-
- Konu Sahibi Mathildablue
kızlar yeni bişey denemeye basladım işe yararsa sizlede paylascam :)
çokk sıkı yapıyosun yahuuu:2:
ben sporda yapıyorum ama sabah kalktım 30 dk. eliptik bisiklet yaptım sonra 10 dk. filan sürdü karın egzersizleri yaptım az öncede 25 dk. pilates yaptım sadece karın.akşam yne yaparım belki.ama yinede olmuyor.sanki inceldiğimi hissediyorum ölçülerime bakıyorum ordada tık yok göbek aynı bel aynı sadece göğüsten vermişim 1 cm.:))çok ilginç ya.[/QU
sabırlı ol birazcık tatlım yavaş yavaş vericeksin bak kendinde hissediyosun vücudundaki incelmeyi tartıdan biraz uzaklaş bencehevesini kırmasın..
Günaydınnnnn kızçeler...
kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 1 dilim lıght peynir 1 bardak şekersiz çay bir parçada yulaf kepeğinden yaptığım krep..
Ayrıca bugün işe geldiğimde herkes pınar yeter bu kadar çok zayıflamışsın dedi ya dünyalar benim oldu :) ama hedeflediğim kiloya gelene kadar devampantolonlarım bol gelmeye başladı zor giydiğim kıyafetlerin içine rahatlıkla girebiliyorum bayıldım ben bu işe
hep birlikte zayıflamaya devam kızlar
tebrikler canım maşallah. ben umudumu kaybetmeye başlıyorum, gerçi hedefim ayda maksimum 2 kilo vermekti ama bu hafta tık yok, yinede sonuna kadar direteceğim ama nişan olayı için kilo vermek istediğimden strese giriyorum. başta hızla verdiğim 2,5 kilo vücutta ki suydu demek ki. neyse sağlık olsun yinede artık çok daha sağlıklı besleniyorum dışarıdan yemiyorum tatlıyı da eskiye oranla bıraktım gibi bir şey, sporda hiç yapmazdım 1 aydır hep yapıyorum. şu şekilde epey ilerlemem lazımdı ama belki benimki uzun zaman alacak, olmazsa artık düğünde var daha sırada ozamana veririm belki
Canım ya sabırlı ol biraz belki kilo kaybı olmuyodur ama vücudun sıkılaşıyodur yağlar gidiyodur.. nişan ne zaman peki?
desteğin için sağol canım, kilo versem de vermesem de devam edeceğim kararlıyım ama tabi kiloda versem daha bir motive olacağım :) vücudum sıkılaşıyor onu farkediyorum, nişanım mayıs sonu Allah nasip ederse.
Canım benim ne demek herzaman
Ekmek yememeye çalış yulaf kepeği al ara öğün olarak günde 2 kaşık yersen gayet iyi tok tutuyor ben 15 gündür bunu yapıyorum.. tatlım zaten böyle devam edersen kiloda verirsin mayısa kadar hiç tedirgin olma ..
Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman Allah banada nasip etsin :)
merhaba arkadaşlar aranıza dün katıldım.siteyi çok beğendim bende bu dertten müzdaribim kilo 65 hedef -10 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu arada lahana suyu gerçekten işe yaradımı yada şu bitki çayları bilmem kaçı bi arada işe yarayanı var mı
tebrikler canım maşallah. ben umudumu kaybetmeye başlıyorum, gerçi hedefim ayda maksimum 2 kilo vermekti ama bu hafta tık yok, yinede sonuna kadar direteceğim ama nişan olayı için kilo vermek istediğimden strese giriyorum. başta hızla verdiğim 2,5 kilo vücutta ki suydu demek ki. neyse sağlık olsun yinede artık çok daha sağlıklı besleniyorum dışarıdan yemiyorum tatlıyı da eskiye oranla bıraktım gibi bir şey, sporda hiç yapmazdım 1 aydır hep yapıyorum. şu şekilde epey ilerlemem lazımdı ama belki benimki uzun zaman alacak, olmazsa artık düğünde var daha sırada ozamana veririm belki
canım dükan diyetini biliyorum asagı yukarı ama bi sakıncası yoksa snde bna yol göstersen. uygulamayı dusunuorm ama acaba o kadar az karbonhıdrat bi zararı olmasın cnku ben kosuyorum haftanın 3 4 günü bide biraz masraflı olmuyomu o kadar cok proteinbeni biraz aydınlatırsan sakıncası yoksa kafama göre yapmak istemiyorum