-
- Konu Sahibi Mathildablue
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
HoşbulduuumDD İşten geldim yemek yedim falan saat oldu altı buçuk:) Nasılsın?
iyiyimmm naptn bakalmm ne yedn ne içtnn
Sabah küçük bir kase mısır gevregi sütlü ama yarım çaybardağı var yoktu, öğlen ıspanak ve yoğurt, akşam mısır gevreği yine sütlü, bi dünya yol yürüdüm bi de:)) Sen ne yedin?
oh oh baya sıkmışsın sen yabende sabah 1 bardak sekersiz çay öğlen 2 kaşık yesil mercimek 1 lokma sadece kek tadımlık, 1kasık yogurt :) aksamda yesl mercimek corbası yicemm
Canım hiç yemek yemek istemiyor ya, yiyince de midem bulanıyor...Ben tuz bağımlısı bir insanım...Şuan da yediğim şeylere zerre tuz atmıyorum, bu yüzden iştahım iyice kapandı.Bana diyorsunda sen de sıkma konusunda sen benden betersinDDDDDDDDD Sabah kahvaltını yapmalısın, çayla geçiştirme, sağlığın bozulur Allah korusun...
erken saatte okula gittiğim için okulda kahvaltlk diyet bsey bulamadım :S
cnm bn kalkıyım aksam yemegini pişiriyim saat 8.30 daburdaymmm :)
bende aynen öye düsünüyorum zaten diyet uygulyıp bırakmak kilo aldırıyor sonrasında onun yerine beslenme alıskanlıgını degilstirmek daha önemli :) yediklerimize dikkat ederek kilo verelim
tabiki canımbende katılmak istiyorum hazır sporada başladım banada yer varmı?
kızlar merhaba bende en az on iki kilo vermek istiyorum aranıza katılabilir miyim ? :)
cnm naptın sen ya :S daha baslamdn yani sen diyete? bosver arkdslarnı biz burda birlik oluyoruz zatennn