmiş ama vücudum yağ yakmaya devam ediyormuş.. bakalım cumartesi kaç çıkıcam tartıda merak ediyorum gerçi perşem be cuma sadece protein alıcam suyu atar heralde vücut :KK66:
bu arada bayadır yazamadım işlerimin yoğunluğundan

sabah 1 yumurta haşlanmış olarak birazcık peynir ve yulaf kepeğinden yaptığım krepim:)
ara öğün bir kase yoğurt
öğlen patlıcan biber domates közlemesinden yaptığım salata limon ve sarımsak soslu..:KK66:

sabah: 2 dilim salam 1 dilim light peynir 2 domates
ara ogun: 1 elma
oglen: 1 kepce pirasa bikac kasik et sote
ara ogun: 1 kepce yogurt
aksam: 4 tavuk kofte 1 kase meyve salatasi
kizlar bugun misafir var shrede 1 gun ara vericem ama kosu yapicam yarim saat simdi :KK34:

kahvaltım:
1 minikkutu muzlu süt
2 kaşık zeytinyağlı bamya

öğlen

3kaşık zeytinyağlı bamya

akşam

2kaşık bamya
2kaşık kuru fasulye....

Vay vay vay arkdaşıma bakın hele bir:KK70:DDDDDDDDDDD Tebrik ederim:KK70:DDDDD Bak isteyince oluyor gördün mü :KK70:DDDDD Yola devam:KK70:DDD:KK70:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kızlarrrrrr bu arada 57.9 cıktım bugünnnnnn lütfen tabloma ekleynnnnnnn :KK70::KK70::KK70:D:KK70::KK70::KK70:::KK52:

Vay vay vay arkdaşıma bakın hele bir:KK70:DDDDDDDDDDD Tebrik ederim:KK70:DDDDD Bak isteyince oluyor gördün mü :KK70:DDDDD Yola devam:KK70:DDD:KK70:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sağlıklı olması adına bu hafta cumartesi kilo bildirimi yapacağım. Tartıya da bilerek çıkmıyorum zaten cumartesi kendime sürpriz yapacağım:KK70:DDD

Hepinize ii geceler kızlar sanrım viral enfeksiyon geçiriyorm
Bu hafta istem dışı hastalık molası veriyorum
yine sağlıklı besleniyorum sadece porsiyonları arttırdım menülerim pek yazılacak gibi değil

X