-
- Konu Sahibi Mathildablue
canım yanlış anlama oldu sanırsam dukan diyeti yapmıyorum ben, pek bilgimde yok açıkçası o diyetle ilgili, burada yapan arkadaşlar var onlara sor istersen. bir ara bende düşünmüştm ama sıkıcı geldi bana göre değil ama deneyenler iyi sonuç alıyor forumda gördüğüm kadarıyla, arkadaşlardan bilgi almanı öneririm.
ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.[/QU
sabırlı ol birazcık tatlım yavaş yavaş vericeksin bak kendinde hissediyosun vücudundaki incelmeyi tartıdan biraz uzaklaş bencehevesini kırmasın..
Cnm sen guzel veriyorsun zaten dukanla.calisan insanlar icin kolay olabilir ama benim gibi gunlerdr gezen ev hanimi icin zor.illa kaciririm ben.yarindan sonra 1 ay hic tartilmicam ben.sogan suyu icicem bakalim ne olucak
bugünn misafirlkteydm diyetmi bozdum cok vicdan azabı cekiyorummm
sabah 2 tane haslanmıs patates 2 dilim peynir 1 cay kasıgı recel 2 sekersiz cay
öğlen 2 micik parca şinitzel yarım tabak mantı , bir fincan sütlükahve ( 2 sekerli )
aksam hiç yemiycemmmm:)
Verdim kilolarımı sonra annem böreklerle mantıklarla saldırdı geri aldım 1-2 geri gitti gene annem saldırdı gene aldım...
gene vermeye çalışmalardayım..
Yapacaklarım;
1. Sirkeli ballı ılık su
2. her gün en az 2 bardak yeşil çay
3. biberiye ve zeytin yaprağı
4. tabiki de boğazdan kısmak yemeği azaltmak hadi bakalım hayırlısı daha önce denedim oldu bundan sonra hep korurum inşallah hedeh 49-48 :)
bugünn misafirlkteydm diyetmi bozdum cok vicdan azabı cekiyorummm
sabah 2 tane haslanmıs patates 2 dilim peynir 1 cay kasıgı recel 2 sekersiz cay
öğlen 2 micik parca şinitzel yarım tabak mantı , bir fincan sütlükahve ( 2 sekerli )
aksam hiç yemiycemmmm:)
Senin yediklerinle kiyaslayinca ben her aksam kaciriyorum yahu:))
arada olur öle :)))
hosgeldin canım aramıza :) kilonu ve hedefini yazabilirsin :)
slmmmm:))
ben halahana çorbası diyeti yaptım 10 günde 7 kilo verdim ama şimdi yapasım gelmiyor yanlızlıktan homini gırtlak oldum yol arkadaşı olursa bir kaç tane hırs edip vericem:))))
slmmmm:))
ben halahana çorbası diyeti yaptım 10 günde 7 kilo verdim ama şimdi yapasım gelmiyor yanlızlıktan homini gırtlak oldum yol arkadaşı olursa bir kaç tane hırs edip vericem:))))
nasıl içtin onu yahu 3 kez yaptm hepsnde içmeden döktümmmm :s
kimseyokk mu yardımcı olucakkkkkknerde bu topiğin sahibiiiiiiii
çok güzel yaaa yemeğini yaptım kötü koku yok tadı güzel istersen tarifinide verebilirim :)
canım 1 tane elma 1 bardak su çok işe yarıyor :))
çok güzel yaaa yemeğini yaptım kötü koku yok tadı güzel istersen tarifinide verebilirim :)