10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.[/QU

sabırlı ol birazcık tatlım yavaş yavaş vericeksin bak kendinde hissediyosun vücudundaki incelmeyi tartıdan biraz uzaklaş bence:KK66: hevesini kırmasın..

Son düzenleme:
Günaydınnnnn kızçeler:KK66:...
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght peynir 1 bardak şekersiz çay bir parçada yulaf kepeğinden yaptığım krep..
Ayrıca bugün işe geldiğimde herkes pınar yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi ya dünyalar benim oldu :) ama hedeflediğim kiloya gelene kadar devam :KK66: pantolonlarım bol gelmeye başladı zor giydiğim kıyafetlerin içine rahatlıkla girebiliyorum bayıldım ben bu işe :KK70:
hep birlikte zayıflamaya devam kızlar :KK66:

Günaydınnnnn kızçeler:KK66:...
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght peynir 1 bardak şekersiz çay bir parçada yulaf kepeğinden yaptığım krep..
Ayrıca bugün işe geldiğimde herkes pınar yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi ya dünyalar benim oldu :) ama hedeflediğim kiloya gelene kadar devam :KK66: pantolonlarım bol gelmeye başladı zor giydiğim kıyafetlerin içine rahatlıkla girebiliyorum bayıldım ben bu işe :KK70:
hep birlikte zayıflamaya devam kızlar :KK66:

tebrikler canım maşallah. ben umudumu kaybetmeye başlıyorum, gerçi hedefim ayda maksimum 2 kilo vermekti ama bu hafta tık yok, yinede sonuna kadar direteceğim ama nişan olayı için kilo vermek istediğimden strese giriyorum. başta hızla verdiğim 2,5 kilo vücutta ki suydu demek ki. neyse sağlık olsun yinede artık çok daha sağlıklı besleniyorum dışarıdan yemiyorum tatlıyı da eskiye oranla bıraktım gibi bir şey, sporda hiç yapmazdım 1 aydır hep yapıyorum :KK76: . şu şekilde epey ilerlemem lazımdı ama belki benimki uzun zaman alacak, olmazsa artık düğünde var daha sırada ozamana veririm belki

Son düzenleme:
tebrikler canım maşallah. ben umudumu kaybetmeye başlıyorum, gerçi hedefim ayda maksimum 2 kilo vermekti ama bu hafta tık yok, yinede sonuna kadar direteceğim ama nişan olayı için kilo vermek istediğimden strese giriyorum. başta hızla verdiğim 2,5 kilo vücutta ki suydu demek ki. neyse sağlık olsun yinede artık çok daha sağlıklı besleniyorum dışarıdan yemiyorum tatlıyı da eskiye oranla bıraktım gibi bir şey, sporda hiç yapmazdım 1 aydır hep yapıyorum :KK76: . şu şekilde epey ilerlemem lazımdı ama belki benimki uzun zaman alacak, olmazsa artık düğünde var daha sırada ozamana veririm belki

Canım ya sabırlı ol biraz belki kilo kaybı olmuyodur ama vücudun sıkılaşıyodur yağlar gidiyodur.. nişan ne zaman peki?

Canım ya sabırlı ol biraz belki kilo kaybı olmuyodur ama vücudun sıkılaşıyodur yağlar gidiyodur.. nişan ne zaman peki?

desteğin için sağol canım, kilo versem de vermesem de devam edeceğim kararlıyım ama tabi kiloda versem daha bir motive olacağım :) vücudum sıkılaşıyor onu farkediyorum, nişanım mayıs sonu Allah nasip ederse.

desteğin için sağol canım, kilo versem de vermesem de devam edeceğim kararlıyım ama tabi kiloda versem daha bir motive olacağım :) vücudum sıkılaşıyor onu farkediyorum, nişanım mayıs sonu Allah nasip ederse.

Canım benim ne demek herzaman :KK66:
Ekmek yememeye çalış yulaf kepeği al ara öğün olarak günde 2 kaşık yersen gayet iyi tok tutuyor ben 15 gündür bunu yapıyorum.. tatlım zaten böyle devam edersen kiloda verirsin mayısa kadar hiç tedirgin olma ..
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman Allah banada nasip etsin :)

Canım benim ne demek herzaman :KK66:
Ekmek yememeye çalış yulaf kepeği al ara öğün olarak günde 2 kaşık yersen gayet iyi tok tutuyor ben 15 gündür bunu yapıyorum.. tatlım zaten böyle devam edersen kiloda verirsin mayısa kadar hiç tedirgin olma ..
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman Allah banada nasip etsin :)

sadece kepekli yada çavdarlı ekmek yiyorum canım o da günde maksimum 3 ince dilim. ( ki ben beyaz ekmek aşırı yerdim :KK52: ) yulaf kepeği fikrini sevdim deneyeceğim :)
amin inşallah canım hayırlısıyla rabbim sanada nasip etsin :)

merhaba arkadaşlar aranıza dün katıldım.siteyi çok beğendim bende bu dertten müzdaribim kilo 65 hedef -10 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada lahana suyu gerçekten işe yaradımı yada şu bitki çayları bilmem kaçı bi arada işe yarayanı var mı

Verdim kilolarımı sonra annem böreklerle mantıklarla saldırdı geri aldım 1-2 geri gitti gene annem saldırdı gene aldım...
gene vermeye çalışmalardayım..
Yapacaklarım;
1. Sirkeli ballı ılık su
2. her gün en az 2 bardak yeşil çay
3. biberiye ve zeytin yaprağı
4. tabiki de boğazdan kısmak yemeği azaltmak hadi bakalım hayırlısı daha önce denedim oldu bundan sonra hep korurum inşallah hedeh 49-48 :)

kahvaltı: 1 kase müsli
ara: 1 adet ponçik (almışlar dayanamadım öğleye kadar yarım yarım yedim.)
öğle: 2 ad. haşlanmış yumurta + salata + 1 dilim kepekli ekmek )
hava güzel akşam yürüyerek gideceğim eve. ( 30 dk.)
akşam yemeği için şimdiden bir şey yazmayacağım uygulayamıyorum bazen.
yemekten sonra 1 saat spor yapacağım.
yeşil çay içemedim bugün. yatana kadar aç hissettiğim aralara yeşil çay sığdıracağım.
suyu da 2 lt. ye tamamlayacağım.

merhaba arkadaşlar aranıza dün katıldım.siteyi çok beğendim bende bu dertten müzdaribim kilo 65 hedef -10 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada lahana suyu gerçekten işe yaradımı yada şu bitki çayları bilmem kaçı bi arada işe yarayanı var mı

hoşgeldinn, bitki çaylarını sürekli denemedim fakat yeşil çay ( demleme) ile bol su yaklaşık bir ayda güzel sonuçlar veriyor vücuttaki suyu atıyor.

kızlarr bi kac gün ewde olmıcam bu yüzden giremeyebilirim siz kilo bildirimlerinizi yapın yarın ben gelince eklicem

canım dükan diyetini biliyorum asagı yukarı ama bi sakıncası yoksa snde bna yol göstersen. uygulamayı dusunuorm ama acaba o kadar az karbonhıdrat bi zararı olmasın cnku ben kosuyorum haftanın 3 4 günü bide biraz masraflı olmuyomu o kadar cok protein :KK43: beni biraz aydınlatırsan sakıncası yoksa kafama göre yapmak istemiyorum

canım dükan diyetini biliyorum asagı yukarı ama bi sakıncası yoksa snde bna yol göstersen. uygulamayı dusunuorm ama acaba o kadar az karbonhıdrat bi zararı olmasın cnku ben kosuyorum haftanın 3 4 günü bide biraz masraflı olmuyomu o kadar cok protein :KK43: beni biraz aydınlatırsan sakıncası yoksa kafama göre yapmak istemiyorum

canım yanlış anlama oldu sanırsam dukan diyeti yapmıyorum ben, pek bilgimde yok açıkçası o diyetle ilgili, burada yapan arkadaşlar var onlara sor istersen. bir ara bende düşünmüştm ama sıkıcı geldi bana göre değil ama deneyenler iyi sonuç alıyor forumda gördüğüm kadarıyla, arkadaşlardan bilgi almanı öneririm.

bugünn misafirlkteydm diyetmi bozdum cok vicdan azabı cekiyorummm :KK43:

sabah 2 tane haslanmıs patates 2 dilim peynir 1 cay kasıgı recel 2 sekersiz cay

öğlen 2 micik parca şinitzel yarım tabak mantı , bir fincan sütlükahve ( 2 sekerli )

aksam hiç yemiycemmmm:)

X